Публикувано на 18.01.2021 / 13:53

САМО МАТА ХАРИ МОЖЕ ДА ДОНЕСЕ ПОБЕДАТА НА ГЕРБ

Напук на всички социолози, антрополози и орнитолози само едно-единствено деяние може да донесе пълната победа на ГЕРБ на 4 април. И това е разкриването на Мата Хари. Изсветляването на този обаятелен образ от най-новата ни политическа действителност е ключът към пълна победа и триумфът, който води към кабинет Борисов-4.

И е добре, защото как иначе ще живеем без Деница. Кой ще пълни синия екран, ако ги няма неповторимите топинги като Цвета и Дариткова, ако се стопят като снежинки Теменужка, бай Кирчо, Македонката, Лъчо, онуй кикотещото се Нанков и боядисаното докторче. Ако Валери не ни поучава и не ни показва ката ден края на тоягата. Или пък Джамбазки не ни замерва със свистящи пиратки. Да не говорим, че българинът, бил той православен, католик, арменец, или помак, не може да си представи свят без джипка.

Как ще я караме, а?

За това е време Борисов да излезе пред народа си. И ясно да заяви, като при избора на патриарх: „Тя е… Тя йе… Йе, йе, йе… Името и е…“ И така нататък, докато изплюе камъчето.

Защото писмото на Сечкова до жената на Христо Иванов разкрива най-големият проблем на модерните български времена. Набедената за Мата Хари майка и съпруга е втората такава, след жената на единия от Бобокови.

А то Мата Хари може да бъде всякаква. От най-обикновената директорка на детска градина в провинцията, до заместник-министърка на еди кво си. Нали е видно още от Цветаново време, че няма нито една грозотия в редиците на ГЕРБ.

Изобщо, проблемът с Мата Хари е универсален за българското общество. И то, не само за членовете му, които са с явно партриархални навявания, като например тези от българо-мохамеданската общност, или от гагаузкото наследство. Даже изконните българи изгарят от любопитство, а пък привнесените в нацията ни шопи си шепнат гордо: E, то не моеш устоиш на нашто момче!

Мата Хари… Коя ли е па тая?

Цанко Цанев

Коментари 28 за
“САМО МАТА ХАРИ МОЖЕ ДА ДОНЕСЕ ПОБЕДАТА НА ГЕРБ”

 1. Само Мата Хари може да донесе победата и… загубата на Герб. 😉
  А нашият премиер (с новия си имидж) започва да ми напомня леко на Фердинанд. (Не се смейте, де!) Трябва само да я позаостри тази брадичка. Да- и носът е различен…

  1. ..vsichki,,namazani,,gerbadgiyki ,,sa minali,,prez ,,vecherja v Bankja,,po edin ili drug nachin..,,tova e patjat,,i kam ,,dlagnosti,,i,,biznesi,,na maglencata im/sapruzi,,badganaci,,s Tikvata/koeto,,nosjat s gordost,,/…koyto ,,im kumuva,,…Tova B.B,,vidjal,,v ,,slugbata si,,pokray Hotel ,,Ajax,,,i,,Orbita,,..otkam parkinga,de…

 2. Да ти кажа ,бе Цанко,да ти кажа- Сечкова е Пролетарий !
  Съединява се с всички Пролетарий по Света,къде ше оди…

  Ми ,какво да направи- арна,убава,че убава,факт !!!
  В кралското семейство няма да я приемат,Даяна им беше достатъчна…
  В България има всичко друго ,ама не и царски или кралски семейства …
  Нещастни девойки,щастливи прасета…

  Не е виновна Сечкова,виновен е Светът-народиха се убави пички и като няма къде да одят-право където ги води интереса…
  Временен ,ама става !
  Шом ги устройва…

  Венсеремос.

 3. Навалний и Борисалний
  Щом Борето и Деян, абе не оня Деян бе дето пее когато кара ски, а Деяяяян Деян бе Кирлянев (чуйте го в предаването на Лила Мъринкова), синът бе на Кюран Кюранов бе, щом вудипожрникара и вудифилософът протестират, значи борето се гласи да става опозиционер, а Деян негов обществен защитник.

  Деянедето пееш когато караш ските. всяко твое деяние водещо до сриване на Тиква Бей и неговата тиквената революция е одобруемо.

 4. Сечкова ,не им обръщай внимание ,завиждат ти !
  Като ги ваксинират ще се успокоят.

 5. Някога, Б. Райнов не допускаше, че „на върха на обществената йерархия, може да се постави курвата“! Ако, стане от гроба, пък и останалите наивници, които мислеха, че на някои „върхове“ се застава с много учене, ще остане /останат/ много учуден от днешната българска действителност : курва до курва, мила моя майно льо!

 6. Бачето обича да оправя де що има наред, щото смятаq че така се държи здрав и концентриран колектива. Първи са и жениците на най-верните, после персонала и най-накрая журналистките и синЕптичките за разкож. Принципа, че жена, пищак и пари се държат на ръка разстояние не е измислен вчера или оня ден.

 7. СмЕх, смЯх и после пак смЯХ !

  Сложете в търсачката на Гуглата „мафиот“ и смехът започва .

 8. Събирането по ресторанти било незаконно ,вие сте незаконни защо нарушавате конституцията.

 9. А това момиче беше толкова лъчезарно и истинска сладурана! Жалко, че и то се плъзна по необратимата наклонена плоскост на чалгализираната аморалност…

 10. Караколювите ловки диагностицирани калинки каза:

  Мата Хари… Коя ли е па тая?

  Цанко Цанев, слез от луната!
  Cherchez la femme!
  Според честната дума на бивш дансаджия, за Pulitzer Prize за разследващия фоторепортаж (Investigative рeporting) от спалнята МУ е номиниранa г-жа лорд Евгени Минчев.
  Лорд/г-жа Евгени Минчев направи самопризнание и благодари за номинацията за Pulitzer Prize за разследващия фоторепортаж (Investigative рeporting) от спалнята МУ …

 11. Г-н Цанев, на практика Го призовавате да си признае, че е обърнал резбата….А у нас това все още не се толерира от масите. А Маркс беше написал, че когато идеите обхванат масите, то те се превръщат в материална сила.

 12. Сечкова – сече и подсича УЙЙЙове !

  Иначе честна и необезчестена, пък тя си знае колко е прошибала като шевна машина .

  Ама той Боко де, нали си имаше нещо вземане даване със Симитли (не за ваксината, ами за другото) .

 13. Голият модел Виолета Сечкова, съпруга на Александър Сталийски, който поофицилно …
  Борисов 3 одобри гола почетна консулка Вили Сечкова, сем Сталийски доби имунитет и за имуществото си – slava.bg.

  1. Досега най-известният почетен консул в града беше на
   друга държава, която няма особена нужда от посредници в отношенията с
   българия, та си има и посолство тук – Русия с близкия до ГЕРБ бизнесмен
   Георги Гергов. Хитрината е, че семействата, собственостите – домове,
   офиси, автомобили на почетните консули се водят чужда територия и те
   имат имунитет за претърсването им от българските власти. Дали някой има
   притеснения от бъдещи действия например на прокуратурата? Иначе защо би
   му било подобно нещо? Особено 2 месеца преди редовните парламентарни
   избори?

   1. Напомняме, че друг известен почетен консул е Цветелина Бориславова – тя
    обаче е на Република Исландия, която има нужда от представител, понеже
    няма посолство в България. slava.bg

 14. Цанко, няма да стане тая работа. Защото, ако Тулупа признае коя е Мата Хари (или Матю Хари???), ще трябва да обясни и за чекмеджето. А това е трудно работа – защото вътре се намира 20-годишната му премиерска заплата, „спестена“ за по-малко от десет години. Трик, който и Худини не може да обясни!

 15. В писмото си тъй наречената „госпожа“ и тъй наречена „майка“ Сечкова говори за морал. Морално ли е жена, която си е снимала по гол гъз за всеки насочен към нея фотоапарат да говори за морал? Няма сниман гол гъз, който да не е продаван за пари и власт.

 16. „Гузен негонен бяга“. Известна ли е тази народна мъдрост на госпожа Сечкова? Елементарна е. Също и „Волът рие, то на гърба му пада“. И „Да би мирно седяло, не би чудо видяло“. Колко миски, колко откровени проститутки се извървяха пред очите ни – ама която си е затраяла, е била забравена и помилвана. Вземай си парите, вземай си подаръците и бегай. Без да пишеш отворени писма, без да се правиш на това, което не си и никога няма да бъдеш, каквито и постове да ти подарят, за да си мълчиш. Като не мълчиш – ще те поливат с помия и ще ти публикуват голите снимки. Защо впрочем госпожата не се нарича Сталийска, като е толкова почтена съпруга и майка? Какво му е хубавото на фамилията Сечкова? Смешна е даже.Нелепи са и заклинанията в децата и семейните ценности. Както е известно, миските страдат от бездетство поради много аборти и венерически болести.

 17. Кой Сечко е дедо на Вилито Непорочната Консулка? Голем или Малък? Важно е да знаем кого да попържаме. Стига сте го яли момето, то си получи своето – пост срещу дискретност. Че някои други и това не получиха, ами ги изритаха като мръсни котета.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *