« Върни се назад Публикувано на 02.12.2019 / 13:37

ТЕСТ ЗА ГЕШЕВ: КАК ШЕФ НА ДАНС Е@А МАЙКАТА НА СЛУЖИТЕЛ ОТ ДАНС, РАЗКРИЛ КОРУПЦИЯ ПО ВИСШИТЕ ЕТАЖИ НА ВЛАСТТА!

ТЕСТ ЗА ГЕШЕВ: КАК ШЕФ НА ДАНС Е@А МАЙКАТА НА СЛУЖИТЕЛ ОТ ДАНС, РАЗКРИЛ КОРУПЦИЯ ПО ВИСШИТЕ ЕТАЖИ НА ВЛАСТТА!Лидерът на Атака Волен Сидеров заяви, че ще тества новия главен прокурор Иван Гешев като му изпрати папка със сигнали за извършени престъпления от военния министър Красимир Каракачанов и добави, че Каракачанов отдавна е за разследване. „Казват, че Гешев бил добър. А да го видим колко е добър“, каза още Сидеров.

AФЕРА също подлага на първи тест новия главен прокурор Иван Гешев.

И му поставя следната лесно изпълнима задачка!

В последния си ден като шеф на ДАНС, преди да го наградят с консулско столче в Гърция, вместо да го тикнат в ареста заради аферата „Червеи“, Владимир Писанчев подписва отнемане на допуск за класифицирана информация на длъжностно лице, служител на ДАНС.

Служителят на ДАНС има ръководни функции в ДАНС в столицата.

Същият служител на ДАНС има „неблагоразумието“ да работи по корупция, свързана с висшите етажи на властта. И си свършва работата, разследвайки висши корумпирани лица.

И не само това – корумпетата са надлежно видео заснети как незаконно и нерегламентирано лапат.

Нещо повече – същият служител на ДАНС е и „защитен свидетел“ по това разследване за корупция по висшите етажи на властта.

Твърде е хубаво, за да има победен край, както във всички нормални държави, нали?!

В резултат на това, че служителят на ДАНС, заковал корумпетата, той е „награден“ с това, че му отнет допуска за класифицирана информация с абсолютно идиотски „мотиви“ и заповедта е подписана в последния ден на Владимир Писанчев, като шеф на ДАНС.

Така този, който разследва и заковава корупцията е изхвърлен.

Служителят на ДАНС обаче се закучва и завежда дело срещу отнемането му на достъп до класифицирана информация и го печели.

Върнат е на работа и след двете години, които към онзи момент не му достигат за пенсия, вече е пенсионер. И отвратен не иска да чуе ни за служби, ни за „борба с корупцията“, ни за нищо от това в държавата, на която е служил честно, а се е оказало, че е работил вместо за държава, за кочина.

Така разследването за корупция отива в канала, Владимир Писанчев отива консул в Гърция, всичко се потулва в чекмеджетата на ДАНС и корупция по висшите етажи на властта няма.

Та, Иван Гешев, много е лесно да бъде проверено защо капията на Цветлин Йовчев – Владимир Писанчев на практика е осуетил и торпилирал това разследване.

Още по-лесно е да бъде проверено и как бе осуетено разследването и торпилирането на разследването по аферата „Червеи“ по отношение на Цветлин Йовчев и Владимир Писанчев, които бяха „изпрани“ от прокуратурата.

Апропо, ДАНС е пряко подчинена на Бойко Методиев Борисов. Това за сведение, Гешев, в случай, че се объркаш да провериш как е@ха майката на един честен служител от ДАНС.

А да те видим каква „радост“ си, Гешев, и колко си „добър“!

Веселина Томова

«