Публикувано на 15.07.2022 / 10:14

РАЗГЕЛЕ! НАМЕРИ СЕ ПРОКУРОР ДА ИЗДАДЕ ПОСТАНОВЛЕНИЕ, ЧЕ АНГЕЛ КУНЧЕВ И КОСТАДИН АНГЕЛОВ СА ИЗВЪРШИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПО „КОВИД ПАНДЕМИЯТА“!

Прокурор, който си върши честно работата

Заглавието не е грешка, нито ирония, а писанието е похвално слово за един млад, смел и почтен човек. Оказа се, че има и такъв прокурор – в град Пловдив. Това е Божидар Елкин от Пловдивската Районна Прокуратура и е образувал преписка за проверка на евентуално извършени престъпления от страна на двама министри на здравеопазването – Костадин Ангелов и Стойчо Кацаров и главния държавен инспектор Ангел Кунчев, по повод натрапената ни от тях, по поръка на външни задкулисни сили ПЛАНдемия.

Вижте извадки от постановлението му, с което той прехвърля преписката по компетентност на прокуратурата в София, която трябва да продължи работата по разпитването и разследването на обвинените лица. Защото според него, има достатъчно данни за престъпления и той ги е формулирал отлично по Наказателния кодекс.

Оттук можете да изтеглите ЦЯЛОТО ПОСТАНОВЛЕНИЕ НА ПРОКУРОР БОЖИДАР ЕЛКИН:

https://drive.google.com/file/d/1mhCmPL6jJDFQq4dknxSKdJBn4pJFFE1p/view

Този прокурор, ни връща доверието в институцията и се надяваме един ден да го видим, като главен прокурор на държавата.

Преписката е образувана по сигнал на Национален Сбор за Съпротива „Свети Георги Победоносец“ и Национално Движение „Крумови закони“, подаден в началото на тази година до ОД на МВР – Пловдив.

Удивителното е, че и пловдивската полиция си е свършила работата, като е уведомила прокуратурата в Пловдив за възможните престъпления и забележете, прокурорът съвестно си е свършил работата, като е разпитал Стоян Алексов, Костадин Ангелов, Стойчо Кацаров и Ангел Кунчев, както и свидетелите доцент Атанас Мангъров и доктор Георги Тодоров. Събрал е и информация от МЗ, НЦЗПБ, ИАЛ, НЗОК, НСИ и БАП. Вижте част от текста долу.

Е, на такива прокурори можем само да ръкопляскаме и да се надяваме да стават все повече и повече в системата.

Сега обаче, трябва да следим изкъсо Софийската Градска Прокуратура, какво ще направи. Да не забравяме, че и полицаите от ГДБОП, навремето си свършиха работата и сезираха Районна Прокуратура в София за евентуално престъпление извършено от президента Радев с назначаването на служебните правителства на Стефан Янев, в нарушение на Конституцията. А тъкмо по заръка на президента – служебното правителство въведе зловещите дискриминационни зелени сертификати, точно в разгара на президентските избори през 2021 година. Това предизвика масовите бунтове в София и по места, за които многократно писахме и отразихме с видеозаписи и снимки. Но в този случай Софийската Районна Прокуратура прекрати преписката.

Страх ги беше да пипат толкова нависоко.

Но пък в момента, още тече делото в Комисията за Защита от Дискриминация в София, по жалба на майка на ученик в Испанската Гимназия, срещу директорката на училището Зорница Йончева, въвела със своя безумна заповед, изискванията за зелени сертификати, ПСР тестове и маски и фактически, лишила много деца от право на пълноценно образование.

Тук публикуваме юридическите аргументи на жалбоподателската срещу дискриминационните действия на директорката. Могат да се ползват от други хора, които водят подобни дела срещу училищни директори. Ето ги и долу в PDF формат.

И нещо изключително важно!

Правосъдният министър на премиера Борисов – Данаил Кирилов беше излъгал, че е пратил писмо за отмяна (нотификация за дерогиране) на някои права и свободи гарантирани от Европейската Конвенция за Правата на Човека и Основните Свободи в ЕС съгласно чл 15 от същата. Това се прави, когато извънредни обстоятелства (като пландемията и извънредното положение) налагат ограничаване на правата и свободите. Оказа се, че не пратил нищо и практически няма никаква отмяна на части от конвенцията, следователно тя си действа с пълна сила, както и Конституцията ни, дори и по време на извънредното положение. Това означава, че всички мерки и ограничения въведени със заповедите на министрите на здравеопазването като изисквания за маски, ПСР тестове, зелени сертификати, затваряния на бизнеси и други ограничения на правата са абсолютно НЕЗАКОННИ и ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ, включително противоречат на международните договорености, по които държавата ни е страна. Направихме официално запитване за това до Министерството на Външните Работи и получихме отговора им по ЗДОИ.

Ето и отговора на МВнР

 

Така че, няма измъкване!

Всеки който заведе дело срещу директор на училище, работодател, министъра на здравеопазването, директор на РЗИ и вскакви други палачи и терористи, издевателствали над българския народ и потъпкали правата и свободите му по време на ПЛАНдемията, подлежи на наказателна отговорност.

Воденото в момента дело в КЗД е част от съпротивата срещу медицинскишя концлагер, наложен ни от външни злокобни задкулисни сили на глобалниите банкери, корпорации и стоящите над тях скрити господари.  Скоро се очаква и решение на Комисията по това дело.

Така, че да приветстваме смелите хора от тези институции, които честно и почтено си вършат работата и да притискаме конюнктурните и страхливи слагачи, които се ослушват и чакат указания от властимеющите, какво да направят в нарушение на законите.

Радио и Телевизия „Истина и Свобода“ ще продължава да следи тези случаи изкъсо и ще ви осведомява периодично.

И се гответе отново за отпор и съпротива, защото психопатите отново се готвят да ни затварят в медицинския концлагер. Предвидено беше да е наесен, но ще се опитат още сега.

https://rtv-is.blogspot.com

 

Коментари 37 за
“РАЗГЕЛЕ! НАМЕРИ СЕ ПРОКУРОР ДА ИЗДАДЕ ПОСТАНОВЛЕНИЕ, ЧЕ АНГЕЛ КУНЧЕВ И КОСТАДИН АНГЕЛОВ СА ИЗВЪРШИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПО „КОВИД ПАНДЕМИЯТА“!”

 1. 1993 година с първата медия за защита на България, сега е 2022 без признаци за промяна. Ако се работи на парче, особено в условията на Трета световна война, която е срещу националните държави отвътре, и е започнала като програмен продукт още преди византийското робство, ще сме доникъде. Борбата не е с човеци, но с поднебесната сила. Затова изход има, но и гаранция няма. Видях в коментарите медия някаква, зарадвах се с ръка на сърцето. За Властите? Лично имам пребогат опит с репресивната и изпълнителна власт, като изводът е „надежда всяка оставете“, а темата е система – изцяло, всичко наново. / дали г-жа Томова ще запази коментара?, без значение. Дали сме наясно, какво ни очаква ?, най-вероятно не. Не и в дълбочина. Сигналното равнище на всеки проблем, е изключително гъвкав предмет, а сложността на високо ниво. От мен толкова, аз продължавам напред. Когато и ако, или дали?, винаги за всеки адекватен и пазещ името си във времето, място ще се намери. https://facebook.com/story.php?story_fbid=5265152730170636&id=100000278829480 тема СИСТЕМА

 2. Браво на този прокурор! Ковидистите пак се гласят да се развихрят, но трябва да им се даде отпор! Ако мога да перифразирам най -добрия ковидист е мъртвия ковидист!

    1. А ти най-големия от големите тъпанари, виждал ли си Бог? Лайненце неогледно.
     Смешен сополанко.

 3. Сега ще го обява, колегите му от София, че е сбъркал.
  Прокуратурата на България, за да се „отвори“,
  Трябва да се направи така, че, който прокурор повдигне обвинение, да го движе до най горе, включително върховен. Ще се създаде състезателно Ст, отговорност и реномираност. Сегашното, кво е?!?
  Размиване на отговорности, субординация и….. координация, и накрая… Излагация, нищо не правим…
  Да е.. а и системите, дето си ги създаваме..
  Наздраве.
  Венсеремос, БАЧО Кольо.
  .

 4. Уважаема госпожо Томова,
  вече е приет меморандума с амазон за „киберсигурност“
  био-данните на българите, откраднати с тестове за Ковид са продадени и дигитализирани
  https://www.24chasa.bg/biznes/article/12019069

 5. Браво на прокурора! А защо не е подведена под отговорност и бабичката Аргирова? Тя отново започва да плаши от екрана не само с измислени данни за пландемията, но и вида си на изкуфяла баба!

 6. Събуждам се сутрин. Решавам да посрещна Слънцето. Поглеждам през прозореца- грозна пет ге. Отивам на срещуположния- две пет ге.
  Въпреки всичко избирам небето- там се реят едни червеи, които пръскат следи след себе си. Телевизия не гледам. Влизам в нета- били “кондензационни следи”.
  Вие за тъпи маймуни ли ни имате?!
  Приятели- харесва ли ви?
  Изборът на ролята на жертва е личен избор.
  Описан е в триъгълника на Карпман.
  Това е роля. От която е време да решим и да излезем.

  1. Съчувствам ти. 😉
   Аз, когато приветствам Илиос, Хелиос, Атон-Ра и т.н., виждам зеленина, планина и натурална дивота. 🙂
   Всеки може да е на моето място, но не всеки е готов да жертва битовия си лукс. В живота винаги едно е за сметка на друго. Хората харесват философията на Диоген, но не са готови да я последват на практика. 🙂
   Та в тоя дух на съждения…Смешни са ми пищящите за предстоящата криза. Ама, моля ви се- не всички сме като нещастния човечец с яхтичките! Седнали да ни плашат с мизерия…Няма по-голям виц от тоя!

 7. Ейййй.
  И на Роженския манастир турнали пет ге кула.
  Вече ми е спокойно. Монасите, ако си забравят молитвата… имат пет ге кула…

 8. Постъпката на г-н Божидар Елкин е достойна за уважение. Знаех си, че и в тези институции има честни и почтени Човеци.
  Които служат на един Господар.
  Бог да Ви пази, името Ви идва от Бога.

 9. Че имаше пандемия, имаше.
  Член от семейството изкара близо месец в болница на кислород.
  Влезе като атлет, излезе като вейка.
  А в това време всяка сутрин в 8 часа по тивитата излизаше гологлавият военен професор и с гробовен глас ни внушаваше, че повечето от нас ще умрат – вчера, днес и утре.
  Пожелавам много здраве и дълъг живот на двамата престъпници от НОЩ и бившият министър на здравеопазването и цялата клоака от т. н. медици.
  Дали ще ги съдят или не, дали ще са свободни, щастливи и богати – тяхна си работа.
  Но аз продължавам да се будя посред нощ, обхваната от ужас. Непознат до този момент ужас, вследствие на техните антимедицински действия.
  Цитат от Хипократовата клетва :
  “ Животът ни, чист и свещен“.
  Дали помнят клетвата?
  Дали са чували, че 50 процента от оздравяването на болния се дължи на добрата дума на добрия лекар?

  1. Имало пандемия…Тогава би трябвало да е обратното- да влезе като вейка в болницата, а да излезе като атлет…
   От година и нещо пиша, че ковидианството измести христианството…Не можеш да забраниш на никого да вярва…Вярата затова е вяра- защото е недоказуема…Никой не е виждал Бога…И никой не е виждал Ковида…Но си съществуват- в сърцата и душите човешки…

   1. Когато …атипичната пневмония… ОРЗ-тата…Грипът и други НАСТИНКИ станаха ПЛАНдемия!!!Когато забраниха на лекарите да лекуват както са ги учили ??Когато започнаха да Лекуваг по Протоколът на ZION…!!!Настъпи ГЕНОЦИДЪТ!!!Съмнителни Тестове???Разболяващи МАСКИ!!! Царството на ХИПОХОНДРИЦИТЕ!!! За да те поддържат за НЕЩО с кислород са нужни 2-ма лекари-специалисти и 4-ри мед.сестри също СПЕЦИАЛИЗИРАНИ на един болен за денонощие!!!
    Невъзможното кислородно лечение плюс НЕспециализиран Екип води до СМЪРТ!!! И още мноого неща които ЛАИКЪТ не разбира но се УЧИ от ТЕЛЕВИЗОРА!!!

