« Върни се назад Публикувано на 21.03.2022 / 15:54

САМО В „АФЕРА“! ЕТО ГИ ПОКАЗАНИЯТА НА КИРИЛ ПЕТКОВ, КОИТО ПОСЛУЖИХА ЗА АРЕСТА НА БОЙКО БОРИСОВ! ПРОСТО КИРО И РАШКОВ ДОКАЗАХА, ЧЕ НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

Вижте показанията на Кирил Петков, които послужиха за ареста на Борисов!

Просто Киро ошашави мисирките с обясненията си за акцията от миналия четвъртък, при която копоите на Бойко Рашков влязоха в къщата на Бойко Борисов в Банкя. Влязоха, за да го превърнат в мъченик. Днес Борисов е повече от свободен.

Обясненията на Кирил Петков обаче минаха всякакви граници и доказаха, че няма такава държава, в която този младеж е министър-председател.

Брилянтни източници на АФЕРА в ГДНП ни писаха, че са потресени от абсурда, в който са поставени. Срамуват се, че ги мислят за глупаци, че Бойко Рашков се изживява като съдник и нещо важно – оправдал е незаконната употреба на МВР в провала на акцията срещу Борисов, Горанов и Арнаудова, с „изтичане на информация“.

След като се твърди, че има „теч“ на информация, нека поне има защо, заради това само в АФЕРА ще видите абсурдните показания на Кирил Петков, по които Бойко Борисов бе задържан:

„Правим това и за да се противопоставим на недопустимия натиск, който се прилага спрямо разследващите полицаи от политическото ръководство на МВР, а вече и от секретарката на Кирил Петков – Лена Бориславова, която диктува прессъобщения, от които после се срамуваме ние.

От три дни цялата юридическа общност у нас ни се подиграва, че седим в кабинета на министър-председателя, за да даваме отчет за разследванията срещу неговия предшественик.“

След тези писания, всеки коментар е излишен.

Единственото нещо, което Просто Киро може да направи, е бързо да си тръгне. Заедно с Рашков.

Противното ще значи, че няма такава държава.

Калин Спасов

«