Публикувано на 19.12.2019 / 17:12

ВИСШ МВР СЛУЖИТЕЛ В ХАЛКИДИКИ, В КЪЩА НА ЕКСМИНИСТЪР, ПРЕДУПРЕЖДАВА УЧАСТНИЦИ В КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА МИГРАНТИ, ЧЕ ГИ РАЗСЛЕДВАТ! СРЕЩАТА Е КОНТРОЛИРАНА ОТ ГРЪЦКИТЕ СЛУЖБИ! ПРЕМИЕРЪТ И МВР ПРОДЪЛЖАВАТ ДА МЪЛЧАТ СЛЕД РАЗКРИТИЯТА НА „АФЕРА“ ЗА НЕЛЕГАЛНИЯ КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА МИГРАНТИ, ПРОТЕЖИРАН С ЧАДЪР ОТ МВР!

ВИСШ МВР СЛУЖИТЕЛ В ХАЛКИДИКИ, В КЪЩА НА ЕКСМИНИСТЪР, ПРЕДУПРЕЖДАВА УЧАСТНИЦИ В КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА МИГРАНТИ, ЧЕ ГИ РАЗСЛЕДВАТ! СРЕЩАТА Е КОНТРОЛИРАНА ОТ ГРЪЦКИТЕ СЛУЖБИ! ПРЕМИЕРЪТ И МВР ПРОДЪЛЖАВАТ ДА МЪЛЧАТ СЛЕД РАЗКРИТИЯТА НА „АФЕРА“ ЗА НЕЛЕАГЛНИЯ КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА МИГРАНТИ, ПРОТЕЖИРАН С ЧАДЪР ОТ МВР!На 8.12.2019 единствена АФЕРА публикува:
МВР – МЕТО УКРИВА КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА НЕЛЕГАЛНИ МИГРАНТИ, ВЪРТЯН ОТ МВР СЛУЖИТЕЛИ & БАНДИТИ! ВИСШ КАДЪР НА МВР ПРЕДУПРЕЖДАВА ГРУПАТА! ВЪПРЕКИ СРС И ДОКАЗАТЕЛСТВА, НЕ СЕ ПРОВЕЖДА НЕУТРАЛИЗАЦИЯ НА ГРУПАТА И МВР -ТРАФИКАНТИТЕ СА … НАГРАДЕНИ ЗА КОЛЕДА!

На 12.12.2019 единствена АФЕРА публикува:
ЕТО ГИ МВР СЛУЖИТЕЛИТЕ УЧАСТНИЦИ В КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА МИГРАНТИ! С ВИСША ПРОТЕКЦИЯ РЕАЛИЗАЦИЯ ПО АРЕСТИ НЯМА, ВЪРХА НА МВР ПОТУЛВА КАНАЛА И… НАГРАЖДАВА МАФИОТИТЕ – ЧЕНГЕТА!

Втора седмица след разкритията на АФЕРА мълчанието на правителството и МВР – Мето е гробовно. Включително и на слугинските им медии.

АФЕРА продължава с шокиращо скандалното си разследване.

През август – септември 2019 година се провежда среща на Халкидики в Гърция, полуостров Касандрия, близо до гр. Ханиотис, между служител на МВР на ръководна позиция в една от изброените в разследването на АФЕРА 3 дирекции на МВР и криминално проявени лица за уточняване на канала за трафик на мигранти.

На провелата се среща групата е предупредена от ръководния кадър в МВР, че спец. служби от България и Европа са започнали работа по канала.

Срещата е проведена в къща на бивш български политик, бивш министър, като присъстващите са били от близкото обкръжение, включително и ръководният МВР служител, на небезизвестния български трафикант, известен като Паскал.

Срещата е контролирана от гръцките служби.

Предполага се, че гръцките служби, засекли и проконтролирали срещата, са уведомили българското МВР и българските служби за сигурност.

От българска страна веднага са взети мерки. И то какви!

Сменен е директорът на ОДМВР- БУРГАС и от София е пратен небезизвестният, известен като „Радо Схемата“, който поема Дирекцията.

Променят се местата на качване на мигрантите, както и маршрутите през с. Мезек, с. Вълче поле, с. Сива река… От там мигрантите се извозват до Асеновград, продължават до София, кв. Обеля, откъдето преминават в Сърбия.

Тук е мястото да припомним, че сегашният Главен секретар на МВР ръководеше дълго време РДГП Драгоман…, а в Бургас е „Радо Схемата“…

Шапка, както се казва, от МВР Мето.

Наивно е да се смята, а това е ясно и на разследващите, че десетина МВР служители сами организират и ръководят нелегален канал за трафик на мигранти, който на месец носи около 300 000 евро печалба.

Именно поради тази причина МАШИНАТА пази както изпълнителите, така и покровителите, и мълчанието след разкритията на АФЕРА е гробовно злокобно. За целта бе впрегната и поръчкова медия, която да отклони вниманието от ОВЛАСТЕНИТЕ престъпници в МВР, и да предизвика поръчков лов на вещици във „Вътрешна сигурност“, за да бъде опазена криминално – престъпната схема.

И огромните кинти, естествено.

АФЕРА вече публикува инициали на участници в нелегалния канал за трафик на мигранти.

Сега публикуваме и имена:

П. Панов
К. Цанов
И. Мицев
И. Йорданов
К. Пешовски
Д. Атанасов
Г. Вучев

Ако има истинска воля за неутрализиране и реализация на нелегалния канал за трафик на мигранти, елементарно е да се провери кой от коя дирекция на МВР е. Кой какъв автомобил управлява, какви имоти има и къде… Кой е награждаван, повишаван и срещу кого има досъдебно производство.

Един от гореизброените служители на ръководна позиция беше задържан за вземане на откуп за краден автомобил и то по време на работа.

Тези служители имат началници в дирекциите си. Те дали не знаят за тяхната извънработна дейност? Едва ли… Дали някои от техните началници не е в престъпната схема и също не е притежател на някой палат?

Въпрос на елементарна проверка, стига да има воля да бъде наеутрализиран нелегалния канал за трафик на мигранти, както и разбит високопоставения чадър поставен над него.

Работата по престъпната група в нелегалния канал за трафик на мигранти продължава 14 месеца.

По време на разработката са установени още нерегламентирани дейности на служители от трите дирекции на МВР, като контакти с криминално проявени лица, превоз на акцизни стоки и още, и още…

Докато информацията по разработката на Вътрешна сигурност, ГДБОП и ДАНС е единствено в България – нищо няма да се случи.

Защото се прави всичко възможно разследването да бъде смачкано, потулено и нелегалния канал за трафика на мигранти да продължи да се вихри, за да облагодетелства определени властови фигури с огромни пари.

С този министър на МВР – „МВР – Мето“ освен да смачкат всички разследващи канала, както и да бъде пресиран сайта АФЕРА, че изнася истината, няма какво да се случи на българската територия.

Но АФЕРА няма да спре. И ще продължава да блъска с Истината по Стената от мълчание на покварената Власт.

Апропо, министър „МВР – Мето“ да се готви: има ли министър „МВР – Мето“ огромен бизнес с камиони и пътна техника? И ортак ли е с други известни хора във фирмите?

Afera.bg

Коментари 22 за
“ВИСШ МВР СЛУЖИТЕЛ В ХАЛКИДИКИ, В КЪЩА НА ЕКСМИНИСТЪР, ПРЕДУПРЕЖДАВА УЧАСТНИЦИ В КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА МИГРАНТИ, ЧЕ ГИ РАЗСЛЕДВАТ! СРЕЩАТА Е КОНТРОЛИРАНА ОТ ГРЪЦКИТЕ СЛУЖБИ! ПРЕМИЕРЪТ И МВР ПРОДЪЛЖАВАТ ДА МЪЛЧАТ СЛЕД РАЗКРИТИЯТА НА „АФЕРА“ ЗА НЕЛЕГАЛНИЯ КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА МИГРАНТИ, ПРОТЕЖИРАН С ЧАДЪР ОТ МВР!”

 1. Мето, къде си бе, непрокопсанико? Вече едно денонощие имам луд сърбеж, а тебе те няма.Изпрати ми някой да ме начеше , ама много яко!!!

 2. Е , все пак големите пари влизат в българската парична система , имигрантите са доволни и работодателите на Запад !

  1. Абсолютно тъпо и нереално изказване! Не, тези пари, които получават от трафика са само за лична употреба! Авторът на статията точно е казал, да се види какви имоти притежават и какви коли карат мръсните ченгета с полицейските си заплати! А другата част от приходите отиват зад граница в офшорни сметки и фирми, а не в българската хазна!

 3. „Ти не само стигна звездите – В.Ахчиева, М.Бенатова…“

  „Журналистката” Бенатова пита дъщерята на Че Гевара:
  „Не направи ли ЦРУ услуга на баща Ви като го уби?“

 4. Възторжената популация още громи предишните и е удовлетворена от мизерното си настояще, но пък за по-лесно
  са и пробутали „харизматичен“ простак.

 5. Позорът срина всякакво приличие,
  замяната на пълното със празно,
  на чистото със кално е величие
  и наглостта вилнее си похвално!

  Отгледаха позора за приличие
  и дадоха му водевилна роля:
  той мяра е за ум и за величие,
  когато ум и чест са във неволя!

  Поклон пред изказа на Кеворкян и работата на Томова! Не е проблем само, че убиха образованието, а че го убиха с рецидив-заровено пълно и заместване с празно и опасно. За това безскрупулни и корумпирани лица са с постове и с власт и законът е поруган.

 6. Тая вечер след като ожулих 4 ледени ракии ,почнах да броя мигранти за по-лесно заспиване .Овцете вече не помагат. Като стигнах 220 000 се отказах и станах да изпия още 3-4 ракии .Е на ,сега пускам пак брояча .Баси живота само ракия ,мигранти и твърди частици /тях още не съм почнал да ги броя ,щото ме е шубе да не ме върнат пак на Четвърти километър/.

 7. Е сеа Цацата и Дизела като ги емнат и ша почнат да метат „Авгиевите обори“ основно.

 8. Снимките трябва да се покажат, за да може хората да ги разпознават по улиците

 9. Едно е безспорно и то е ,че МВР-то фаща престъпници като му остане време измежду далаверите ,в които Вътрешния отдел участва като активно мероприятие ,а прокуратурата като тамада.
  Рано или късно ше се появи един сомалийски катун във Варна и толкоз.
  Всъщност ,като става дума за емигранти ,най бързо ше става по газовата тръба … зареждаш и огън…
  Много къща ,много нещо в чужбина ,ей …В България място ли не остана , ко ?!

 10. В старьiе, хорошие сталинские времена, таких отбросов просто расстреливали на месте!Воглаве с Тьiквой!

 11. Браво за куража и труда!
  Това е истината на престъпното държавно управление!

  1. С Боко Комуниста към светли бъднини вървим! По-лошо от гербавия комунизъм НЕМА! В Перник няма вода, те й вдигат цената!?!

   1. От близо месец въздуха в Софето мръсен, ама понеже гербавия бюджет продънен отвсякъде, чак днес Фандънджа реши да пусне зеления билет, за един ден, когато всички си тръгват и така или иначе ще си ползват автомобилите, ако ще и билет с нарисуван задник на Фандънджа да пуснат!

    1. Освен,че е мръсен въздуха и вкуса му е отвратителен.Изобщо не е от автомобили и печки,има вкус на химикали.

 12. Потресаващо ! Сякаш сме в зловещ криминален филм, но страшното е , че това е реалност, мрачна, мръсна, задушаваща, воняща-реалност. МВР- мафия, организирана престъпност, банда, която самозабравила в собственото си чувство за безнаказаност, бавно, методично и без никакви съвест унищожава народа и обществото му, от които произхожда. Унищожава -с протекцията върху продажбата на наркотици, с прикриването на битовата престъпност, с подпомагането и осъществяването на контрабанда ,с участието си в незаконните наказателни акции на властта, които отгоре на всичко са и пълен провал, с това че повечето бивши полицаи ( особено на висши длъжности) без никакво угризение работят за престъпни групировки и заемат обществените длъжности, защото е “ наш човек бивш полицай „.

 13. ОРГАНИЗИРАНА престъпност,без съмнение,виждате ги какви тикви изплуваха в последно време.Искат да заселват десетки хиляди ислямисти,върнати от Западна Европа по турската граница,за проба,а после цяла Странджа с 100 хил. бройки от Близкия Изток.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *