Публикувано на 08.07.2022 / 16:07

СКАНДАЛ! КОРНЕЛИЯ НИНОВА И БОРИСЛАВ ГУЦАНОВ РЕКЕТИРАТ БИЗНЕСМЕН ЗА „ПРОЦЕНТ ОТ ПЕЧАЛБАТА“ ОТ ГОРИВА! АКО НЕ КЛЕКНЕ – ДОГОВОРА МУ – ПРЕКРАТЕН!

Това е официален сигнал с който разполага АФЕРА, изпратен до министъра на транспорта в оставка Николай Събев.

Прочетете го внимателно и си направете извода за БСП Корнелия Нинова & Борислав Гуцанов!

Afera.bg

Коментари 11 за
“СКАНДАЛ! КОРНЕЛИЯ НИНОВА И БОРИСЛАВ ГУЦАНОВ РЕКЕТИРАТ БИЗНЕСМЕН ЗА „ПРОЦЕНТ ОТ ПЕЧАЛБАТА“ ОТ ГОРИВА! АКО НЕ КЛЕКНЕ – ДОГОВОРА МУ – ПРЕКРАТЕН!”

 1. Пак за БСП гласувайте тъпанари.Пак за БСП. По добре за никой. А Нинова не я мисля.Добре си живее на държавна софра. Скоро ще е с 3 корема.Дърта шафрантия.

 2. Отдавна говоря, че в п*тката на Курнела е като в пещерата на 40-те разбойника. Там има всичко- от дълбоко замразени кебапчета от миналогодишния събор на вр. Бузлуджа, герговщини, кирчококорчевщини, износ на оръжие за Украйна и до петролни продукти.
  Как тя ще излезе на избори с тази мръсна п*тка е голям проблем на БСП и нейните избиратели.

 3. Рядко нечистоплътна биволица! Много притворна и изкусен манипулатор. А лакомията и за пари е безгранична.

 4. Почтен по-здрав за феновете на другарката кypвелия импекс cлaнинoва и кабинета на „промяната“! Разира се, и за „безпартийните“ другари от 00-фето 🙂

 5. Тя свинкята цел Импекснезнамсикво „приватизира“ налапа се с комисионни от оръжие за Окраина и взе, че й се услади, е сега гладна ли да седи?

 6. Афера, само да ви обърна внимание, че въпросната Гергана Алексова е поредната жена на печално известният Георги Великов, който отдавна трябваше да бъде разследван за подобни изнудвания на бизнесмени! Явно сега пуска жена си напред!!!

 7. Тези червени маймунки какво са работили по времето на соца? Изпечени престъпници ,хаха, закалени,хаха.

 8. Баалихмааму,аз има 3 декара картофи,дали и мене няма да ме подкарат сега ,като почна да ги вадя ?!

  Венсеремос.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *