Публикувано на 13.03.2017 / 15:02

МВР, КАКВО ПРАВИ ШЕФ НА КРИМИНАЛНА С ЛИЦЕ, КОЕТО УМИШЛЕНО НЕ СЕ ПРОВЕРЯВА ЗА КОКА? ЩЕ ПРОВЕРИ ЛИ ОХРАНЕНОТО ЧЕНГЕ КАК СЕ ПРИДОБИВА ОБЩИНСКИ ИМОТ, ЩОТО СИ АВЕР НА ГЕРБ КМЕТА?

александър арамов п.витанов МВРЛицето, което виждате на снимката е Александър Ервантов Арамов. От варненския квартал Аспарухово. Много близък авер на ГЕРБ кмета Иван Портних. След поредица публикации в АФЕРА, ГЕРБ кметът Портних се принуди поне видимо да не се появява в близост до Арамов.

Покрай близостта на Арамов с ГЕРБ кмета Портних, в Аспарухово, където всички се знаят кой кой е, хората започнаха да си задават открито въпросите:

–       Употребява ли кокаин лицето Арамов и разпространява ли го?

–       Защо нито веднъж не е проверявано по тази тема от полицията лицето Арамов?

–       И защо същата тая полиция, регулярно иначе, проверява де кой свари, само защото невъобразими „сигнали“ идват от страна именно на умишлено никога непроверявания Арамов?

Другото лице, което виждате на снимката, е шефа на крими отдела в Четвърто районно полицейско управление – Варна П. Витанов. Ченгето може да бъде засечено твърде често в компанията на Арамов. Хапват си и обменят „мисли“. Дали да бъде „подложен“ някой, който не харесва на авера на ГЕРБ – кмета? – те си знаят.

Доверен авер на Арамов от същото полицейско управление е и Илиян Илиев.

Изключително любопитно е защо ли МВР, респективно Иконимическа полиция, не провери например как същото това лице Александър Арамов се сдоби с имот общинска собственост, без да бъде обявен търг и както се казва, на евтиния.

александър арамовВъпросният имот е с административен адрес гр. Варна, кв. Аспарухово ул. „Кирил и Методий“ и се намира непосредствено до известното Асапаруховско заведение „Рибката“. Докато си хапва с ченгета Арамов, ще се намери ли един поне в МВР, който да провери цялата тръжна документация и като как общинския имот влиза точно в ръцете на авера на ГЕРБ – кмета.

Лицето Арамов се вре и в политическа и протестна дейност. А се изживява и като „джурналист“, чрез сайтчето „Спътник“, което се използва като „обществен натиск“ уж в ползу роду, но винаги в определена политическа посока, изгодна на когото трябва.

Иначе лицето Арамов си пада и по „протестите“, когато няКОЙ има нужда от тях, пак за да бъде предизвикан уж „обществен натиск“. Кой какво прави Арамов все „протестира“ – покрай „протести“, които индиректно обслужваха ГЕРБ общината, цъфна даже и в „протест“ преди избора на нов митрополит във Варна.

Ето как:

александър арамов

александър арамовалександър арамовалександър арамовалександър арамовалександър арамовAfera.bg

Коментари 19 за
“МВР, КАКВО ПРАВИ ШЕФ НА КРИМИНАЛНА С ЛИЦЕ, КОЕТО УМИШЛЕНО НЕ СЕ ПРОВЕРЯВА ЗА КОКА? ЩЕ ПРОВЕРИ ЛИ ОХРАНЕНОТО ЧЕНГЕ КАК СЕ ПРИДОБИВА ОБЩИНСКИ ИМОТ, ЩОТО СИ АВЕР НА ГЕРБ КМЕТА?”

 1. Александър Арамов е Масон, от там са му и връзките на много високо ниво.

 2. Време е да се проверят тия „красавци“ какви доходи имат че да си живеят царски. Откъде човека на Арамов -Витанов разполага с апартаменти и вила във Варна и откъде има пари да кара скъп джип Мерцедес.

 3. Искам да обърна внимание на публикуването на лични данни в скицата!
  Редно е да ги няма за да няма последствия!

  Относно имота на мистър „Горе на черешата“ да питам:
  Само един имот ли има и дали няма да се направи по-обстойна проверка?
  С кви пари ги придобива ако са повече от един?
  От опъване на магистрали от катерене по череришите ли идва финансирането?
  Проверка за дрога няма ли да му направят в крайна сметка?
  И накрая, но не на последно място, бих искал да видя интервю на живо с г-н „Горе на черешата“

 4. Като гледам още се занимава с протести така да се каже покрай другото:

  „организатор на протестното шествие в неделя, е председателят на „Спортен клуб Триумф“ – Александър Арамов. През последните седмици, групите от по няколко кикбоксьори, членуващи в клуба, бяха сред най-видимите участници в кампанията за „респектиране на престъпността“ по спирките на градския транспорт във Варна.“

 5. Интересно е колко време вършее този Арамов по улиците на града!
  Гледам че „Най -после“ е добре запознат с досието на „ШЕФА“ и сигурно е ял сопата от него.
  Надявам се органите на реда да се самосезират по този случай!!!
  Щото такова нещо не могат да търпят хората!!!!

 6. аспаруховски мангал пълен с комплекси
  айде сега да ходи да яде лайна за ВСИЧКИ

 7. бръкна му в циганската душа
  обикаля общината мърмори
  до ШЕФКАТА ходил
  голям рев риве циганчето

  айде да му халал на шпионина-предател

  1. Не обиждайте циганите , това нещо все още е един напикан орангутан

   1. Като гледам още се занимава с протести така да се каже покрай другото:

    „организатор на протестното шествие в неделя, е председателят на „Спортен клуб Триумф“ – Александър Арамов. През последните седмици, групите от по няколко кикбоксьори, членуващи в клуба, бяха сред най-видимите участници в кампанията за „респектиране на престъпността“ по спирките на градския транспорт във Варна.“

 8. ЧЕРЕН ЦИГАНИН АСПАРУХОВСКИ
  НЕ МОЖЕ ДАЖЕ И ДА ГОВОРИ
  ПЛЮЕ ПЕНИЕ СЕ …АБЕ ЦИГАНСКА РАБОТА
  ЦИГАНИНА ПРОДАВА КОКАИН
  И СЕ ОТЧИТА НА ШЕФА НА 4-ТО
  ВСЕОБЩА ТАЙНА

 9. 1. Крими лицето Арамов чрез ГЕРБ в лицето на кмета Портних направи тариката Пламен Витанов шеф на 4-то РПУ .
  2. Пл. Витанов редовно хапва и пийва и се среща с Ал. Арамов / от прост матрос издигнал се по незнайни пътища до някакъв шеф на театър „Българан“ , чрез прокурорката Гетова , може би, и с нея е гъст/.
  3. Лицето П. Витанов уреден от Силистра във Варна от стария директор на ОДМВР Варна Митко „полицайчето“ изобщо не става за шеф на Районно управление, и в Силистра се е осрал. Все гледа да е в сянка на събитията , ама гъза му е много оцапан. Тарикат от класа който лиже и маже само и само да се задържи на власт, да е началник без да притежава необходимите качества. Готов е да натопи всеки който му се изпречи на пътя. Ще каже че бил е подведен. 🙂 Пенсионер с право на работа. Заплата +пенсия= близо 2500лв.
  4. До Директора на ОД МВР Варна Даниел Пашов който е истински пич – махни тоя смешник Витанов от началническото място, има къде по-способни в работатта си и умеещи да общуват с подчинените си служители. Днес казва едно, другия ден друго, както му отърва. И параноята го гони тоя примат от Силистра страдащ от мания за величие. Дотук е 100% истина , но :
  5. „Доверен авер на Арамов от същото полицейско управление е и Илиян Илиев“.–Това са приказки от 1001 нощ . Нищо вярно няма в това.

 10. За Протокола :
  – лицето И. ПортньiХ – взе Наши папири Само година-две преди да бъде ‘избран’.

 11. Може Ромула да е много надарен….знаем че Грабестите си падат по такива….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *