Публикувано на 08.06.2021 / 17:38

РАДЕВ & ЯНЕВ, КАТО ПРЕДАДОХТЕ ВАРНА, ВИЖТЕ СИ НЕКАДЪРНИЯ ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ КАКВИ БЕЗУМИЯ ВЪРШИ!

„Натовски генерали“ Румен Радев & Стефан Янев, след като ПРЕДАДОХТЕ ВАРНА, и турнахте тук измисленото лице Марио Смърков за областен управител, чиято мижава и скандална битност в ДАНС, а и не само там, АФЕРА вече описа, а сега вижте какви безумия върши тоя „ваш“ Смърков!

Онзи ден Марио Смърков, който очевадно хал хабер си няма къде точно се намира и дори и обща култура няма за дейността на институцията, която управлява /представете си какъв дансаджия изобщо е бил!/ изпратил писмо до Районната Избирателна Комисия – Варна, в което сътворил: че оттук нататък на всяко заседание на РИК – Варна щял да присъства задължително един от заместник областните управители.

Пак прочетете, Радев & Янев, пак!

Този човек или е малоумен, или е опасно войнстващо бездарие, за да подписва подобно абсолютно НЕЗАКОННО искане. Естествено, образно казано, от РИК – Варна са му показали един среден  пръст.

Какъв „авторитет“ и кой го баш брига за тоя Смърков във Варна и областта проличава и по това, че през отминалия петък същият тоя Смърков вика всички кметове от Варненска област при него.

И знаете ли, Радев & Янев, колко кметове са уважили поканата на Смърков?

НУЛА!!!

А носете си го на рамо тоя измислен смешник, с когото хептен торпилирахте Варна!

И очаквайте разкрия от АФЕРА как ви овъртолиха като куцо пиле домат за Варна. Понеже сте много „отворени“, „храбри“, „почтени“ и така нататък. И се набутахте с двата крака в капана на „библиотекарите“.

Веселина Томова

Коментари 6 за
“РАДЕВ & ЯНЕВ, КАТО ПРЕДАДОХТЕ ВАРНА, ВИЖТЕ СИ НЕКАДЪРНИЯ ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ КАКВИ БЕЗУМИЯ ВЪРШИ!”

  1. Всички тези примери за неуредици и назначения на явно неподходящи хора показва, че проблемът е системен! Трябва да се смени конституцията и да сме президентска или полупрезидентска република, което ще позволи напълно мажоритарна система, постоянен контрол от народното събрание, а не да се разпускат, защото били недоволни и не на последно място ще има реално разделение на властите. В момента всичко е извратено и законодателна и изпълнителна власт са напркатика едно и само за два мандата съдебната система почва да кадрува … Нужно ни е разтърсване!

  2. Марио, каква шушумига беше, страх те беше от сянката ти, освен да доносничиш за друго не ставаше, в тоя мол никой не разбра каква охрана си, че там сенки много страшно е!

  3. Хасковския областен пък написал писмо, с което пита кметовете колко секции за почиващи са разкрили?!?! Колко вересии има за събиране по клетата земя българска!?

  4. А бе ,тя Варна си живее в условия на кредит на доверие от времето на майор Толубко…

  5. Афера, поинтересувайте се какво горя в ниското тяло на сградата на ГДБОП, преди 30мин и защо 4-5 квартала на София са без ток в момента.

  6. Този Смърков не беше ли шефа на частната охрана на „Гранд Мол“ – Варна, където на 17.03.2015г. трима охранители пребиха зверски и безмилостно един психично болен безобиден клошар, влязъл в Мол-а да се постопли.Случаят тогава беше покрит и съдебните дела все още се точат…
    Има данни за много бити и малтретирани посетители на „Гранд Мол“ – Варна преди и след този случай!
    Може би оставка????

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *