Публикувано на 30.06.2022 / 21:18

НА ВНИМАНИЕТО НА ДАНС И ПРОКУРАТУРАТА! ИМА ДАННИ, ЧЕ ПРЕМИЕРЪТ Е ПОД ВЛИЯНИЕ НА МЕТААМФЕТАМИН „CRYSTAL“! СПРЕТЕ ТОЗИ ЗАВИСИМ И МЕНТАЛНО РАЗБЪРКАН ЧОВЕК, КОЙТО НИ ВКАРВА ВЪВ ВОЙНА!

Брилянтни спец. източници на АФЕРА довериха, че премиерът Простото Киро, за когото мълвата носеше, че набляга с властовата си компания на „белите магистрали“, включително и в Министерски съвет, всъщност е приковал вниманието си към метаамфетамина „Crystal“.

„Crystal“ е името на най-новия модерен дизайнерски наркотик. Той въздейства бързо и опиянението от него настъпва буквално за минути.

„Crystal Speed“, наричан още „Meth“ или просто „Crystal“ има ефекта да те държи в многочасова кондиция, да придобиваш усещането, че си „Властелинът на пръстените“, да приемаш желаното като действително до степен все едно това ти е реалността, без да схващаш, че се движиш в една илюзия.

Метамфетамин „Crystal“ е сравнително евтин и има дълготрайно въздействие, като може да бъде приеман различно – или се шмърка през тръбички, или се пуши с лула, или се разтваря във вода, като при инжестиране пък започва да действа след пет минути.

Ефектът от взимането на „Crystal“ е повишаване на самочувствието до степен на мегаломания, освобождават се хормоните на щастието, което пък води до необяснима нахиленост. Все признаци, които лесно могат да бъдат забелязани у нашия премиер Простото Киро. „Crystal“ предизвиква и агресивни реакции у този, който го употребява.

Дали Кирил Петков е под влияние на меаамфетамини, като „заместител“ на кокаина, трябва да бъде обект на проверка на ДАНС и прокуратурата, тъй като поведението и действията на Простото Киро дори и видимо показват излизане от границите на нормалността, още повече, че това лице е министър председател, па макар и в оставка, и последните му безумия, които произведе са с резултат, че сме на косъм от война с Русия.

Afera.bg

 

Коментари 43 за
“НА ВНИМАНИЕТО НА ДАНС И ПРОКУРАТУРАТА! ИМА ДАННИ, ЧЕ ПРЕМИЕРЪТ Е ПОД ВЛИЯНИЕ НА МЕТААМФЕТАМИН „CRYSTAL“! СПРЕТЕ ТОЗИ ЗАВИСИМ И МЕНТАЛНО РАЗБЪРКАН ЧОВЕК, КОЙТО НИ ВКАРВА ВЪВ ВОЙНА!”

 1. Персонално за г-жа Томова
  В последно време в общественото пространство се налага активно погрешното мнение, че премиерът в отставка е психично болен, луд и така нататък. Това е много удобна за него позиция. Всеки „експерт“ при нужда ще намери в него психически отклонения и това ще му даде възможност да избягне неминуемото съдебно преследване. Тоест – да си вдигне куфарите и да замине за Канада, а за нас да остави хилядите неприятности тук в България. Той не е луд, ние сме луди че го траем и не сме го засипали с камъни и дърве на излизане от МС в София. Моля те уважаема госпожо Томова, дай воля на гнева на обикновенните хора – те заслужават това. Прокуратура в България няма – този факт вече не се оспорва от никого. Ние сами трябва да се справим с премиера в оставка – как, нека хората да решат.

 2. Това състояние не се ли разпознава веднага от специалистите?! Ако е вярно, не са ли го видели още когато се е мятал по митингите преди 2 години с плаката, че не го е страх! А когато стана служебен…. От човек с набито око, който работи с хора, и най-малките отклонения се забелязват…

 3. Дрогираният психопат Кирчо пак се осра, но се и омаза .
  Време е да му се надене ризата с дълги ръкави и да започне да си яде лайната едно по едно .
  Може да му помагат Облещения Кокорчо и Пуделчето Наско .
  Все доказани ербап юнаци .

 4. Паднат ли кепенците на руското посолство софиянаци да бягат по родните места, защото най-вероятно ще последва назидателен тактически обстрел, който ще сравни имотния пазар със земята.

 5. „НЕ СИ ТИ, КОГАТО СИ НАДРУСАН“
  ………….
  Този индивид е смахнат дори когато е чист, а когато е надрусан и лудите бягат от него.

 6. Хорааа, и това е което виждаме ,а ако разберем какво са правили с документи и пари , какво ли ще е ?