   2. Малко глупаво го обяснихте, за вярата.
    Вярата е дела. Я вярата в Единствения и неповторим Бог, ви води към спасението и истината. Но малките мозъчета не могат да го осмислят а камо ли да направят връзката със всичко около тях. Всичко, включително и вие, сте създадени от Него, и ви е дадена свободна воля да решавате. Дали с маски или без, мисля че е вече повече от ясно будалкането за наша сметка. Вярващите в пандемията за заблудени, защото не виждат в какво друго да вярват. Слепота и безумие, това е най-страшния масов вирус.

  2. Изключи си телевизора и ще разбереш, че измислената пЛандемия никога не я имало! Но, както каза един блогер „пЛандемията е вид тест за интелегентност“!
   п.с. Значи не си го издържала „бЪлгарко“.

 10. Веси, моля те дай ми актуален имейл за да ти изпратя Отказа на районна прокуратура Варна да образува проверка какви вещества се съдържат във ‘ваксините’

 11. И докато има продажни правителства които по заповед на СЗО да карат хората да си слагат маски и ваксини ще е така .Нищо че се намират и честни хора който да оспорват дискриминационните методи на Българските продажни политици .

  1. Другарю бивше 3KПЧ, чувал ли си оня виц за бай Лазо и Цицерона? Та така, 00-фе, 00-фе, 00-фе, да ти E.П.M. чeрвeна, 00-фе!

    1. Либераст или комунист-педepaст бълнува за фaшисти. Тъмночервен малоумний троле, не си хич интересен. И с 15 псевднима да си дращиш тука, все същото рядко комунистическо г*вно ще си останеш!

 12. До Edin ot Vas
  15.07.2022 в 10:33

  След като положението в държавата ни е такова, почти няма КАДЪРНИ такива!

  Слава богу, че все пак има ПОЧТЕНИ И СПРАВЕДЛИВИ, по-трудната част от живота! Пък законите се учат лесно, има ги написани, трябва да ги наизустиш и да се съобразяваш с тях….

  ЗАБЕЛЕЖКА: Г-жо Томова, не ви се сърдя, че триете понякога коментарите ми, сайтът си е ваш, трийте, когато пецените….

  Но че бригадирите, деца и възрастни, десетки години работехме без пари в земеделието и заводите, а селските ръководители се разхождаха с чанти с по едно-две шишета ракия вътре и ни контролираха, е вярно.

  Да не продължавам кой сега ни прави законите!

 13. Адмирации за достойния прокурор! Обаче винаги има едно „но“. Да се хвърлиш съвсем сам в блатото си е чиста проба акт на самоубиство. Казал е мъдрият ни нявгаш народ „една птичка пролет не чини“. Не се надявайте съдия да осъди кунчевци, ботокси и т.н. да не ги изброявам всичките тукашни мракобесници, ако световното мракобесие не се срине. А засега няма никакви изгледи това да се случи.

  1. Страстно мразя отрепки като теб . Мракобесието няма да се срине докто имана света такива страхливи мекерета като теб и Кольо идиота .За тази борба трябва да има силна ръка и голямо желание за победата над злото , със меки китки като теб и другите помияри дето се вихрят по фейсбуците работата няма да стане ,нищо ч този млад човек се оказа и достоен за работата която върши .

 14. Браво на прокурора смел човек. Сега да видим съдиите има ли независими такива

 15. Искам да сте наясно всички, че почти НЯМА, некадърни магистрати и причината, да не си вършат работата е друга. Толкоз.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *