« Върни се назад Публикувано на 26.05.2021 / 14:16

ПОЗОРЪТ РАДЕВ & БСП ГУЦАНОВ СЛАГА ЗА ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА ВАРНА МАРИО СМЪРКОВ – ШЕФ НА ОХРАНАТА НА ГРАНД МОЛ, ЧОВЕК НА ГУЦАНОВ И ИВО ГЕНОВ, КОЙТО ПОКРИ В НАП ЗУЛУМИТЕ НА ГУЦАНОВ! СМЪРКОВ Е БИВШ ДАНСАДЖИЯ СЪС СПОРНО МИНАЛО И ТАМ!

На 24.05.2021 АФЕРА публикува:

ПОЗОР, РАДЕВ & ЯНЕВ! ОТГОВОРЕТЕ ЗАЩО СЕ ДУПИТЕ НА МРЪСНИКА БОРИСЛАВ ГУЦАНОВ! КАКЪВ Е ГУЦАНОВ, ЧЕ КАДРУВА НАВСЯКЪДЕ ЗА ВАРНА! СРАМ НЯМАТЕ ЛИ!

https://afera.bg/%d0%bf%d0%be%d0%b7%d0%be%d1%80-%d1%80%d0%b0%d0%b4%d0%b5%d0%b2-%d1%8f%d0%bd%d0%b5%d0%b2-%d0%be%d1%82%d0%b3%d0%be%d0%b2%d0%be%d1%80%d0%b5%d1%82%d0%b5-%d0%b7%d0%b0%d1%89%d0%be-%d1%81%d0%b5-%d0%b4/

ПОЗОРЪТ НА РУМЕН РАДЕВ&БОРИСЛАВ ГУЦАНОВ&БСП&ГЕРБ ПРЕМИНА ВСЯКАКВИ КАЛНИ ИЗМЕРЕНИЯ!

За областен управител на Варна е внесено предложение, чрез лобирането на Борислав Гуцанов, за лицето Марио Смърков. Утре се очаква той да бъде обявен за постоянен областен управител, след като служебния премиер на Румен Радев назначи вр.ид. за областен на Варна – лична капия на ГЕРБ Иван Портних!

И сега, всички възнесени фенове на льотчика Румен Радев, да затаят дъх – кой е въпросният Марио Смърков!

Марио Смърков е бивш служител на ДАНС – Варна, чиито деяния там, АФЕРА предстои да освети. А те никак не са лицеприятни!

След „напускането“ му на ДАНС – Варна, понястоящем лицето Марио Смърков е шеф на Охраната на … Гранд мол във Варна.

Там, където е пък скандално известния нападжия Иво Генов, близък авер на въпросния Марио Смърков и същият Иво Генов, който покриваше всички зулуми на Борислав Гуцанов в НАП! Очаквайте и за това припомняне и разкрития от АФЕРА.

Апропо, аверът на Гуцанов и Смърков – Иво Генов е и учредител на новата партия на … Жан Виденов!

Марио Смърков е пробутан за областен управител на Варна от Борислав Гуцанов.

ПОЗОР СИ, РАДЕВ, АБСОЛЮТЕН ПОЗОР!

ЖАЛЪК, КАРИЕРИСТИЧЕН СТРАХЛИВЕЦ.

АФЕРА тепърва ще разкрие всички ти предателства, дори и … „без кръв няма да мине“. Нали се сещаш за какво говоря? Защото НИЕ не сме забравили!

А ЗА ГЕНОЦИДА, КОЙТО ПРИЛАГАШ ЗА ВАРНА, ЩЕ СИ ПЛАТИШ!

Веселина Томова

 

«