 7. Хора, ако все още сте останали в България!
  Не се церемонете с Беззаконието, наричащо се Кирил Петков!
  Идете и го свалете!
  В името на Бога и България.
  Бог да пази България!

  1. Какво предлагате? Граждански арест? Това с протестите не работи, не е пропорционално на злото.

 8. Замислих се , какво би му се случило на Киро ПРОСТИЙ,…. Ако,.. по време на Комунизма беше „Министър ПРЕДСЕДАТЕЛ“ и изгонеше 70 руски дипломата ??;) Замислям се, и СЕГА …Какво щеше да му е „Състоянието“ , ако ИЗГОНЕШЕ ..70 Американски дипломата,..в днешни дни ??;) и накрая се ПИТАМ : Дали,.. и КОГА ..сме били СВОБОДНИ и НЕЗАВИСИМИ?? Май ….НИКОГА !!;)
  Този КИРО …е Наистина ДЕБИЛ ..той САМ … си обърса гъзъ с Харвардската си диплома..ПОВЪРНАХ …от БЕЗУМИЯТА които ТВОРИ този ИДИОТ …..ОТВРАТ!!;(

 9. НСО -то трябва да пази нас от ПростоКирчо, или изобщо да не го охранява, за ден-два само.

 10. Кой ще посмее да рискува хлопването на вратите в руското посолство,което автоматично нарежда България след Украйна и Грузия ???

  Венсеремос.

 11. Киро трябва незабавно да бъде арестуван и съден като национален предател.
  Няма извинение на какви упойващи вещества е.
  Разбрахте ли как в последния момент Макрон е извадил най-съществената част от протокола за започване на преговорите на РСМ с ЕС?
  Честито, вече българската история е само македонска. Гаранция – Франция, нали?
  Същото се отнася и за депутатите, гласували за френското предложение. Неслучайно дългият нос, Ицака , е съгласувал с френския посланик действията си в последния момент.
  Ако в България все още има патриоти, трябва незабавно да отстранят Киро и семейната му компания от министерския съвет.
  Ние не искаме война с Русия!
  Искаме националните предатели в затвора!

  1. И ветото за Северна Македония, и изгонването на руските дипломати стана при де факто свалено правителство. Нищо добро не предстои след всичко това за България. След като изядохме македонската наденица, сега се очертава да изядем и руската салата. Стягайте се да събирате съчки, щото газ и нефт няма да видим…

 12. Ех че просто ама просто българско НЕУКО късогледо НЯМАЩО елементарната КУЛТУРА да ОТВОРИ една УИКИПЕДИЯ за да ПРОЧЕТЕ ЧЕ КРИСТЪЛ и МЕТАТМФЕТАМИН СА ДЕФАКТО ЕДНО И СЪЩО – ТОВА НЕ Е МАРКА.
  Надали този клоун е на кристъл мет – това е нискокачествена дрога, от вдигащите (кокаин, някои екстазита, определени лекарства са ВДИГАЩИ дроги – изострят фокуса, капацитета за запомняне, заучаване, вдигат метаболизма, по-трудно се напива човек като е ) , та от ВДИГАЩИТЕ това е еквивалента на ХЕРОИНА (който е свалящ/халюциногенен).
  Зверска пристатеност предизвиква, но неосъзната (няма физическа болка като при хероинова абстинентност) зависимост. Доста често води до шизофрения, а не грандомания със галактически размери (каквато Тъпоглави Шмъркифонов и Про100то демонстрират не един път или два пъти, също така и Тиквеняк Първи)
  Изводите сами може да си ги направите

 13. След Председателския съвет в парламента политиците „решиха“ казуса с Русия като оставиха Кирчо сам да вади кестените от огъня. Много им е важно да са смятани за пълни евроатлантци и случайно да не покажат и половин процент симпатия към Русия. А беше възможно парламентът да задължи Просто Киро да изтегли нотите относно руските дипломати. Отново, когато се изисква да застанат с категорична и ясна позиция, тъй наречените ни политици под страх от западните си господари пак мишкуват и оставиха проблема на „лудия с картечницата“. Дано сутринта не се събудим с новината, че сме обявили война на руснаците.

 14. крисъл и мет са едно и също според некои готини хамерикански флимм само дето това не е дизайнерскп и кокейна продължава да инфлира, искам да кажа акп нешето момче е ба евтини субстанции – поема евтини репенеия, ама за сметка на тва се куролира до последната стотинка, знаем кво е наркоман, особено на псайко-десни нар…., аналгинини.

  1. да си таковам клавиатурата, най-лошият л****** дето се е раждал. пълен смех за писане, извинявам се за което.
   П.С. отне ми поне двемиути да се самоцензуирам,поне по две да си гледам правописните грешки….

   1. и продължавам, пълен смех за към 60-на лева… предишата беше и по-евтина и в пъти по-добра…

    1. Споко: има авторедактор-пишеш правилната дума, но редактора избира това което има и излиза друго, затова проверка.

 15. Има една причина за тази грозна история на дребнаво заяждане с нашите освободители и изкуствено създадена заплаха за националната ни сигурност. Причината е предателят, американския лакей Кирил Петков. За да се преодолее проблема, трябва да се елиминира причинителя му. ДОКОГА ще търпим този некадърник в оставка??? После не обвинявайте Русия за празните си хладилници и студени домове!…

 16. Тази вечер Енчев показа снимка на нашият президент,който беше на първа линия до американският.Някой вярва ли че го биха допуснали в испания ако е бил на различна позиция.Единият свърши черната работа тук,другият е аплодиран,за добре свършена работа.Двете имена които бяха споменати от американеца.Нинова е същата къртица която прогони и малко останалите русофили в партията.Според мен ще сме свидетели на ново правителство без Петков,такива са инструкциите, които президента ще предаде на евро.атлан. партии,той вече го каза.Не случайно и дпс посрещна гости от либералите в европа,които се канят да приемат „промяната“ в тяхното семейство

  1. Натам вървят нещата.
   Радев с тоя полски проект „Трите морета“ се омаскари. Показа си лицето.
   Оня ден и украинците се хвалеха, че влизали в тоя проект.

 17. Мисля си,че кирцата/нарочно/ има едно специфично състояние, наречено от науката-биполярно разстройство.Там се редуват 2 фази/ЕУФОРИЯ И ПОДТИСНАТОСТ/.Дали употребява психоактивни вещества-това е въпрос на специалистите.Аз съм убедена,че такива хора нямат място в управлението на която и да е държава.

 18. На тоя боклук да му се направи един специален тест – да се види за шест месеца назад – точно какво е друсал! А резултатите да се принтират на билбордове…

 19. Държавата се управлява като безпилотен дрон от оператори в Америка. Това, че има кабина с прозорчета и зад тях се вижда фигура която помръдва е само за радост на аборигените. И се води дебат от коя страна е правилно да се чупи яйцето(по Джонатан Суифт).

 20. Единственото спасение е незабавния арест на Киро Простото с въдворителна заповед.
  Чуйте ме най-после!

 21. Егати държавата щом Киро Нашмърканото и е премиер.
  Такива поразии направи на държавата , че ако не го накажат след падането от власт, всичко е помия в държавата на измамниците от промяната.

 22. Постепенно се доближавате до истината за Киро Простото, но има и още неща за него, които ако ги разберете ще ви се завие свят. Тежко ни от това, което предстои.

 23. Единственото хубаво нещо е, че все пак ни стигна акъла да бъдат махнати тези от власт. Внимание – никога власт за тези и подобните им. Народе ….

  1. А какво правим с всички онези анаЛЛизатори, които денонощно лаеха в негова подкрепа и срещу Русия?

