« Върни се назад Публикувано на 30.06.2021 / 11:10

РАДЕВИЯТ ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА ВАРНА НА АЧИКА РАБОТИ ЗА ГЕРБ! ВИЖ ДОКУМЕНТИТЕ, РАДЕВ, И АКО КАЖЕШ ПАК, ЧЕ „АФЕРА“ ПРАВИ „МАНИПУЛАЦИЯ“, ЩЕ ТИ СВИТНА ЕДИН КЕЛЕМБАШ, ЗАЩО НЕ АЗ, А ТИ СЕ ИЗПЛЮ ВЪРХУ ВАРНА!

На 23.06.2021 АФЕРА публикува:

РАДЕВ, ВИЖ СИ ОБЛАСТНИЯ НА ВАРНА СМЪРКОВ КАКВИ НЕЗАКОННИ БЕЗУМИЯ ПОДПИСВА! ТОВА Е ПЪРВА КАМБАНА! РАЗКАРАЙ ГО, ЗАЩОТО ЩЕ ИМА И ВТОРА КАМБАНА, КОЯТО ЩЕ ГО ГИЛОТИНИРА!

https://afera.bg/%d1%80%d0%b0%d0%b4%d0%b5%d0%b2-%d0%b2%d0%b8%d0%b6-%d1%81%d0%b8-%d0%be%d0%b1%d0%bb%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%bd%d0%b8%d1%8f-%d0%bd%d0%b0-%d0%b2%d0%b0%d1%80%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d0%bc%d1%8a%d1%80%d0%ba%d0%be/

Казусът е пределно прост – Председателят на ОбС Вълчи дол Димитър Тодоров е включен в листата на ГЕРБ Варна като кандидат депутат за предстоящите парламентарни избори на 11 юли т.г. Той НЕ е излязъл в отпуск, както е задължително по закон!

Сезиран за това, Областният управител на Варна Марио Смърков, назначен от служебното правителство на Румен Радев, благодарение на безумното кадруване на Пламен Узунов, Николай Копринков, със съпорта на Гуцанов и която още се сетите вся остальная, отговаря и подписва /!!!/ отговор, че видите ли, точно Димитър Тодоров не попадал в тази „хипотеза“ да излезе в задължителен отпуск. /виж документа, подписан от Смърков в горния линк!/

С кретенските си действия, на практика служебният Областен управител на Варна Марио Смърков постави в катастрофално положение Община Вълчи дол, тъй като НЕЗАКОННО НЕИЗЛЕЗЛИЯТ В ОТПУСК кандидат за народен представител от ГЕРБ Димитър Тодоров продължава да е председател на ОбС Вълчи дол и всякакви решения и действия, касаещи Община Вълчи дол са нелигитимни!

Вчера от ЦИК се получи следния отговор по същия този казус, който РАДЕВИЯТ ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ ОСРА /БЕЗ НИКАКВО ИЗВИНЕНИЕ!!!/, като както е видно – ЦИК БЕЗАПЕЛАЦИОННО КАЗВА, ЧЕ КАНДИДАТЪТ НА ГЕРБ ДИМИТЪР ТОДОРОВ ТРЯБВА ДА ИЗЛЕЗЕ В ОТПУСК, СЛЕД КАТО Е КАНДИДАТ -ДЕПУТАТ!

На практика ЦИК ШАМАРОСВА НЕФЕЛНИЯ, НЕВЧАСОВ, НЕАДЕКВАТЕН ИЛИ НАПРОТИВ – УМИШЛЕНО ПОДПОМАГАЩ НЕЗАКОННО ПАРТИЯ ГЕРБ И ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ И – РАДЕВ ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА ВАРНА МАРИО СМЪРКОВ!

Неуважаеми господин Румен Радев, докога ще си правите ташак с Варна?!

Това, че съветниците ВИ Пламен Узунов, Николай Копринков и вся остальная … по веригата ВИ набутват откровени малоумници и още по-лошо – лица, които нагло и нарушавайки закона работят за ГЕРБ, която УЖ борите, по никакъв начин не сваля от Вас ЛИЧНАТА ОТГОВОРНОСТ ЗА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО И ДЕЙСТВИЯТА МУ!

След като набутахте и един „Чесън“ /“Пингвин“ във Варна, като шеф на ОД на МВР – Варна, който щял да се бори със Схемите за фалшификации и купуване на гласове – ах, недей!, сега отговорете в прав текст:

Защо назначихте за областен управител лицето Марио Смърков, което работи на ачика за ГЕРБ и то нарушавайки закона!

И за кого още работи – за Гуцанов, който пък не е спирал да работи в Симбиоза с ГЕРБ, за ГЕРБ ли, или за Вашите така наречени „кадровици“, които лъснаха с цялото им „кадруване“, че и те обслужват ГЕРБ! 

На всичкото отгоре същият този Димитър Тодоров ще бъде и кандидат – кмет от ГЕРБ за Община Вълчи дол, където ще се проведат извънредни избори. 

Айде сега, Румен Радев, виж публикуваните документи, подписани от ТВОЯ СМЪРКОВ, и кажи на АФЕРА, че пак прави „манипулация“, че да ти свитна един келембаш! Защото ми писна от лицемерието ти и защото се изплю върху Варна!

Веселина Томова

«