« Върни се назад Публикувано на 21.07.2023 / 13:20

САРАФОВ, КАКВО ПРАВИМ С УКРИВАЩИЯ СЕ В ЧУЖБИНА ЛЮБОВНИК НА АСЕН ВАСИЛЕВ И С ПОРНО -АКТРИСАТА ЛЮБЕНА ПЕТРОВА

Уважаеми г-н Сарафов, времето си тече, приказките си вървят, а реалните резултати отново са нула.

Затова логично възниква нашият въпрос към Вас: и Вие ли, като г-н Гешев, само ще дърдорите празни приказки, а бандитите ще се развяват по света в в лукс и пълна безнаказаност?

В настоящия случай конкретният ни въпрос е свързан с лицата Тони Иванов – Парфюма, известен още като интимния партньор на настоящия министър на финансите Асен Василев, и бившата съпруга на Петър Петров – Еврото, Любена Петрова.

Първият все още е в Испания, където безнаказано харчи парите, откраднати от куп най-различни бизнесмени (в редакцията ни има редица сигнали на свидетели, завлечени със стотици хиляди от въпросното лице); докато втората – Любена Петров, си харчи на свобода милионите, изкарани от мръсни поръчки в съдебната система, донесли страдания и мъка на куп народ.

Защото ако Вие не знаете, нека ние Ви кажем, че след развода си с Пепи Еврото Любена Петрова прибира един куп имоти, както и няколко милиона евро в брой. Да, в брой – представете си сак, пълен с банкноти. Същата тази персона, която е била един от най-дейните участници в мръсните схеми на Пепи Еврото, е и тази, която предостави на различни медии Вашите снимки пред ресторант „Осемте джуджета“. В момента същата тази си развява нежното тяло по света, като пред различни свидетели дори твърди, че именно тя ще е човекът, който ще Ви отстрани от поста главен прокурор. За целта Петрова дори си организира интервюта в чужбина, които между другото не са за подценяване, особено когато говорим за медии като ВВС.

И като стана дума за медии, нека Ви уведомим, че ние вече сме реализирали контакт с няколко големи испански издания, с цел да информираме испанската общественост що за бандит се подвизава сред тях. Ще е комично, ако Вие нямате информация за десетките жертви на Тони Парфюма, но сме убедени, че това едва ли е така.

И докато Вие се занимавате с бездействието на прокуратурата по казуса „Осемте джуджета“, Любена Петрова и любовникът й Тони Парфюма си харчат на воля откраднатите пари.

Между другото, трябва да му се признае на Тони Иванов, че скоростта, с която прескача „бреговете“, съвсем спокойно може да му докара титлата Мис Тайланд 2024. На пръв поглед няма визуална прилика между Асен Василев и Любена Петрова, но явно за Тони Парфюма има – той си ги харесва и двамата.

Г-н Сарафов, от години вече са публично достояние десетките криминални схеми и злоупотреби в съдебната система на Любена Петрова и Петър Петров. Ако Вие действително искате да докажете, че нямате нищо общо с тях и никога не сте имали зависимост от тези хора, то е време да предприемете някакви конкретни действия спрямо тях. Ние знаем, че ако искате да го направите, можете да го направите. И в същото време помнете, че ако Вие не предприемете нужното действие спрямо тези лица, то те биха могли да предприемат такива спрямо вас.

И не ги подценявайте! Всеки, който ги е подценил, е понесъл много вреди и нещастия.

www.big5.bg

www.afera.bg

«