« Върни се назад Публикувано на 30.05.2021 / 23:18

РАДЕВ, ДА БЕШЕ ВЪРНАЛ НАПРАВО ДОБРИН МИТЕВ ВЪВ ВАРНА! НАЗНАЧИХА ЗА ЗАМ.ОБЛАСТЕН ЕКСШЕФ НА ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ, ПРЕЗ КОЙТО МИНА МРЪСНАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ НА КОМПЛЕКСА ПО МРАКОБЕСНОТО ВРЕМЕ НА КОСТОВ, ДОБРИН МИТЕВ И СЛАВЧО ХРИСТОВ!

На 26.05.2021 АФЕРА публикува:

РАДЕВ ПРЕДАДЕ ВАРНА НА ГЕРБ ЧРЕЗ БСП ГУЦАНОВ. КРИЯТ В БИОГРАФИЯТА НА НОВИЯ ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ БИТНОСТТА МУ В ДАНС! ОТНЕМАН ЛИ МУ Е ДОСТЪПА ЗА КЛАСИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ. НЕ СЕ СПОМЕНАВА И ФИРМАТА, КОЯТО ПРЕДСТАВЛЯВА, КОЯТО ОРГАНИЗИРА ИЗРАЕЛЦИТЕ, ВЗРИВЕНИ НА „САРАФОВО“

https://afera.bg/%d1%80%d0%b0%d0%b4%d0%b5%d0%b2-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%b0%d0%b4%d0%b5-%d0%b2%d0%b0%d1%80%d0%bd%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%b3%d0%b5%d1%80%d0%b1-%d1%87%d1%80%d0%b5%d0%b7-%d0%b1%d1%81%d0%bf-%d0%b3%d1%83/

Тогава АФЕРА разкри УКРИТИТЕ знакови факти от биографията на бившия дансаджия и бивш шеф на сигурността на Гранд мол, нов областен управител – Марио Смърков, лобиран от Борислав Гуцанов, иначе казано другото име на Гуцанов – СИМБИОЗАТА НА БСП С ГЕРБ ВЪВ ВАРНА.

Лицето Смърков дал и брифинг на който рекъл, че приоритетите му щели да бъдат на първо място …. битката с Ковид, и провеждане на честни избори. Ти да видиш, с Гуцанов в крачола си. Смъркова работа, ще кажете. Не, не е Смъркова, а РУМЕНРАДЕВА, защото кадруването изобщо не го прави премиерът Стефан Янев, а кръгчетата за влияние, директно комуникирайки с Румен Радев.

Та, след като ПРЕДАДЕ ВАРНА, РУМЕН РАДЕВ ЧРЕЗ ПИОНКАТА СИ СТЕФАН ЯНЕВ съвсем огелпи пейзажа, казано по варненски.

И назначи двама заместнник областни управители.

И сега – внимавайте в картинката!

За заместник областен управител на Варна е назначена Силвия Александрова, чиято биография отново е смутолевена и спестена в цялостта и:

„Силвия Александрова притежава висше икономическо образование. Заемала е ръководни позиции в сферата на производството, търговията и туризма.“

„… в сферата на туризма“.

И я да видим кой „туризъм“ и що го криете в официално посочената биография, а?

Същата Силвия Александрова е шеф на „Златни пясъци“ АД от 2000 г. до 2007 година – заедно със скандално известния директор на Златни пясъци Николай Недков, при чието управление премина мръсната криминална приватизация на Златни пясъци, дирижирана от Иван Костов и авера му Славчо Христов, който по-късно и стана чорбаджия на комплекса. 

Купища разследвания съм правила през годините за тази безогледна приватизация на Златни пясъци, преминала под владичеството и на тогавашния областен управител на Варна – мракобесният Добрин Митев, „любимото чадо“ на Иван Костов, купища сопи съм яла по онова време точно заради разкритията ми за всичко, което се случваше на Златните и което беше престъпно, но пратената тогава от Костов „софийска бригада“ в ОД на МВР – Варна го покриваше с чадър, както и прокуратурата, която не си мърдаше пръста, изхвърлиха ме от работа по нареждане на Костовите копои и Добрин Митев точно заради криминалната приватизация на Златни пясъци, която осветявах, мачкаха целия град любимите на Радев днес „десни“.

През целия този мракобесен период Николай Недков и Силвия Александрова ръководят „процеса“ на „приватизацията“ на Златните. 

След като пребиха Николай Недков той се отегли от директорския пост и изпълнителен директор става същата Силвия Александрова.

И сега хоп-троп – я правят заместник областен управител на Варна и точно хората, които говорят за „промяна“ и „нов морал“.

На всичкото отгоре същата Силвия Александрова ИМА И ЧАСТНА ФИРМА КЪМ МОМЕНТА, ДЕЙСТВАЩА, В КОЯТО Е МЕНИДЖЪР И ЕДНОЛИЧЕН СОБСТВЕНИК, което също е недопустимо и НАРУШАВАНЕ НА ЗАКОНА, след като е вече заместник областен управител. Документ вижте под публикацията:

Радев, ами да беше върнал направо Добрин Митев като областен на Варна!

Така човек на Костов и Славчо Христов, сложен от правителството на Румен Радев, заедно с човека на Гуцанов, компрометираният дансанджия Смърков, ще правят „честни избори“ във Варна.

Прозрачното надупване на Румен Радев и на десносектантите от най – зловещия им период, е поредното предателство към Варна.

Което говори за абсолютната нечистоплътност на зависимостите в които се е оплел Румен Радев.

Вторият заместник управител, който е назначен, естествено е военен, щото без „зелени чорапи“ закъде сме – Георги Георгиев, завършил ВВМУ „Никола Йонков Вапцаров“, специалност „Корабоводене за ВМС“. От 1997 г. до 2019 г. е офицер от Военноморските сили.

Ако още имате илюзии за „новия морал“ на Румен Радев и правителството му, значи сте слепи и глухи.

Afera.bg

 

«