Публикувано на 09.11.2019 / 1:44

ЗАПАЛИХА ДВАТА АВТОМОБИЛА НА ШЕФА НА МИТНИЦИТЕ, ТОЙ СТРЕЛЯ СРЕЩУ НЯКОЛКО ЛИЦА. 400 000 ЛЕВА ДЕЛЯТ НА МЕСЕЦ ОТ КИТАЙСКО КАРГО ВИСОКОПОСТАВЕНИ ЧЕНГЕТА. В СПРАВКАТА И ИМЕТО НА ГЕОРГИ КОСТОВ

ЗАПАЛИХА ДВАТА АВТОМОБИЛА НА ШЕФА НА МИТНИЦИТЕ, ТОЙ СТРЕЛЯ СРЕЩУ НЯКОЛКО ЛИЦА. 400 000 ЛЕВА ДЕЛЯТ НА МЕСЕЦ ОТ КИТАЙСКО КАРГО ВИСОКОПОСТАВЕНИ ЧЕНГЕТА. В СРАВКАТА И ИМЕТО НА ГЕОРГИ КОСТОВТелевизия БСТВ съобщи, че вечерта на 7 ноември е бил запален личния и служебен автомобил на шефа на Митниците Георги Костов, които са се намирали пред къщата на Георги Костов в село Опицвет, на 20 километра от столицата. Шефът на митницата е стрелял по няколко лица със служебния си пистолет.

МВР повече от 24 часа мълчи и укрива случая.

АФЕРА разполага с оперативна информация от спец. службите, според която от китайското карго се разпределят по 400 000 лева на месец между няколко лица на високи служебни длъжности в СДВР, в МВР на ниво министър, и в Митниците – на ниво шеф.

На камион мизата е по 1200 – 1700 лв.

В оперативната справка фигурират имената на Георги Костов, както и на Младен Маринов, известен като охрана на Мето Илиенски преди години, а сега министър на МВР, фигурира и името на Хаджиев от СДВР.

Дали „неуредици“ в китайското карго стоят зад палежите на двата автомобила на шефа на Митниците е добре да се заеме спец. прокуратурата, която със сигурност отсега прогнозираме, че ще зажуми за оперативната справка, с данните от която разполага АФЕРА.

Afera.bg

Коментари 18 за
“ЗАПАЛИХА ДВАТА АВТОМОБИЛА НА ШЕФА НА МИТНИЦИТЕ, ТОЙ СТРЕЛЯ СРЕЩУ НЯКОЛКО ЛИЦА. 400 000 ЛЕВА ДЕЛЯТ НА МЕСЕЦ ОТ КИТАЙСКО КАРГО ВИСОКОПОСТАВЕНИ ЧЕНГЕТА. В СПРАВКАТА И ИМЕТО НА ГЕОРГИ КОСТОВ”

 1. А стрелба, снайперист, ранени какво още разказват местните щото полицията няма да каже

  1. …BEZ ,,DOBROTO/OTCHISLENIE,,KAM BOKO/GERB…NISHTO,,NE STAVA,,..ANADAN…,,TIJA,,SA,,KLAVISHI,,..OJADENI,,KLAVISHI,,..

 2. Тия магистрали се строят за по бързото и безпрепятствено придвижване на турските, ТИРове пълни с конфекция и упойващи прагчета за ЕС

 3. ЯВНО Е ДОШЛО ВРЕМЕТО ЗА РАЗПЛАТА КОГАТО КАТО ПРОХОЖДАШ РАЗУЗНАВАЧ ЗАЕДНО С БИВШИЯ МУ ПАРТНЬОР ЕВГЕНИ КАТО ПОЛИЦАИ В 11 РУ ( А СЕГА 9 -РУ ) РЕКЕТИРАХА ЛЮЛИН-ПАЦО КИЛИЯТА , ТАРАТОРА И ДР. ДОРИ И МЕН.ЛИЧНО ОЩЕ ТОГАВА МЕ Е ВОДИЛ В КЪЩАТА НА БОКО ТИКВАТА ДА СИ ИЗБЕРА КУЧЕНЦЕ !!! ТОЙ Е ГОЛЯМ ПРИЯТЕЛ И С “ РАЗСЛЕДВАЩИЯ “ ЖУРНАЛИСТ ВАСИЛ ИВАНОВ И ПОЗНАЙТЕ ЗАЩО? – ЗАЩОТО ВАСИЛ ИВАНОВ МУ “ РАЗЧИСТВАШЕ “ ПЪТЯ ЗА ИЗДИГАНЕ С НЕГОВИТЕ “ РАЗСЕДВАНИЯ „,ТОВА Е ФАКТ

  1. Бре дееба твойта майкя и Боклука дееба! ти по добре разясни къде се провеждат тези спежиални курсове за близане на насрани задници,където след това ти били увеличили заплатата с 40%! Явно много сте ги изкарали да ви еба у Боклуците,та сега така успешно ближете насраният гъС на тЪпира борисофф,да ви ебем на Сичките майкята!

 4. ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ КАК И ЗАЩО УБИХА ШИНКА МАНОВА ШЕФ НА МИТНИЦА ГОРУБЛЯНЕ,КЪДЕТО СЕ ОСВОБОЖДАВАШЕ КИТАЙСКОТО КАРГО! А В ОПИЦВЕТ НЕ ХВАНАХА ЛИ НЯКОЙ ДЕТО НАВРЕМЕТО ПРОИЗВЕЖДАШЕ СИНТЕТИЧНИ НАРКОТИЦИ?
  ЕБАСИ ДЪРЖАВАТА!!!

 5. Иначе, като го гледаш, пияница, като го слушаш малограмотен милиционер, а всъщност алчно комбинативно корумпе.

  1. Митниците винаги са се нареждали сред най-корумпираните държавни институции в България. Ами летището… Един самозабравил се корумпиран дерибей го е превърнал в частна митница…

 6. Днес ББ – международника и Балканския медиатор, се качил на хеликоптера и подкара към границата със Сърбия, за да инспектира завършения участък от магистралата по Емвропейския коридор I-10 на територията на съседите и да участва в откриването му, за което той бе поканен лично от сръбския президент Александър Вучич.
  Спецът ББ („Асфалт Паша“) похвали строителите за качествено извършената работа в отсечката Ниш, Просек, Пирот, Димитровград и граничния пункт Градина. Пожела да няма катастрофи и подчертавайки значението на тази магистрала, свързваща Запада с Изтока, в негов стил обеща бързо изграждане на продължението й на територията на България…
  И както винаги неподготвен с урока по история, в заключение ББ гръмко каза: … с откриването на тази отсечка от магистралата „ДНЕС ние БУТАМЕ СТЕНАТА между България и Югославия“… БРАВО НА съобразителността на ПРЕВОДАЧКАТА! Тя преведе “ …бутамe зидо между наште две земалье“…. Измъкна го, за да няма „ЗАГУБВАНЕ в Превода…. , а българите да не се срамуват за пореден път с неговите „бисери“, изплюти като „тиквени семки“ поради неднание, или опит за оргиналничене…
  Сръбският предидент подчерта, че бързото изграждане на модерните пътища в страната се извърива без Еврофондове, а съвместно с инвеститори, които имат интерес да работят със Сърбия, и да инвестират в качествени пътища на идните поколения, както изтъкна сръбската премиерка Ана Бърнабич.
  За разлика от ББ президента Вучич много се е потрудил и се обърна към него, към българските гости и приятели на перфектен бъларски език.
  Източник: слушател на директното излъчване на откриването по Радио Београд Jеден Първи Програм 11:55 часа Сръбско време

  1. Гебери, викайте „Браво“ ама на Вучич! Бойко с какво е допринесъл? Той само е фръкнал с хеликоптерчета на държавни разноски да си направи „пи-ар“ от случката! Защо Бойко отива с хеликоптер? Защото няма път от българска страна. Освен пристанища на Сърбия във варна и Бургас другарят Борисов подарява на братската сръбска страна и газопровод на стойност 2 МИЛИАРДА. А честито, а честито….Сравнението с Берлинската стена е малоумно, но понеже е притеснен от комунистическото минало и диктаторско настояще, Бойко избива на пропаганда.Той, дъртият комунист обижда на комунист и събаря липсващи стени.

 7. Всички директори на ОДМР са негови назначения, за да обезпечават контрабандата….., той е подизпълнителя на Боку.. и Пашата..

  1. …HADJIEV E OT PETRICH…I RODITELITE MU ,,NE SAZA OKAYVANE,,..,,IZDIGANETO,,DO SHEF NA SDVR…NESHTO IMA ,,SVARZANO S,,DVETE GRANICI,,..

 8. УМ -БЕЛИЯТ ДЕЛФИН!!!!Какво прави служебната кола пред вилата му????Някой да е срещал или виждал беден митничар(или семейството му на което се водят апартаменти,коли,вили???)

 9. Ние от Четвърти километър внасяме Пекински патки от Виетнам ,каргото не ни хваща и няма за какво да ни стрелят.

 10. няма да бъдеме изненадани ако в извънредно съобщение ни увдомяюот че е стреляно по…..
  И като чели е време вече…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *