Публикувано на 03.02.2020 / 10:47

АМЕРИКАНЦИТЕ СВАЛЯТ ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ С „АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ“. ПОСЛЕДНИЯТ ШАНС ЗА „СПАСЯВАНЕТО“ НА БОРИСОВ

АМЕРИКАНЦИТЕ СВАЛЯТ ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ С „АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ“. ПОСЛЕДНИЯТ ШАНС ЗА „СПАСЯВАНЕТО“ НА БОРИСОВИ всите телевизии, и слугински сайтове бидоха налазени контролирано от „хранениците“ на янките със свирепа атака срещу президента Румен Радев.

Менталното нещо, наречено Росен Плевнелиев изобщо няма да коментираме, той би трябвало да е обект на специализиран медицински анализ.

Бившият военен министър Николай Ненчев обаче изпуска нещо любопитно: „Възможно е Десислава Радева да е агент на чуждо разузнаване. Ако президентът овладее всички служби със служебен кабинет, ще потули разследването на Гешев“.

Да! Големият страх няма как истерично да не лъсне зад „активното мероприятие“ – „държавна измяна“ на президента Румен Радев: „Ако президентът овладее всички служби със служебен кабинет, ще потули разследването на Гешев…“.

Страхът е не от „потулване на разследването на Гешев“, ЗАