« Върни се назад Публикувано на 26.07.2022 / 19:54

150 000 ДОЛАРА КЕШИ АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО НА ИЗМЕКЯРИ ЖУРНАЛИСТИ, КОИТО ДА БЛОКИРАТ „РУСКИ ИЗТОЧНИЦИ“, ДЕМЕК ВСЕКИ, КОЙТО МИСЛИ С ГЛАВАТА СИ, А НЕ Е ЗОМБИ НА ХЕРО МУСТАФА!

Посолството на САЩ в София на Държавния департамент на САЩ обявява открит конкурс за организации, които да подадат заявления за изпълнение на програма за насърчаване на развитието на независими медии в България чрез обучение на журналисти и студенти по журналистика. Моля те следвайте всички инструкции по-долу.

Приоритетен регион: България

Цели на програмата:

Програмата ще засили устойчивостта на журналистите към руската дезинформация и манипулация В България. Грантополучателят ще провежда обучения и семинари за журналисти и журналистика студенти от цяла България (със специален акцент върху тези, които като цяло са недостатъчно обслужвани от подобни предавания, но и включващи влиятелни регионални журналисти извън столицата), откриване и защита от руска дезинформация в сферите на традиционната и онлайн медии. Целта на тези обучения е да помогнат на журналистите да идентифицират и проверят фактите поток от дезинформация, идваща от руски източници.

Цялата оферта на Херо Мустафа можете да видите тук:

https://bg.usembassy.gov/wp-content/uploads/sites/256/Notice-of-Funding-Opportunity-AEECA-Detect-and-Check-Disinformation-training-for-journalists-FINAL.pdf?fbclid=IwAR3z79GUO3BQOVbo_yFSiy17HGBsMqxfZOfL92XMsrhZGORIO59DiFp8V-I

И така, сега ще са накачулят куп измекяри „журналисти“, които охотно да блокират и елиминират всички, които мислят с главите си, но ще са клеймосани като „руска дезинформация“.

Не видяхме онези безумни 4000 рубли, които Путин плаща у нас, според малоумната Лена Гугъла, но ето идат новите продажни измекяри помияри, наричащи себе си иначе „журналисти“. Срещу 150 000 долара харизани от Херо Мустафа да въдворяват нацистка цензура.

Afera.bg

«