Публикувано на 02.02.2020 / 11:42

СХЕМАТА С КОКАИНА: СПЕЦ.СЛУЖБИТЕ КАТО КУРИЕРСКИ СЛУЖБИ, КАСКЕТ ГЕШЕВ – ПОСРЕЩАЧ. ОТ 1000 ТОНА ВЛЕЗЛИ, 100 КГ. – УМИШЛЕНА ФИРА! И УМИШЛЕНО НЕ СТИГАТ ДО ЛАБОРАТОРИЯТА ЗА ИЗВЛИЧАНЕ НА КОКАТА!

СХЕМАТА С КОКАИНА: СПЕЦ.СЛУЖБИТЕ КАТО КУРИЕРСКИ СЛУЖБИ, КАСКЕТ ГЕШЕВ – ПОСРЕЩАЧ. ОТ 1000 ТОНА ВЛЕЗЛИ, 100 КГ. – УМИШЛЕНА ФИРА! И УМИШЛЕНО НЕ СТИГАТ ДО ЛАБОРАТОРИЯТА ЗА ИЗВЛИЧАНЕ НА КОКАТА!На 1 февруари т.г. АФЕРА публикува:

100 КИЛА „БЕЛО“ ВЛЯЗОХА В СОФИЯ НЕОБЕЗПОКОЯВАНО. ДОБРЕ, ЧЕ СА „ПАРТНЬОРСКИТЕ СЛУЖБИ“ И … ОНЯ, ДЕТО ДАДЕ „КУРБАН“, ЧЕ КАСКЕТА ДА СЕ ПЪЧИ ПРОПАГАНДНО! В „МАЗНАТА ИГРА“ „АВТОРИТЕТИТЕ“ СЕ ПЪРЖАТ ЕДИН ДРУГ!

100-ТЕ КИЛА С „БЕЛО“ – ЕДИНИЯТ КАМИОН ОБМИТЕН В „ИЛИЕНЦИ“, ДРУГИЯТ – ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА БАЗА „ДЕСКРИМ“! НЕ СА ХВАНАТИ НА БОРСАТА В СЛАТИНА, А НА МИТНИЧЕСКО БЮРО СЛАТИНА!

Фактологичната хронология, разкрита от АФЕРА:

На територията на Слатина има изнесен офис на Агенция Митници и офиси на две частни агенции за оформяне на съответните документи, необходими за обмитяване на стоките внесени от търговците на тържището и външни такива.

На 30. 01.2020 година на територията на Слатина влиза камион за обмитяване със стоки от трета страна.

Стоката не е предназначена за наемател на тържището.

Първичните документи за обмитяване са изготвени от една от фирмите „Евроконсулт“ в петък на 31.01. 2020 г. и представени на служители за Митницата за проверка.

Проверката се извършва след 18,30 ч. същия ден и е комплексна, включваща представители на ГДБОП, Митници, прокуратура, и става ясно, че камионът съдържа наркотици.

По-късно е извикан Иван Гешев и той пристига, разбира се, с привикани и медии.

Камионът се охранява цяла нощ.

На следващия ден докарват още един камион със същата стока, но в същият ден не се наблюдават действия на органите за приключаве на проверката.

Както писа АФЕРА единият камион е бил обмитен в „Илиенци“, а другият е бил предназачен за складова база в района „Дескрим“.

Главният секретар на МВР изрича пред микрофоните, че кокаинът се извличал от плодовете по специална технология, затова точните количества на „бело“-то ще станат ясни на по-късен етап.

Каскет Гешев казва пък, че имало добро взаимодействие с партньорски служби от други страни.

По случая бил задържан „бивш шеф на Митницата“ и „още двама души“, обявяват Гешев и главният секретар на МВР.

Оказва се, че задържаният не е бивш шеф на Митницата, а е Кирил Керемдчийски и е бил директор на Регионална митническа дирекция (РМД)-София, назначен по времето на Емил Димитров – Ревизоро от самия Ревизоро.

Керемедчийски обаче в цялата Схема е в ролята на спедитор, който очевадно отговаря за „комплиментите“ към обмитяващите цитросните плодове, в случая става дума за плода лайм, в който е импрегнирана коката.

Дали Каскет Гешев и бопаджиите научават в последния момент, като им се дават номерата и документите на камионите, дали „контролирано“ хукват и „контролирано“ привикват медиите, е отделна тема, но „КОНТРОЛИРАНО“ И УМИШЛЕНО ПРЕЦАКВАТ РАЗВИТИЕТО НА ЕДНА ИСТИНСКА ДОКРАЙ ОПЕРАЦИЯ!

Защото НЕ ИЗЧАКВАТ ДА ВИДЯТ КОЙ ЩЕ ПОЛУЧИ ЛАЙМА С КОКАИНА, КЪДЕ ТОЧНО Е ЛАБОРАТОРИЯТА, КЪДЕТО ЩЕ БЪДЕ ИЗВЛЕЧЕН КОКАИНА ОТ ЛАЙМА И НАКЪДЕ, И КАК ЩЕ СЕ ВЪРНЕ СТОКАТА КЪМ ЕВРОПА.

„Знаем кой е получателят“, иначе се изцепват Каскет Гешев и главният секретар на МВР.

Верно?! И кво?! Защо ли не изчакахте да проследите кой и как ще получи плодовете, къде ще бъдат закарани, кой и как ще извлече кокаина от тях, накъде ще потегли коката?!

Като знае Каскет Гешев „кой бил получателят“, знае ли кой е обезпечил канала на високо политическо ниво от Южна Америка до Европа и след това до България, и после пак към ЕС?

Защото на това му се казва истинско разследване и „удар“, а не да привикваш дръжки на микрофони посред нощ и с каскет на главата да го играеш „Посрещач“ на … кокаин.

Най-смешното е, че на сайта на Агенция Митници втори ден след големия „удар“ няма и думичка за стоте килограма кокаин.

Иначе Схемата с „бело“-то е на съвсем различно ниво от едно известно време.

Някъде другаде влизат 1000 тона /пак у нас!/, пускат се нарочно фира – 100 кг., уж Каскет Гешев ги „залавя“ – нарочно не се изчаква стоката да влезе в ръцете на получателя и най-важното да се хване лабораторията, където ще бъде извлечен кокаина, както и обратния път към ЕС. Тия 100 кг. ги приписваме на когото поискаме от онези, които сме подредили като неправилни в списък. Останалите 1000 тона – вървят по новата Схема – службите /чрез знакови свои агенти/ си ги пращат едни на други, а такива като Каскет Гешев са… „посрещачите“. Справка – кокаина от Шабла, който още на следващата седмица, уж хванат, вече влезе в обръщение на пазара на улицата.

Стоте килограма кокаин – умишлена „фира“ са приписани на същата фирма, която била внесла стотиците контейнери боклук от Италия на варненското пристанище – „Блацион“ ООД и чиито собственици и съдружници са македонци и италианци.

Така и НЯКОЙ не позволи да се стигне нататък – от двата камиона нататък. Дори до лабораторията за извличането на кокаина.

Защо родните „каскети“ стигат само до контролирано пуснатата фира с по два камиона и стотина килограма – си отговорете сами.

П.П. Гротеската – МВР:Главният секретар каза, че кашоните са прибрани на сигурно място и се охраняват, а едва днес сутринта е приключило разтоварването на цитрусите от тях. За нас това е нов начин за пренасяне на наркотик и трябва да успеем да го извлечем от самата хартия, обясни той.

Вместо да проследят къде ще отидат плодовете, в коя лаборатория ще се извлича коката, сега на МВР – Мето му се налага: „трябва да успеем да го извлечем от самата хартия“. Може и да го продадете после. Смешници.

Afera.bg

 

Коментари 4 за
“СХЕМАТА С КОКАИНА: СПЕЦ.СЛУЖБИТЕ КАТО КУРИЕРСКИ СЛУЖБИ, КАСКЕТ ГЕШЕВ – ПОСРЕЩАЧ. ОТ 1000 ТОНА ВЛЕЗЛИ, 100 КГ. – УМИШЛЕНА ФИРА! И УМИШЛЕНО НЕ СТИГАТ ДО ЛАБОРАТОРИЯТА ЗА ИЗВЛИЧАНЕ НА КОКАТА!”

 1. На 10-01- 2020г. в град Линц /Австрия/ бе арестувана група от 5 -ма нашенци,с камион и микробус,с кокаин. Групата е от София,Варна и Добрич.Някоѝ да е чувал нещо, някоя медия да е публикувала,поне задържането им, не. Причината е проста,Австриѝските служби, се стараят да разследват напълно случая.Сравнете службите в Австрия, с нашите и ще ви се изяснят нещата.

 2. Криза, Суша, Язовир,
  Бойко, Медии, Ефир.
  Лилето, Стена, Проект,
  Водолаз, Лъжа, Дефект.

  Премиер, Идиот, Дебил,
  Вот, Доверие, Резил.
  Божков, Антики, Хазарт,
  Гешев, Рекет, Милиард.

  Турция, Поток, Пари,
  Изкопи, Тунел, Тръби.
  Чуми, Вируси, Ваксини,
  ТЕЦ-ове, Боклук, Токсини.

  Фалш, Измама, Документ,
  Цирк, Държава, Парламент.
  Еврозона, Борд, Инфлация,
  Години, 30, Демокрация…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *