« Върни се назад Публикувано на 13.03.2017 / 15:02

МВР, КАКВО ПРАВИ ШЕФ НА КРИМИНАЛНА С ЛИЦЕ, КОЕТО УМИШЛЕНО НЕ СЕ ПРОВЕРЯВА ЗА КОКА? ЩЕ ПРОВЕРИ ЛИ ОХРАНЕНОТО ЧЕНГЕ КАК СЕ ПРИДОБИВА ОБЩИНСКИ ИМОТ, ЩОТО СИ АВЕР НА ГЕРБ КМЕТА?

александър арамов п.витанов МВРЛицето, което виждате на снимката е Александър Ервантов Арамов. От варненския квартал Аспарухово. Много близък авер на ГЕРБ кмета Иван Портних. След поредица публикации в АФЕРА, ГЕРБ кметът Портних се принуди поне видимо да не се появява в близост до Арамов.

Покрай близостта на Арамов с ГЕРБ кмета Портних, в Аспарухово, където всички се знаят кой кой е, хората започнаха да си задават открито въпросите:

–       Употребява ли кокаин лицето Арамов и разпространява ли го?

–       Защо нито веднъж не е проверявано по тази тема от полицията лицето Арамов?

–       И защо същата тая полиция, регулярно иначе, проверява де кой свари, само защото невъобразими „сигнали“ идват от страна именно на умишлено никога непроверявания Арамов?

Другото лице, което виждате на снимката, е шефа на крими отдела в Четвърто районно полицейско управление – Варна П. Витанов. Ченгето може да бъде засечено твърде често в компанията на Арамов. Хапват си и обменят „мисли“. Дали да бъде „подложен“ някой, който не харесва на авера на ГЕРБ – кмета? – те си знаят.

Доверен авер на Арамов от същото полицейско управление е и Илиян Илиев.

Изключително любопитно е защо ли МВР, респективно Иконимическа полиция, не провери например как същото това лице Александър Арамов се сдоби с имот общинска собственост, без да бъде обявен търг и както се казва, на евтиния.

александър арамовВъпросният имот е с административен адрес гр. Варна, кв. Аспарухово ул. „Кирил и Методий“ и се намира непосредствено до известното Асапаруховско заведение „Рибката“. Докато си хапва с ченгета Арамов, ще се намери ли един поне в МВР, който да провери цялата тръжна документация и като как общинския имот влиза точно в ръцете на авера на ГЕРБ – кмета.

Лицето Арамов се вре и в политическа и протестна дейност. А се изживява и като „джурналист“, чрез сайтчето „Спътник“, което се използва като „обществен натиск“ уж в ползу роду, но винаги в определена политическа посока, изгодна на когото трябва.

Иначе лицето Арамов си пада и по „протестите“, когато няКОЙ има нужда от тях, пак за да бъде предизвикан уж „обществен натиск“. Кой какво прави Арамов все „протестира“ – покрай „протести“, които индиректно обслужваха ГЕРБ общината, цъфна даже и в „протест“ преди избора на нов митрополит във Варна.

Ето как:

александър арамов

александър арамовалександър арамовалександър арамовалександър арамовалександър арамовAfera.bg

«