 24. КРИСТАЛЛИЧЕСКИЙ МЕТ – НАРКОТИК, КОТОРЫЙ БЫСТРЕЕ ВСЕХ УНИЧТОЖАЕТ ОРГАНИЗМ
  Кристаллический мет – это кристаллическая форма метамфетамина. Он представляет собой мелкий порошок, который напоминает кусочки льда или фрагменты стекла, поэтому он известен среди пользователей как „ice”, „crystal”, „glass”, „кварц”. Учитывая его сильное воздействие, которое приводит к быстрому распаду организма, его также называют „наркотик-каннибал“.
  Кристаллический мет использовался в предыдущие годы более бедными слоями общества вместо кокаина. Сегодня он широко распространен среди людей различных уровней образования и состоятельности. О том, что этот наркотик играет ведущую роль, когда речь идет об употреблении наркотиков, говорят и статистические данные. Согласно последнему исследованию, 27 миллионов людей во всем мире употребляют метамфетамин. Он особенно популярен у молодого поколения как дополнение к „сумасшедшему кайфу“ на тусовках.
  Кристаллический мет обнаружен в 19 веке
  В то время как мир открывал для себя кокаин и его последствия, в 1893 году Нагаи Нагайоши синтезировал новое вещество под названием «Эфедрин» из китайского растения Ephedra sinica. Этот японский химик надеялся найти лекарство от астмы, но его открытие не было принято фармацевтическими компаниями, поэтому эфедрин вскоре был забыт.Основываясь на работах Нагайоши, в 1919 году японский фармацевт Акира Огата смог разработать более простой и быстрый процесс синтеза кристаллического мета. Его рецепт был принят британской компанией Burroughs Wellcome & Co. Благодаря ей он был введен в психиатрию для лечения расстройств внимания и гиперактивности.
  Однако, кристаллический метамфетамин стали широко использовать только во Второй мировой войне. “Первитин”, т.е. средство от усталости, использовался немецкими солдатами, чтобы как можно дольше не спать во время ночных миссий. В то же время он был известен в Японии как „Филопон“, и особенно высокие дозы получали пилоты камикадзе. Уже в 1940 году были обнаружены его негативные последствия, в том числе агрессивное поведение солдат.
  К сожалению, эти знания не привели к сокращению использования. В середине 20-го века кристаллический мет был включен в препарат Обетрол, средство от ожирения, и вскоре был классифицирован как запрещенное психоактивное вещество.
  Кристаллический мет создает более сильную зависимость, чем героин и кокаин
  Кристаллический мет вызывает сильный выброс дофамина, поднимает настроение, поэтому сразу после употребления возникает ощущение сильной эйфории, так называемый „flash“. Эффекты длятся в зависимости от метода введения. Эффект самый длинный при глотании – от 15 до 20 мин. При вдыхании приятный эффект исчезает после всего 5 минут. Поскольку действие длится намного короче, чем снижается уровень наркотика в крови, пользователи принимают новую дозу, поэтому толерантность развивается в течение нескольких минут, что делает его очень опасным наркотиком.
  Кристаллический мет приводит к ускоренному старению и распаду организма
  Хотя симптомы кокаиновой ломки считаются наиболее серьезными, кристаллический мет вызывает тяжелые последствия с частыми смертельными исходами.Вначале психоактивное действие ускоряет организм, повышает физическую активность и бдительность. Вот почему это часто встречается среди студентов и сотрудников с постоянными сверхурочными. Тем не менее, длительное использование снижает уровень дофамина. Это приводит к повреждению нервных окончаний и появлению симптомов, похожих на болезнь Паркинсона. Кроме того, учащенное сердцебиение и высокое кровяное давление приводят к необратимому повреждению кровеносных сосудов головного мозга и повышают риск инсульта. В то же время возникают проблемы с дыхательной системой и желудочно-кишечным трактом. Последствия для психического здоровья катастрофические. Тревожное расстройство, паранойя, панические атаки, депрессия, различные психозы и даже агрессия являются типичными признаками хронического употребления.Чтобы предотвратить опасные проблемы со здоровьем, необходимо стационарное лечение от кристаллического мета.

  Опубликован в 2 октября, 2020
  Команда клиники ВИП Воробьёв

 25. Мисля, че на този ненормалник вече му е „скроен“ косюма.
  Той свърши работата, която му възложиха х@мериканците, а след известно време ще стане жертва на някаква катастрофа- със самолет или кола, а „сладкарката“ Линда ще получи медал Кръст за изключителни заслуги от Конгреса.
  Кир4у, такава бяла магистрала ще ти пусна в устата, твоята и на агент „Линда“ в п*тката, че свят ще ви се завие.
  След това по един парапет в задниците и …на бай Ставри на х*я.
  Да еВа и майка ти, и татко ти -ченгето също, че са създали Франкещайн.
  Яж ми *уя, Ки4у и се готви за бай Ставри.
  Времето е наше, а твоето свършва.

 26. Е, може пък да е за добро. Така руснаците по-бързо ще ни денатофицират и освободят от бюрократичния ЕС.

 27. Тази натрапена ни неолиберална форма на демокрация започна от Кристал и закономерно завършва с Кристал.

 28. Има ли главен прокурор? Спи ли? Жив ли е или мъртъе? Или Бойкикев и секретарката му министърка толкова го наплашиха, че гешев е по-нисък и от тревата и не смее дори да пръдне?

 29. Не ме разбирайте погрешно! Не правя реклама на банкянската тиква, но него толкова нашмъркан не са ни го показвали, само заспал … Никога не съм гласувал и няма да гласувам за ГРОБ, ДПС, БСП, ДБ, ИТН или променените (ПП)! Направо си мечтая за Сидеров – не съм гласувал и за него… А Шкембе войвода вече е Еверест!

 30. Да се въведе закон , за да се кандидатира човек за държавна работа , първо тест за субстанции и психотест , подписан от комисия . И на всеки 6 месеца -контролни тестове.

 31. Службите и прокуратурата са парализирани от сила и то тази, която движи действията на премиера.

 32. Абсолютно всички договори , споразумения , заповеди и решения на това правителство , да се отменят , като незаконосъобразни . Да се тестват за субстанции веднага. Импийчмънт на виновника .

  1. Козяк няма да разреши да се докаже че,
   този невминяем наркоман ни е управлявал.
   Защото поразиите които направи му бяха
   заповядани от Козяк.

   1. Ще ШИБАМ всички Прости американци,
    Тъпи англичани и Нагли евреи!
    Гадове мръсни!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *