« Върни се назад Публикувано на 23.12.2019 / 11:34

ПЪРВИЯТ ЛИНЧ НА ГЕШЕВ! В ДОГОВОРКА С БОРИСОВ СВАЛЯ ШЕФА НА „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ“ И СЛАГА ЧОВЕК НА ПЕЕВСКИ! ВСИЧКИ ШЕФОВЕ НА „ВС“ ПОД НОЖА, ЗАРАДИ ВЕНДЕТА НА ГЕШЕВ!

ПЪРВИЯТ ЛИНЧ НА ГЕШЕВ! В ДОГОВОРКА С БОРИСОВ СВАЛЯ ШЕФА НА „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ“ И СЛАГА ЧОВЕК НА ПЕЕВСКИ! ВСИЧКИ ШЕФОВЕ НА „ВС“ ПОД НОЖА, ЗАРАДИ ВЕНДЕТА НА ГЕШЕВ!Първата жертва на новия главен прокурор Иван Гешев е факт.

Днес досегашният шеф на „Вътрешна сигурност“ в МВР Румен Ганев се е сбогувал с колегите си.

Първо разкараха заместника му Павлин Илиев и го пратиха в „девета глуха“ в Русе.

Сега наред е шефът на „Вътрешна сигурност“ Румен Ганев.

Линчът е по искане на новия главен прокурор Иван Гешев, в договорка с Бойко Борисов, да бъдат махнати шефовете на „Вътрешна сигурност“ както в МВР, така и в ДАНС, разкри АФЕРА.

АФЕРА разкри още, че вендетата срещу „Вътрешна сигурност“ в МВР Иван Гешев таи поради това, че Гешев е торпилирал разработки на „агенти под прикритие“ на „Вътрешна сигурност“ и оттам е имало конфликти, поради осуетяването на разработките и реализацията им.

Сега очевадно ще бъдат сложени ПРАВИЛНИТЕ ХОРА КАТО ШЕФОВЕ НА „ВЪТРЕШНТА СИГУРНОСТ“, ЗА ДА НЕ ИЗЛИЗАТ ЛАЙНЯНИТЕ ИМ АФЕРИ И ДАЛАВЕРИ КАТО ТЕЗИ, КОИТО „АФЕРА“ ОПОВЕСТИ – С НЕЛЕГАЛНИЯ КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА МИГРАНТИ, ЗА КОИТО „МВР – МЕТО“, КАКТО ПРЕМИЕРЪТ И ГЕШЕВ, ПРОДЪЛЖАВАТ ГРОБОВНО ДА МЪЛЧАТ!

ВИСШ МВР СЛУЖИТЕЛ В ХАЛКИДИКИ, В КЪЩА НА ЕКСМИНИСТЪР, ПРЕДУПРЕЖДАВА УЧАСТНИЦИ В КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА МИГРАНТИ, ЧЕ ГИ РАЗСЛЕДВАТ! СРЕЩАТА Е КОНТРОЛИРАНА ОТ ГРЪЦКИТЕ СЛУЖБИ! ПРЕМИЕРЪТ И МВР ПРОДЪЛЖАВАТ ДА МЪЛЧАТ СЛЕД РАЗКРИТИЯТА НА „АФЕРА“ ЗА НЕЛЕГАЛНИЯ КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА МИГРАНТИ, ПРОТЕЖИРАН С ЧАДЪР ОТ МВР!

Новият шеф на „Вътрешна сигурност“ ще е Стефан Банков, за който в МВР, а и извън МВР – Мето, се знае, че е тотална капия на Пеевски.

Досега Стефан Банков е бил зам., на мястото на Павлин Илиев, който бе шутиран в Русе.

afera.bg

На снимката: Румен Ганев

«