Публикувано на 15.01.2020 / 13:15

КАК СЛЕД ИЗБОРИТЕ „КОЦЕТО“ ОТ „ВЪЗРАЖДАНЕ“ СИ КУПИ ИМОТ ЗА 100 000 ЕВРО ОТ УПРАВИТЕЛКАТА НА ФИРМАТА НА ЖЕНАТА НА БОРИСЛАВ ГУЦАНОВ!

КАК СЛЕД ИЗБОРИТЕ „КОЦЕТО“ ОТ „ВЪЗРАЖДАНЕ“ СИ КУПИ ИМОТ ЗА 100 000 ЕВРО ОТ УПРАВИТЕЛКАТА НА ФИРМАТА НА ЖЕНАТА НА БОРИСЛАВ ГУЦАНОВ!КАК СЛЕД ИЗБОРИТЕ „КОЦЕТО“ ОТ „ВЪЗРАЖДАНЕ“ СИ КУПИ ИМОТ ЗА 100 000 ЕВРО ОТ УПРАВИТЕЛКАТА НА ФИРМАТА НА ЖЕНАТА НА БОРИСЛАВ ГУЦАНОВ!КАК И ПО КАКЪВ НАЧИН КОСТАДИН КОСТАДИНОВ – ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПАРТИЯ „ВЪЗРАЖДАНЕ СЕ СДОБИ С АПЕТИТЕН ИМОТ ВЪВ ВИЛНАТА ЗОНА НА С. КОНСТАНТИНОВО?

Вместо да разпространява манипулации и лъжи за предстояща водна криза във Варна и за едва ли не страховитото положение с язовир Цонево и Камчия, в телевизия Евроком, нека сега бившият кандидат кмет за Варна „Коцето“ да отговори, как и по какъв начин на 10.12.2019 г. се сдоби с тузарски имот в с. Константиново, Варненска област?

Преди известно време вече като общински съветник, Коцето пак, катерейки се по гърба на АФЕРА И ПАК КРАДЕЙКИ „АФЕРА“, реши да се прави на „голямата работа“ и направи пресконференции за „престъпна група в Община Варна, която съдейства за укриване на местни данъци“. Скандал, който бе разкрит и разследван от АФЕРА.

Същото „Коце“ се заканва как ще бори корупцията, ако стане кмет на Община Варна?!

АФЕРА също пита как ще бори корупцията „Коцето“ особено след като разкрихме как и от кого се е сдобил с апетитен имот веднага след изборите!

Интересен факт е че на 10.12.2019 г., веднага след местните избори, в които той бе кандидат кмет за Варна, а Борислав Гуцанов /БСП/ го подкрепяше яростно,  Костадин Костадинов се е сдобил с къща в тузарски комплекс на брега на варненското езеро в с. Константиново.

Имотът е вила на два етажа, с веранда, с площ 82 кв.м. Състои се от дневна с кухня, баня с тоалет на първия етаж, две спални, санитарен възел, тераса на втория етаж.

Такъв подобен имот фигурира и в сайт за недвижими имоти, но при направената справка се оказа, че имота вече е продаден.

КАК СЛЕД ИЗБОРИТЕ „КОЦЕТО“ ОТ „ВЪЗРАЖДАНЕ“ СИ КУПИ ИМОТ ЗА 100 000 ЕВРО ОТ УПРАВИТЕЛКАТА НА ФИРМАТА НА ЖЕНАТА НА БОРИСЛАВ ГУЦАНОВ!

КАК СЛЕД ИЗБОРИТЕ „КОЦЕТО“ ОТ „ВЪЗРАЖДАНЕ“ СИ КУПИ ИМОТ ЗА 100 000 ЕВРО ОТ УПРАВИТЕЛКАТА НА ФИРМАТА НА ЖЕНАТА НА БОРИСЛАВ ГУЦАНОВ!За този имот „Коцето“ е „платил“ 100 000 евро, като това е цената само за сградата във вилната зона.

Тази зона в с. Константиново се нарича „маймун дере“. (По-нататък напълно е възможно „историкът“ Костадин да преименува зоната на „маймун река“ или „шебек дере“).

Също така интересен факт е, че повече от месец собствеността на имота не е вписан в кадастъра.

А в имотния регистър има информация, че имота е продаден на 10.12.2019 г. на Костадин Тодоров Костадинов, срещу сумата от 215 хиляди лева.

И сега следващият интересен факт.

Както писахме по-горе, все още имотът не е вписан в кадастъра и се води на името на Невяна Руменова Иванова, която е продала имота на „Коцето“.

КАК СЛЕД ИЗБОРИТЕ „КОЦЕТО“ ОТ „ВЪЗРАЖДАНЕ“ СИ КУПИ ИМОТ ЗА 100 000 ЕВРО ОТ УПРАВИТЕЛКАТА НА ФИРМАТА НА ЖЕНАТА НА БОРИСЛАВ ГУЦАНОВ!Коя е Невяна Руменова Иванова?

Разследване на АФЕРА установи, че Невяна Руменова Иванова от 2010 г. е управител на фирма „Медийна компания“ ЕООД, занимаваща се с издаване на печатни и електронни издания. А до 2010 г. управител на същата фирма е Моника Владимирова Гуцанова, съпруга на Борислав Гуцанов.

Реално фирмата си е на Моника Гуцанова, а проформа фирмата се води с управител Невяна Руменова Иванова.

Има доказателства в тази насока в Агенцията по вписвания.

Уж от 2010 г. фирмата е с управител Невяна Иванова, а през 2013 г. има подадено заявление в Агенцията по вписвания и то с подписано пълномощно от Моника Гуцанова. И Агенцията по вписване дава указания да се подаде пълномощно не от Моника Гуцанова, а от Невяна Иванова.

И сега АФЕРА задава следните въпроси:

1.Как и по какъв начин Костадин Костадинов се сдоби с този апетитен имот в с. Константиново?

2.С чии средства е платен имота?

3.Защо точно този имот и от този купувач е купил имота?

4.Защо все още имотът в кадастъра се води на името на Невяна Руменова Иванова, при условие, че в имотния регистър вече е вписан на името на Костадин Тодоров Костадинов?

5.Кой е съсед на Коцето“, при условие, че вилата има близнак?

6.Кой е спонсорът на „Коцето“ ?

Следва продължение…

КАК СЛЕД ИЗБОРИТЕ „КОЦЕТО“ ОТ „ВЪЗРАЖДАНЕ“ СИ КУПИ ИМОТ ЗА 100 000 ЕВРО ОТ УПРАВИТЕЛКАТА НА ФИРМАТА НА ЖЕНАТА НА БОРИСЛАВ ГУЦАНОВ!КАК СЛЕД ИЗБОРИТЕ „КОЦЕТО“ ОТ „ВЪЗРАЖДАНЕ“ СИ КУПИ ИМОТ ЗА 100 000 ЕВРО ОТ УПРАВИТЕЛКАТА НА ФИРМАТА НА ЖЕНАТА НА БОРИСЛАВ ГУЦАНОВ!КАК СЛЕД ИЗБОРИТЕ „КОЦЕТО“ ОТ „ВЪЗРАЖДАНЕ“ СИ КУПИ ИМОТ ЗА 100 000 ЕВРО ОТ УПРАВИТЕЛКАТА НА ФИРМАТА НА ЖЕНАТА НА БОРИСЛАВ ГУЦАНОВ!КАК СЛЕД ИЗБОРИТЕ „КОЦЕТО“ ОТ „ВЪЗРАЖДАНЕ“ СИ КУПИ ИМОТ ЗА 100 000 ЕВРО ОТ УПРАВИТЕЛКАТА НА ФИРМАТА НА ЖЕНАТА НА БОРИСЛАВ ГУЦАНОВ!КАК СЛЕД ИЗБОРИТЕ „КОЦЕТО“ ОТ „ВЪЗРАЖДАНЕ“ СИ КУПИ ИМОТ ЗА 100 000 ЕВРО ОТ УПРАВИТЕЛКАТА НА ФИРМАТА НА ЖЕНАТА НА БОРИСЛАВ ГУЦАНОВ!Afera.bg

 

Коментари 16 за
“КАК СЛЕД ИЗБОРИТЕ „КОЦЕТО“ ОТ „ВЪЗРАЖДАНЕ“ СИ КУПИ ИМОТ ЗА 100 000 ЕВРО ОТ УПРАВИТЕЛКАТА НА ФИРМАТА НА ЖЕНАТА НА БОРИСЛАВ ГУЦАНОВ!”

 1. Верно ли? Айде…. Ми то кой не е разбрал, че всеки който се вре в политиката е за келепир!?

 2. Също така, човекът на Коцето в Добрич, Мирослав (Миро), си купи апртамент от 120 кв. в Добрич! И платил над 70 000 лева. Впоследствие е назначен на работа в радио Добруджа! Внезапно! Казват че му съдействал кмета.

 3. Аз Валентин Ангелов , още като стъпи в политиката този измекяр костадинов , ви предупредих що за Говно е.

 4. Аз съм онази Невяна от статията и Ви пиша за да потвърдя факта, че съм собственик на Медийна компания, закупена от Моника Гуцанова, която не функционира като такава почти 10 години. И през декември 2019г. съм продала собствения си имот, апропо закупен с кредит от Костадин Костадинов, които не познавах лично преди сделката. Не виждам връзка между двете неща и смятам, че г-жа Томова просто е сърдита на г-н Костадинов, че не си плаща на сайта. Поздрави!

  1. Въпросна, Невяна, никак не се учудвам на глупостта и тъпотията Ви. Завиждам на Коцето, че не си плащал на сайта? Хахаха, по- нелепа идиотия от това няма. Всъщност, вие там в Гуцановата компания сте по плащането един на друг, а Вие, като подставено лице на Гуцанов прекрасно го знаете! Колко „Случайно“, а? Кредит след изборите и точно от Гуцановата компания Коцето си купува имот! Тия идиотии, въпросна Невяно, ги говорете на Гуцито.

 5. Алчен гъз, кръв пикае.

  Получих язва от гладуване, стоях без работа, защото не се поддадох. Винаги съм вяевал, че чезтните хора ще надделеят.

  Вярвах в тоя боклук, докато не видях как се “отказа” от субсидията си.

  По нищо не се разливаш от ГЕРБ!

 6. Сега ще каже, че мафията на ГЕРБ го атакува, ама как да е на ГЕРБ, като идва от Афера, която доказано през годините винаги държеше твърда линия срещу ГЕРБ.

  Коцето кешира много рано, можеше да остане в историята с поне някакво значимо дело.

  Тепърва ще трябва да обяснява на разследващите връзките си по руска линия, които колкото и да уважавате, нямат право да ни се месят във вътрешните работи!

 7. Коце ,коце коце е е е ,много си прост ва коце.
  Типичен добружански юрдек с регистрационен номер – ТХ….ТХ
  А бе ,що добружанци на всяка цена искат да станат варненци? Да не е заради побратимяването с Хайфа или дето могат да сърбат морето на воля с дървена лъжица…

  1. Дежурният коментатор от 4ти километър , приятелски приглаша на проявяващата се все по-често византийска злоба , от В.Томова , щото Костадинов не я посочва като ПЪРВОИЗТОЧНИК на всички разследвания във Варна , околностите на Варна , в цяла България , и в Изсраел тоже , даже ! То е език , то е стил , то е чудо ,,,,бравос на 4ти километър ! Знам че ще ми изтрие коментара госпожата , понеже жената не търпи критика , а пък със самокритиката е скарана , ама нейсе ! Ще поживеем , ще видим !

 8. Жалка Копейка, миризлив рубладжия първо другарче на директора на „исторически парк“…не инвестирайте в тая пирамида !

 9. Факт е, че в началото му повярвах. Но, в последните години и особено след последните избори се уверих, че е лизач същи бареков, ама на много по-ниско ниво.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *