Публикувано на 30.06.2021 / 11:10

РАДЕВИЯТ ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА ВАРНА НА АЧИКА РАБОТИ ЗА ГЕРБ! ВИЖ ДОКУМЕНТИТЕ, РАДЕВ, И АКО КАЖЕШ ПАК, ЧЕ „АФЕРА“ ПРАВИ „МАНИПУЛАЦИЯ“, ЩЕ ТИ СВИТНА ЕДИН КЕЛЕМБАШ, ЗАЩО НЕ АЗ, А ТИ СЕ ИЗПЛЮ ВЪРХУ ВАРНА!

На 23.06.2021 АФЕРА публикува:

РАДЕВ, ВИЖ СИ ОБЛАСТНИЯ НА ВАРНА СМЪРКОВ КАКВИ НЕЗАКОННИ БЕЗУМИЯ ПОДПИСВА! ТОВА Е ПЪРВА КАМБАНА! РАЗКАРАЙ ГО, ЗАЩОТО ЩЕ ИМА И ВТОРА КАМБАНА, КОЯТО ЩЕ ГО ГИЛОТИНИРА!

https://afera.bg/%d1%80%d0%b0%d0%b4%d0%b5%d0%b2-%d0%b2%d0%b8%d0%b6-%d1%81%d0%b8-%d0%be%d0%b1%d0%bb%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%bd%d0%b8%d1%8f-%d0%bd%d0%b0-%d0%b2%d0%b0%d1%80%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d0%bc%d1%8a%d1%80%d0%ba%d0%be/

Казусът е пределно прост – Председателят на ОбС Вълчи дол Димитър Тодоров е включен в листата на ГЕРБ Варна като кандидат депутат за предстоящите парламентарни избори на 11 юли т.г. Той НЕ е излязъл в отпуск, както е задължително по закон!

Сезиран за това, Областният управител на Варна Марио Смърков, назначен от служебното правителство на Румен Радев, благодарение на безумното кадруване на Пламен Узунов, Николай Копринков, със съпорта на Гуцанов и която още се сетите вся остальная, отговаря и подписва /!!!/ отговор, че видите ли, точно Димитър Тодоров не попадал в тази „хипотеза“ да излезе в задължителен отпуск. /виж документа, подписан от Смърков в горния линк!/

С кретенските си действия, на практика служебният Областен управител на Варна Марио Смърков постави в катастрофално положение Община Вълчи дол, тъй като НЕЗАКОННО НЕИЗЛЕЗЛИЯТ В ОТПУСК кандидат за народен представител от ГЕРБ Димитър Тодоров продължава да е председател на ОбС Вълчи дол и всякакви решения и действия, касаещи Община Вълчи дол са нелигитимни!

Вчера от ЦИК се получи следния отговор по същия този казус, който РАДЕВИЯТ ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ ОСРА /БЕЗ НИКАКВО ИЗВИНЕНИЕ!!!/, като както е видно – ЦИК БЕЗАПЕЛАЦИОННО КАЗВА, ЧЕ КАНДИДАТЪТ НА ГЕРБ ДИМИТЪР ТОДОРОВ ТРЯБВА ДА ИЗЛЕЗЕ В ОТПУСК, СЛЕД КАТО Е КАНДИДАТ -ДЕПУТАТ!

На практика ЦИК ШАМАРОСВА НЕФЕЛНИЯ, НЕВЧАСОВ, НЕАДЕКВАТЕН ИЛИ НАПРОТИВ – УМИШЛЕНО ПОДПОМАГАЩ НЕЗАКОННО ПАРТИЯ ГЕРБ И ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ И – РАДЕВ ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА ВАРНА МАРИО СМЪРКОВ!

Неуважаеми господин Румен Радев, докога ще си правите ташак с Варна?!

Това, че съветниците ВИ Пламен Узунов, Николай Копринков и вся остальная … по веригата ВИ набутват откровени малоумници и още по-лошо – лица, които нагло и нарушавайки закона работят за ГЕРБ, която УЖ борите, по никакъв начин не сваля от Вас ЛИЧНАТА ОТГОВОРНОСТ ЗА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО И ДЕЙСТВИЯТА МУ!

След като набутахте и един „Чесън“ /“Пингвин“ във Варна, като шеф на ОД на МВР – Варна, който щял да се бори със Схемите за фалшификации и купуване на гласове – ах, недей!, сега отговорете в прав текст:

Защо назначихте за областен управител лицето Марио Смърков, което работи на ачика за ГЕРБ и то нарушавайки закона!

И за кого още работи – за Гуцанов, който пък не е спирал да работи в Симбиоза с ГЕРБ, за ГЕРБ ли, или за Вашите така наречени „кадровици“, които лъснаха с цялото им „кадруване“, че и те обслужват ГЕРБ! 

На всичкото отгоре същият този Димитър Тодоров ще бъде и кандидат – кмет от ГЕРБ за Община Вълчи дол, където ще се проведат извънредни избори. 

Айде сега, Румен Радев, виж публикуваните документи, подписани от ТВОЯ СМЪРКОВ, и кажи на АФЕРА, че пак прави „манипулация“, че да ти свитна един келембаш! Защото ми писна от лицемерието ти и защото се изплю върху Варна!

Веселина Томова

Коментари 16 за
“РАДЕВИЯТ ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА ВАРНА НА АЧИКА РАБОТИ ЗА ГЕРБ! ВИЖ ДОКУМЕНТИТЕ, РАДЕВ, И АКО КАЖЕШ ПАК, ЧЕ „АФЕРА“ ПРАВИ „МАНИПУЛАЦИЯ“, ЩЕ ТИ СВИТНА ЕДИН КЕЛЕМБАШ, ЗАЩО НЕ АЗ, А ТИ СЕ ИЗПЛЮ ВЪРХУ ВАРНА!”

 1. Ot кой клон на ГЕРБ е Яна Радева Михалева-Петрова ,дъщеря на Ради Попа ,кого да попитаме Кенара или Шалапатанова ,хахахах?
  Кандидатите за депутати на „Републиканци за България“ във Варна за изборите на 4 април
  РИК – Варна, регистрира кандидатскa листa на политическа партия „РЕПУБЛИКАНЦИ ЗА БЪЛГАРИЯ“ за участие в избори за народни представители на 4 април 2021 г. в Трети избирателен район-Варненски. Обявява кандидатската листа, както следва:
  1. Веселин Янчев Василев
  2. Диан Маринов Иванов
  3. Панайот Николов Кискинов
  4. Младен Костов Македонски
  5. Камен Райков Колев
  6. Анна Крумава Лисичкова
  7. Росица Илиева Стоева
  8. Христо Атанасов Калчев
  9. Жасмина Василева Атанасова
  10. Борис Любомиров Луков
  11. Васил Йорданов Червенков
  12. Нели Христова Вълчева
  13. Асен Петев Христанов
  14. Силвия Маринова Димитрова
  15. Георги Желев Славов
  16. Яна Радева Михалева ???????
  17. Христо Драгомиров Гичев
  18. Дарина Цветанова Цонева
  19. Илия Статев Матев
  20. Стефка Стоянова Румънецова
  21. Николай Златев Иванов
  22. Красимир Георгиев Димов
  23. Нериман Сюлейманова Мустафова
  24. Момчил Киров Василев
  25. Нели Георгиева Неделчева
  26. Олександр Олегсандрович Ингор
  27. Ивелин Васков Пенев
  28. Кремена Атанасова Славова
  29. Венелин Вендриянов Първанов
  30. Димитър Радева Радев haha

 2. Абе Томова я бъзика е обаче има нещо вярно за Радев щото въпреки смяната на режима СРС-тата и тормоза продължава!
  Днес пак ми пускаха СРС за да ме предупредят че ме наблюдават и да си мълча!

 3. Евреите от Гранд Мол платиха луди пари за да сложат един напъден от ДАНС льохман за областен за два месеца.Пълен невчасов некадърник.

 4. Г-жо Томова!
  Държавната структура на България унищожена от служебното правителство. В страната са установени мракобесие и беззакония. А Вие обръщате вниманието си към някакъв кмет. И кои са съдиите. Останало само, всички кандидати от ГЕРБ да прикачите звезда като евреи в Германия на Хитлер и да бъдете обявени от Румен-Бойко-Славчо-Христо-Мая-Тощко и др.нови-стари бъдители вне закона.

  1. А а а а … и инджекциики имаме тука на Четвърти километър,веселушки.
   За такива като Танчето има разнообразни хумористични спринцовки пълни с радост и прозрение.

 5. Бачо ви Кольо пък ,през отпуската копае тунела за Сомалия.
  Пак си е подривна дейност,ама…

  Варна е единствения град ,в който партизаните от двата враждуващи отряда си поделят братски питата с кашкавала,щото варненци са балъци-професионалисти, направо еша си нямат…

  Венсеремос.

 6. Действащият в момента областен е човек на крадливото и ултракорумпурано Гуци Медузата.Николайчо Копринков дето е солташак на Муньо Шпаклата също е човек на Медузанчо-Калпазанчо!
  Така Гуцко се бетонира за следващите 100 години да си крадва и корумпирства на воля, и както намери за добре!
  Много мангизи за крадене го очакват Гуцьо и много нови успешни бизнеси!
  Ура, другарки и другари!

 7. ЕТО ВИ МОЯТА ПРОГНОЗА ЗА КОМЕДИЯТА НА ИЗБОРИТЕ
  1)ИТН – ИМА ТАКИВА НЕКАКВИ
  2)БАЙ ГАНЬО ОТ ГАСТРО ЕЗОФАГИАЛНАТА РЕФЛУСКНА БОЛЕСТ – ГЕРБ
  3)ДБ – ДЕМОКРАТИЧНО БЛУЖДАЕЩИ
  4)УМИРАЩИЯ КОН НА КОРНЕЛКА
  5)ДПС – ТУРСКОТО БКП
  6)СТАРАТА ЛАЧЕНА ЧАНТА ЪЪЪ НЕ ПОМНА КАК СЕ КАЗВАШЕ

 8. Мръсни крадливи копелета. Не се накрадоха, не се наядоха. А аз едно яйце го ям десет дена, като всеки ден му доливам по малко олио.

  1. Илиянка, дето си и Еленка,
   Това яйце в гащи ли е, че го ядеш десет дена с малко олио?

 9. Пеевски ,Радев ,Борисов ,СлИви ,Ицо Бойкикев Десантатът всичките ТЕ отрочета на ДС

 10. Веселинке, верно ли е, че Чорапа е келеме, ама той нали ходи Десито да го къпе и в Трите морета ?
  Олеле, ако пък си е загубил и партенката …

 11. „Владетелят трябва да помни три неща:че управлява хора, че трябва да ги управлява според законите и че няма да управлява вечно.“ ~Еврипид~

 12. Отново сме пред избори , но петата колона в БСП не извива ръцете на Нинова да подкрепяли кандидатурата на Триморския масонски ренегат радев за президентските избори през следващата година?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *