Публикувано на 07.02.2020 / 14:44

ВНИМАВАЙТЕ! ИЗКУСТВЕНО ЗАЛЕПЯТ „КОЦЕТО“ ЗА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ! ЦЕЛ: ДА ПОТОПЯТ ПРОЕКТ НА РАДЕВ! ЕТО КАК КОЦЕТО ЗАХЛЕБИ ОТ ГУЦАНОВ /БСП/!

ВНИМАВАЙТЕ! ИЗКУСТВЕНО ЗАЛЕПЯТ „КОЦЕТО“ ЗА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ! ЦЕЛ: ДА ПОТОПЯТ ПРОЕКТ НА РАДЕВ! ЕТО КАК ЗАХЛЕБИ ОТ ГУЦАНОВ /БСП/!На 15.01.2020 АФЕРА публикува своето разследване:
КАК СЛЕД ИЗБОРИТЕ „КОЦЕТО“ ОТ „ВЪЗРАЖДАНЕ“ СИ КУПИ ИМОТ ЗА 100 000 ЕВРО ОТ УПРАВИТЕЛКАТА НА ФИРМАТА НА ЖЕНАТА НА БОРИСЛАВ ГУЦАНОВ!

Същият ден на 15.01.2020 г. веднага след публикацията имаше реакция от продавачката на имота Невяна, подписала се като „Невяна Филевс“ коментира /правописа и – запазен!/:

„Аз съм онази Невяна от статията и Ви пиша за да потвърдя факта, че съм собственик на Медийна компания, закупена от Моника Гуцанова, която не функционира като такава почти 10 години. И през декември 2019г. съм продала собствения си имот, апропо закупен с кредит от Костадин Костадинов, които не познавах лично преди сделката. Не виждам връзка между двете неща и смятам, че г-жа Томова просто е сърдита на г-н Костадинов, че не си плаща на сайта. Поздрави!“

АФЕРА зададе куп въпроси на продавачката на имота Невяна, но отговори не последваха.

Това, което последва, като реакция от страна на „Коцето“ е, че започна да се обяснява пред медиите, как бил теглил кредит и видите ли години наред щял да изплаща този имот.

Да, обаче на по-ранен етап на 15.10.2019 г. точно по време на предизборната кампания, съпругата на Костадин Костадинов, Велина Денчева Костадинова, купува имот от фирма „МАЙТ“ ЕООД на стойност 67 200 лв.

Имотът се намира на ул. „Младежка“ № 48, в ж.к. Младост гр. Варна с квадратура 57 кв.м. и подземен паркинг № 8 в сградата.

ВНИМАВАЙТЕ! ИЗКУСТВЕНО ЗАЛЕПЯТ „КОЦЕТО“ ЗА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ! ЦЕЛ: ДА ПОТОПЯТ ПРОЕКТ НА РАДЕВ! ЕТО КАК ЗАХЛЕБИ ОТ ГУЦАНОВ /БСП/!

След приключване на предизборната кампания (на 10.12.2019 г.) Костадин Костадинов също се сдобива с къща в тузарски комплекс на брега на варненското езеро в с. Константиново, на стойност 100 000 евро.

По време на местните избори той бе кандидат кмет за Варна, а Борислав Гуцанов /БСП/ го подкрепяше яростно.

Следващото, което последва е, че съпругата му Велина Денчева Костадинова, преди една седмица на 31.01.2020 г. предприема действия за прехвърляне на фирмата си „Персика“ ООД на лицето Стефан Андреев Соколов.

Фирмата на Велина Денчева Костадинова е с адрес, гр. Варна, р-н Одесос, ул. „Васил Априлов“, 17, ет.3, ап.6.

Дейността на фирмата е: „Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност, информационни програми и импресарска дейност, сделки с интелектуална собственост, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, битови услуги, хотелиерство, ресторантьорство и туризъм, вътрешна и външна търговска дейност, търговия с хранителни стоки, стоки за бита, алкохол и цигари, производство и реализация на селскостопанска продукция, търговско представителство и посредничество, транспортна дейност, пристанищна и претоварна дейност и услуги, обработка на всички видове товари, както и всяка друга, разрешена от закона дейност“.

Възниква въпроса, защо точно в този момент и толкова на бързо тази фирма се прехвърля на друго лице?

И сега следва нещо интересно:

През 2018 г. Костадин Костадинов подава декларация пред КПКОНПИ с Входящ номер Г1665/08.06.2018 г., за придобитото имущество, получените доходи, дадени обезпечения и направените разходи по чл. 37 от ЗПКОНПИ през предходната календарна година от

01.01 – 31.12.2017 г.
https://register.caciaf.bg/2018/CEE7092D-F32E-405A-B381-FBE7CFB9622191945.xml

В тази декларация е декларирал, че притежава лек автомобил Форд Мондео с цена на придобиване 36 577 лв. и година на придобиване, забележете 2017 г., а правното основание е покупко-продажба. Произход на средствата – заплата.

Декларирал е, че годишната му данъчна основа от трудови доходи е 15 038 лв. и други средства от стопанска дейност – 10 471лв. Т.е. общо средствата са в размер на 25 509 лв. А за колата е платил 36 577 лв. Няма информация в декларацията да е теглил заем.

Да, обаче тази кола (Форд Мондео с рег. № В4429НН) Костадин Костадинов съгласно чл. 54 от ЗМДТ е декларирал пред община Варна на 17.01.2019 г. с входящ № на декларацията 5305003135/17.01.2019 г. В декларацията информацията за тази кола е, че е произведена през 2019 г.

Много интересни и смущаващи са тези факти.

АФЕРА задава следните въпроси:

1. Коя от двете подадени декларации касаещи колата марка Форд Мондео е с вярна информация?
2. Ако колата е придобита през 2017 г. (както е написано в декларацията пред КПКОНПИ), защо същата се декларира пред община Варна пред 2019 г. т.е. две години по-късно?
3. Ако информацията пред КПКОНПИ е вярна, това означава ли, че близо две години Костадин Костадинов е укривал тази информация и не е подал декларация пред Община Варна съгласно чл. 54 от ЗМДТ?
4. Това означава ли, че две години не е плащал данъци за придобитото превозно средство?
5.Ще извърши ли проверка КПКОНПИ и Община Варна за подадените декларации на Костадин Костадинов за придобития автомобил марка Форд Мондео с рег. № В4429НН, собственост на Костадин Костадинов, в действителност коя година е придобит автомобила и коя година е произведен 2017 г. или 2019 г.?
6. От коя година е започнал да плаща данъци за автомобила?

От дни наред определени сайтове апликират Костадин Костадинов към президента Румен Радев, внушавайки, че „Коцето“ е изпълнителят на „преврат“ чрез протестите, които води срещу правителството.

Изкуственото „залепяне“ на Коцето към президента Радев, както и КОНТРОЛИРАНОТО АКТИВИРАНЕ НА „КОЦЕТО“ НЕ Е СЛУЧАЙНО!

Целта е да бъде омаскарен ресурса, който съсредоточава президента Радев, като опозиция на Властта, която управлява в момента.

Не президентът Радев стои зад „Коцето“ и го активира!

Другаде е „заровено кучето“!

Във Варна „Коцето“ е достатъчно известен с повратливите си лупинги.

Именно „Коцето“ бе употребен последно от Борислав Гуцанов /БСП/ на последните местни избори, по времето на които Гуцанов водеше люта битка с Корнелия Нинова и „Коцето“ му трябваше за в тази негова битка за вътрешно – партийни интереси.

Кой знае защо точно след изборите „Коцето“ изведнъж забогатя, чрез … „кредит“ и си купи жилище от … човек на Гуцанов!

Сега ситуацията е малко по-различна – Борислав Гуцанов е вече на страната на … Корнелия Нинова в БСП! И „Коцето“ пак е необходимото „копче“, което се задейства, когато трябва.

АФЕРА от дълго време проследява пък как самата Корнелия Нинова непрекъснато, като кърлеж, се вкопчва в рейтинга на Румен Радев и в определени ситуации буквално го торпилира с УЖ „подкрепата си“.

След изявлението на Румен Радев, че сваля доверието си от правителството, моментално ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ БЕ АКТИВИРАН „КОЦЕТО“ в полза на БСП, която е с трагичен рейтинг като „опозиция“ и ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ ЗАЛЕПЯ ДО РАДЕВ за да пие от одобрението му. Но, всъщност, го дави.

Защото ако Румен Радев има шанс, то той е в НОВ, РАЗЛИЧЕН ПРОЕКТ ОТ СКАЧЕНИТЕ СЪДОВЕ „БСП -ГЕРБ“.

Така че, внимавайте с въпросното „Коце“.

Пак ви връткат!

Afera.bg

ВНИМАВАЙТЕ! ИЗКУСТВЕНО ЗАЛЕПЯТ „КОЦЕТО“ ЗА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ! ЦЕЛ: ДА ПОТОПЯТ ПРОЕКТ НА РАДЕВ! ЕТО КАК ЗАХЛЕБИ ОТ ГУЦАНОВ /БСП/!

https://register.caciaf.bg/2018/CEE7092D-F32E-405A-B381-FBE7CFB9622191945.xml

Коментари 34 за
“ВНИМАВАЙТЕ! ИЗКУСТВЕНО ЗАЛЕПЯТ „КОЦЕТО“ ЗА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ! ЦЕЛ: ДА ПОТОПЯТ ПРОЕКТ НА РАДЕВ! ЕТО КАК КОЦЕТО ЗАХЛЕБИ ОТ ГУЦАНОВ /БСП/!”

 1. Не, не съм Коцето, един старец , който чете на 4 езика и е поклонник на такива личности като проф. Христов, Вацев, Пламен Пасков, проф. Дуранкев, Людмил Стоянов и на други, на Президента, че и на Корнелийка. Слушам и всеки ден предаванията на Колев от Евроком. Омръзна ми да гледам разделението на нацията ни, овчата покорност и волското търпение, простотиите от устата на националния ни шут Борисов и на шайката му и най-вече пословичната продажност на българина. Някой беше ни характеризирал- ТЪПИ, ПОДЛИ иПРОДАЖНИ. Май има диостатъчно исторически и сегашни аргументи за да оправдаем тази оценка. Като гледам какви декларации прави Бойчето пред американските чиновници. Всеки българин трябва да потъне от срам. И никой не ни е виновен, ЧЕТЕТЕ БЕ ХОРА, поне българските источници, пък и други, гогъла дава възможност.

 2. Дори в този сайт има достатъчно статии от предишни години как Коцето прави пируети между различните партии. Схемата е ясна – захлебване от системната опозиция срещу този, който е на власт. Това е политически паразитизъм. Най ме е жал за наивниците, които му вярват…

 3. Афера се ориентира винаги правилно и този път изглежда има достатъчно информация.А що за движение е „Възраждане“ и доколко деструктивна роля изпълнява БСП? Р.Радев сякаш иска да направи нещо,но все изчаква,може би още не е готов,няма достатъчна подкрепа от Русия,а Корнела няма да допусне някакви обрати в политиката,само се преструва на опозиция.Някои герберуги пък се опасяват от военен преврат,организиран от генерали,воглаве с президента.И това не може да се изключи,само при определени обстоятелства.

 4. Няма нищо по-лесно от критики с компютъра, тоя такъв, оня онакъв, или казано ВСИЧКИ СА МАСКАРИ, което ще рече, че Бойчето няма алтернатива и трябва да остане на власт поне още десетина години. Напънете си мозъците господа съотечественици и предлагайте най-достойните, иначе сме всички в казана , долни презрени чакащи Помпео да ни сочи престъпниците. Е дебили сме и торни бръмбари и мърша и идиоти. Това са оценките на нашите велики личности. Ако не сте съгласни отивайте и във форума на Иво Инджев. НЯМА РЕШЕНИЕ БЕЗ КОМПРОМИСИ.

 5. Като чета тази статия тук и се сещам за рекламата „3 в 1“ на шоколадовите яйца за деца Kinder Surprise – невероятно добра комбинация – шоколад, играчка и изненада!
  В случая обаче става въпрос за друга комбинация 3 в 1.За има-няма няколко месеца, лудото Коце се е обзавело с 3 неща наведнъж – апартамент, кола и вила.Чисто нови разбира се.С 850лв. заплата като общински съветник, нали?
  А в самия Общински съвет заедно със своя ментор и наставник Гуци-Муци, винаги гласуват анблок за ГЕРБ, в полза на ГЕРБ и за решенията на ГЕРБ!
  Няма такъв безпринципен човек като Костя Копейкин.Обиколил 4-5 партии!Или както беше казал Болен Субсайдеров преди много години „Важното е кинти да падат“!
  Вчера във Фейсбук страницата си, лудото Коце беше написал нещо много интересно – канел се бил при следващи парламентарни избори да влиза в Парламента.Зер да маже още по-дебели филии!
  Между другото Магарешки не ми е никак симпатичен и въобще не го харесвам, ама евала как преди 4-5 години нашамари Коцето и му насини физиономията.И после Коцето ходеше по телевизиите да хленчи и плаче като някаква ученичка!
  ОПГ ГЕРБ са наистина антинародна партия от крадци и трябва да бъдат изритани веднъж завинаги, но точно такива безпринципни и алчни хора като коцета, гуцита, муцита, корнели, маи ще водят народния гняв и народния протест???
  Айде, нема нужда!

  1. „Няма такъв безпринципен човек като Костя Копейкин.“ Има, има: Спас Гърневски, Вежди Рашидов, Георги Марков все в ГЕРБ сега. Пълно е с този модел. Герберите го наложиха.

 6. Хиляди протестиращи блокираха площад „орлов мост“. Оставка, съд и затвор за управляващите

  1. Първата задача : Оставка на Бойко Борисов и мутренската му банда наречена „правителство“.
   Втора задача : организиране на гражданско общество. премахване на партийността обединение на българския народ и избиране на компетентни хора за създаване на комитет който да издигне най – добър лидер това е човека който ще оправи грохнала България
   трета задача изземване на откраднатото от боковите мутри…

 7. Съжелявам,че му имах доверие,изглеждаше ми най-читав.Доколкото разбирам и субсидията не е дарил,както обеща.

  В БСП толкова ли са малоумни да цепят вота в полза на това чучело?!?

 8. Каква е целта на тази статия, защо сега и толкова професионално разсъблича до голо един родолюбец, който има интелектуално ниво, перфектен език и обаяние и който се е нагърбил с неблагодарната роля да поведе масите. Кой поръча тази статия и кому служи тя, сега, когато виждаме Костадинов по митингите. Кой плаща за нея или ние се самоизяждаме безплатно. Всички умове у нас са омърсявани, Корнелия с Техноимпекс, Иво Христов с репликата –дебили, Радев със СРС-тата, Костадинов с апартаменти. Всички тези врагове на еднокнижника, срамът на нацията. Малко са ни били 5-те века, изродени сме генетично. И Христос да слезе между нас, ще му намерим греховете, така аргументирано, както Брадърите обявиха нашия съдия за най-корумпиран. И цялото ни племе гледа, навело робска глава. Ние сме виновни за всичко, българският казан в Ада, до който няма пазачи, защото се самоизяждаме. Плача за блокиране, Епицентър вече го стори.

  1. Коце Лудо Ибрикчийско, знаем, че сам си пишеш коментарите под статиите често. Ако беше купил имотите по-рано п* долна продажна, щяхме да искараме данните и по-рано. Доходите ти и на семейството ти не отговарят на разходите ти и много добре го знаеш. Трябва да припомним кой те направи шеф на музея в Добрич. Има и още, за едни хотели и с кой мачка чаршафите, не сме го искарали, ама ако продължаваш да се правиш на интересен и това ще искараме.

   1. до“до Иванов“
    публикувай ги тези неща,ама с доказателства-иначе си знаеш,че си на път към съда

 9. Познаваме „коцето“ от 15 години назад . Съжалявам всеки, който му се хване на думите .. Той винаги е бил …навсякъде… и с герп/ и с гуцанчета …

 10. Варна ми е като Бали…. Особено на Варна запад…. днес…. Заслужава си да се види колко Бали стовариха….

 11. Работя в района на парк-хотел Москва, Костадинчов може да се забележи често да минава от там. Който е от София знае за какво става дума.

 12. Не съдете, за да не бъдете съдени.
  От плодовете им ще ги познаете. Бере ли се грозде от тръни, или смокини от репеи?

  Пазете се от лъжливите пророци, които дохождат при вас с овчи дрехи, а отвътре са вълци грабители.

 13. докладвайте МАСОВО тази публикация.КОГАТО СМЕ МНОГО няма как да му се размине проверката на помяра копейкин.ХВАЛА за смелостта на В.Томова!

 14. По стечение на обстоятелствата познавам някои от редовно присъстващите-бих ги нарекъл клакьори на КоцЕто-един му наглася микрофоните,друг му е бег вокал,трети му върти копчалъците по музикалната уредба и т.н.Всички до един,са непризнати таланти,на които са им виновни четирите годишни времена и Световния империализъм!

 15. Дежурния Коце Маца все за попара и далавера е готов, като комсомолско поръчение

 16. На суратя му пише, че е шушумига. Беше интересно кой го дирижира и финансира, за да се пръкне от нищото и да го играе лют опозиционер но жълтите павета.

 17. Внимание – фалшива опозиция срещу системата:

  „Коцето“, Костя Копейкин и Лудото Коце – главен собственик на ЕТ „Възраждане“

  Апартамент 1 – 215141,30 лв.

  https://postimg.cc/gxb1yqTb

  https://postimg.cc/34NqrLdm

  https://postimg.cc/8sqYDmDf

  Апартамент 2 – 67200,00 лв

  https://postimg.cc/18SYVR89

  https://postimg.cc/Q9F6ZHyq

  Кола – чисто нов Форд – ~50000,00 лв.

  Всеки, който се заиграва със системата, докато говори, че се бори срещу нея е БОКЛУК!

 18. Афера, уважаема Веси Томова, приемете искрено и голямо благодаря за просветлението! Това са много важни факти, поздрави! Няма да се подхлъзнем!!!

 19. Най-лесният начин човек да се ориентира в обстановката е, като си припомни старата библейска мъдрост, която гласи: „По делата им ще ги познаете“.
  БСП уж за народа, уж опозиция на ГЕРБ, ама преди 2 седмици гласуваха заедно с ГЕРБ за отмяна на лева и приемане на еврото!Ама уж били против еврото…
  Оказа се, че от общо 84 депутати от БСП в НС, само 36 са били против.Останалите до 84 – гласували с „въздържал се“!
  Да гласуваш с „въздържал се“ значи 100% да гласуваш за предложенията на ГЕРБ!По делата им ще ги познаете!
  А иначе КУРнела си е 100% влашка циганка, вижте й само фейса!

  1. 36+84=? А КОЛКО ДЕПУТАТИ ИМА БСП? А? НЕ МАНИПУЛИРАЙ ХОРАТА! П. С. – НЕ СЪМ ОТ НИКОЯ ПАРТИЯ!

   1. Ти можеш ли да четеш!
    Там пише -останалите до 86 , а не плюс 86!?
    Ти от 80% ли си!?

   2. Абе ти дебил или олигофрен си?! Или най-вероятно и двете!
    Този/тази дето са писали горния пост са го написали пределно ясно – останалите до 84!
    Това значи от общо 84 БСП депутати и 36 гласували с против, 84-36=48 гласували с въздържал се!
    Толкова ли е сложно???Трябва висше инженерно образование?!Малоумник!Ти еба пичката майна, дебил такъв!Побеснявам като видя такива безумно тъпи и прости хора!
    Как можа Господ да ме накаже да се родя в Кочина, където дебилите са не 80, а цели 99.9 процента!!!

 20. Крадливото Гуци Медузата - най-крадливото гуци от всички възможни гуцита по всички земни кълбета каза:

  Това нищожество Копейкин е личният сол-ташак на крадливото Гуци Медузата, толкова крадливо, че краде даже и с поглед!И двамата с Копейкин са абсолютни мазмантии!Те затова и толкова много се кльопат един друг!
  Абе тия двамката да не би да си бъркат по дупките, бе?!Щото няма друго логично обяснение как Гуцито вече 15 години се бори с нокти и зъби да пробутва своя човек Копейкин в политическото пространство!От 15 години насам Копейкин се кандидатира за всичко възможно, ама хората не го избират, щото го виждат къв измекяр и лайно е!
  А Гуцито е пълен тъпак – ти 15 години вече да пробутваш напред неизбираема кандидатура и да не можеш да „стоплиш“, че залагаш на куц кон!Гуци, много просто момче си!
  Томова, я направи едно журналистическо разследване що преди 2-3 години Копейкин беше изритан от шефското място в музея в Добрич!Виж и по какво точно е доктор този Копейкин!Говори се, че бил доктор по народните шевици и носии.Хората защитават докторантури и професури по физика, химия, математика, медицина, а Копейкин – по народните шевици!
  Парите отпуснати от държавата за музея отидоха за „Форд Мондео“-то…
  Ей такива случайници като Гуци Медузата и Костя Копейкин са христоматиен пример как хора без професия, без интелект, без морал, гладни, ошмулени и бедни, влизайки в политиката пълнят гушата и от цървули стават тръндафори!
  Не че после пак не си остават същите цървули!

 21. марео , корделата е румънска циганка .Защо не излезе сега на митинга срещу боко , а се скри ? Пак ли ще протестира на кон в Стара Планина ? Ха – ха – ха …

 22. Интересно, че уж БСП основна опозиционна партия пък никакви ги няма на този протест. За сметка на това партийната им телевизия промотира мероприятието. Оплетени като свински чревца са всички, и управляващи, и „опозиция“. Чакат нареждането отвън на пасианса. Единственият що годе по-спонтанен протест бе през зимата на 2013, довел до падането на Боко1. След това отвън раздадоха картите, наредиха схемата, свалиха Ореха и отново същите яхнаха народеца. 50 хиляди тогава протестираха във Варна и след това избраха повече от същото, що за пародия. Чакаме новата Ялта…

  п.с. За Костадинов няма какво да си търкам клавиатурата, само да припомня за връщането на партийната субсидия, както се пъчеше по телевизията и колко наистина я върна. И откъде всъщност са парите за тази изкуствена активност, дори и субсидия не стига за това.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *