Публикувано на 23.12.2019 / 11:34

ПЪРВИЯТ ЛИНЧ НА ГЕШЕВ! В ДОГОВОРКА С БОРИСОВ СВАЛЯ ШЕФА НА „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ“ И СЛАГА ЧОВЕК НА ПЕЕВСКИ! ВСИЧКИ ШЕФОВЕ НА „ВС“ ПОД НОЖА, ЗАРАДИ ВЕНДЕТА НА ГЕШЕВ!

ПЪРВИЯТ ЛИНЧ НА ГЕШЕВ! В ДОГОВОРКА С БОРИСОВ СВАЛЯ ШЕФА НА „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ“ И СЛАГА ЧОВЕК НА ПЕЕВСКИ! ВСИЧКИ ШЕФОВЕ НА „ВС“ ПОД НОЖА, ЗАРАДИ ВЕНДЕТА НА ГЕШЕВ!Първата жертва на новия главен прокурор Иван Гешев е факт.

Днес досегашният шеф на „Вътрешна сигурност“ в МВР Румен Ганев се е сбогувал с колегите си.

Първо разкараха заместника му Павлин Илиев и го пратиха в „девета глуха“ в Русе.

Сега наред е шефът на „Вътрешна сигурност“ Румен Ганев.

Линчът е по искане на новия главен прокурор Иван Гешев, в договорка с Бойко Борисов, да бъдат махнати шефовете на „Вътрешна сигурност“ както в МВР, така и в ДАНС, разкри АФЕРА.

АФЕРА разкри още, че вендетата срещу „Вътрешна сигурност“ в МВР Иван Гешев таи поради това, че Гешев е торпилирал разработки на „агенти под прикритие“ на „Вътрешна сигурност“ и оттам е имало конфликти, поради осуетяването на разработките и реализацията им.

Сега очевадно ще бъдат сложени ПРАВИЛНИТЕ ХОРА КАТО ШЕФОВЕ НА „ВЪТРЕШНТА СИГУРНОСТ“, ЗА ДА НЕ ИЗЛИЗАТ ЛАЙНЯНИТЕ ИМ АФЕРИ И ДАЛАВЕРИ КАТО ТЕЗИ, КОИТО „АФЕРА“ ОПОВЕСТИ – С НЕЛЕГАЛНИЯ КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА МИГРАНТИ, ЗА КОИТО „МВР – МЕТО“, КАКТО ПРЕМИЕРЪТ И ГЕШЕВ, ПРОДЪЛЖАВАТ ГРОБОВНО ДА МЪЛЧАТ!

ВИСШ МВР СЛУЖИТЕЛ В ХАЛКИДИКИ, В КЪЩА НА ЕКСМИНИСТЪР, ПРЕДУПРЕЖДАВА УЧАСТНИЦИ В КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА МИГРАНТИ, ЧЕ ГИ РАЗСЛЕДВАТ! СРЕЩАТА Е КОНТРОЛИРАНА ОТ ГРЪЦКИТЕ СЛУЖБИ! ПРЕМИЕРЪТ И МВР ПРОДЪЛЖАВАТ ДА МЪЛЧАТ СЛЕД РАЗКРИТИЯТА НА „АФЕРА“ ЗА НЕЛЕГАЛНИЯ КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА МИГРАНТИ, ПРОТЕЖИРАН С ЧАДЪР ОТ МВР!

Новият шеф на „Вътрешна сигурност“ ще е Стефан Банков, за който в МВР, а и извън МВР – Мето, се знае, че е тотална капия на Пеевски.

Досега Стефан Банков е бил зам., на мястото на Павлин Илиев, който бе шутиран в Русе.

afera.bg

На снимката: Румен Ганев

Коментари 15 за
“ПЪРВИЯТ ЛИНЧ НА ГЕШЕВ! В ДОГОВОРКА С БОРИСОВ СВАЛЯ ШЕФА НА „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ“ И СЛАГА ЧОВЕК НА ПЕЕВСКИ! ВСИЧКИ ШЕФОВЕ НА „ВС“ ПОД НОЖА, ЗАРАДИ ВЕНДЕТА НА ГЕШЕВ!”

 1. Афера те точно тоя Джендър Банков е едно от главните действащи лица в канала за трафик на мигри . Бачка с турчин и жена му българка , които имат тир паркинг до Драгоман. Преди няколко години вътрешните удариха едни катаджийчета от Сливница за трафик щот не си плащаха и бяха контра на турчина.

 2. Банков педераса работеше в 5то РУ и ми носеше кафе всяка сутрин,, страшен мазник
  И мизерник,щом тоя става шеф на никъде отива тая държава,.

  1. ммммм да. А преди това беше обикновен надзирател в централния софийски затвор, което не вписва в напомпаното си CV. И избяга от там с триста, защото заколиха най- близкия му приятел (и той надзирател в същата смяна) пред вратата на апартамента му и Стефчо се насра

 3. Още на пленума на БКП ,когато ме свалиха с Преврат ,казах:- Сега идва най- страшното за България.Мафията ще управлява на всички нива.Те ще си избират Правителства, депутатите и съдии.Народа ще живее в робството на 5-6 фамилии и подставени лица България ще обезлюдее ще остане територия на МАФИЯТА и така ще бъде продадена и ще загине!!!

 4. Интересно, защо европейските ни „партньори“ се правят, че нищо не знаят, явно и тях ги урежда мафиотската шайка, какво ли ни готвят ?

 5. А бе някой си играе в тая държава на стражари апаши ,ма ше видим…

 6. В магазина.
  – Извинете имате ли снимка на Бойко Борисов?
  – Не. Но защо точно това искате?
  – Защото ще си правя тиквеник за Коледа.

 7. Ако е бил човек на Златев,никой не може да го пипте!Бочко стои мирно и какво му каже Валентин!За сведение на Гешев,главния прокурор,Валентин Златев си е назначил прокурори и съдии във всички нива.Например има една Мария Николова от обикновен районен прокурор в Ботевград,вече е и областен административен.Нито една жалба ,касаеща олигарсите от Правец,не е минава през тази госпожа.В ече има и съдия във Върховния административен съд ,на име Гайдов.също от тяхната „квотата“!

 8. Абе афера нали твърдяхте че Гешев бил кадърен и след три месеца щял да изгони Борисов и да го вкара където му е мястото затвора

 9. Не е Стефан а Стефчо . Известен в МВР като Гея и е пълен комплексар.

 10. Сега банкетите са по-важни. Населението гони пуйки, търси кисело зеле – огромен стрес.
  Щом безводието не е проблем на националната сигурност, то ние сме безсмъртни – без вода, без кислород, киборги, които се захранват със сармички.

 11. Афера да си допълни информацията. Това е второто му напускане като шеф на ВС. Махна го Цв. Йовчев, че бил човек на Цветанов. По тази причина Р. Ганев отиде и поработи малко в Лукойл България и после пак се върна като шеф. Човека като цяло е много добър професионалист, но явно посредствеността не търпи такива хора около себе си.

  1. В централата на Лукойл дори чистачките са назначени по нечия молба. За по-високите нива да не говорим. Нали съпругът на „крушовицата“ и той е там.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *