« Върни се назад Публикувано на 04.09.2023 / 17:02

БОНКА „ОБЩАТА“ ОТ ДСБ КРЕЩЯЛА НА ПОДЧИНЕНИТЕ СИ „ТЪПАНАРИ И ИДИОТИ“. ТЕ ПЪК КЪТАЛИ ГОЛИ СЕКС КОМПРОМАТИ

„Кралицата на розовите филми” карала чиновниците на район “Оборище” да пишат доноси срещу началството.

Война за постове, корупционни скандали и ченгеджийски компромати тресат столичната организация на ДСБ, издадоха наши информатори от кухнята на тъмносините. Главно действащо лице в предизборната буря е столичната председателка на “Демократи за силна България” Бонка Василева, на която съпартийците й били лепнали не особено приличния прякор “Общата”. Дали прозвището идва от факта, че чевръстата политичка се е нагърбила с множество народни дела, или е заради освободеното и изключително либерално спрямо мъжете поведение, информаторите ни мълчат.

По-важното в случая е, че срещу госпожа Бонка назрявал бунт в десебарските редици и нищо чудно партията на ген. Атанасов в скоро време да последва съдбата на коалиционния си партньор “Зеленото движение”, което от една седмица е в небитието именно заради рушветчийство и шуробаджанащина.

Бонка Василева кокетничела, че е изключително гъста с лидера на ДСБ, но това не й помогнало да бъде определена за кандидат-кмет на район “Оборище” – длъжност, която тя отдавна бленувала. Местната структура била написала серия остри писма до Атанас Атанасов, в които заплашили, че ако Василева бъде издигната, те нямало да работят в нейна полза и дори нямало да се разходят до урните на 29 октомври т.г. Подчинените й били изключително разочаровани от неизпълнените обещания към граждани и съпартийци и категорично отказали да я излъчат за поста. Друго, от което редовите десебари негодували, бил острият й характер и полова разпуснатост – все неща, които биха дали обилна храна на медии и опоненти.

За Бонка общата отдавна се говори, че действала с твърда ръка и лично наблюдавала работата на районните кметства, управлявани от тъмносини градоначалници. Във всеки район била изградила стройна мрежа от доносници, които имали задължение не просто да слухтят по стаи и кюшета, но и да сеят интриги сред служителите.

Прийомите на “Държавна сигурност” явно не били достатъчни на Василева и за това не рядко тя в лично качество поемала кадровата политика в малките софийски кметства, където редовно прескачала за да развърта метлата и всява страх.

“Некадърници, идиоти и тъпанари!“, тези думи още отекват из коридорите на общинска администрация „Оборище“ по време на управлението на Демократична България. Според източниците на писмото до редакцията, авторът на грозните реплики не е разгневен или недоволен гражданин, а сегашният лидер на ДСБ – София и бивш заместник-кмет Бонка Василева.

Тя редовно унижавала своите колеги в администрацията на район „Оборище“,  които и днес с ужас си  спомнят „управленските“ й прийоми. 

“Опити за заобикаляне на законодателството, обидно отношение и скромни интелектуални възможности завършват образа на напористата заместник-кметица от квотата на ДСБ”, пише гневен привърженик от столичната структура на генерал Наско. Любимият й управленски специалитет бил да изисква от верните си кучета да пишат доноси срещу преките им началниците.  Бонка “общата”, както я познават в родния й град Банкя, редовно поставяла тайни задачи на общинските служители в централния столичен район. Формулата й била: “ако скалъпиш обвинение срещу някой от началниците си, това ти гарантира по-висок пост и допълнително възнаграждение”. Очевидно схемата давала завидни резултати и цяла плеяда подлизурковци получили партийно повишение и сладки постови с нейна протекция.

Ако с близките си била ларж, то към враговете си Василева била повече от безмилостна. Тя често оценявала конкурентите си в администрацията с „0“, за да ги принуди да напуснат сами завзетата от нея територия. 

Извън деловия живот, Бонка Василева компенсирала лютия си нрав с крайно либерално и повече от свободно отношение спрямо мъжете, поне ако вярваме на клюките, идващи от “Кърниградска”. Там тя била по-известна сред партийните си другари като „кралицата на розовите филми“, тъй като впечатляващите й хоризонтални хватки били филмирани от няколко тъмносини сладострастника, с които тя деляла ложе.

До редакцията ни достигна  мълвата, че най-вероятно за отмъщение, Бонка Василева била изнудвана със скандални секс компромати.  Пикантните кадри вече били обиколили затворени чат групи, и нищо чудно скоро да станем свидетели на следващия Парапет гейт, само че далеч по-мръснишки и перверзен, ехидничат враговете й в ДСБ.

Андрей Червенков

«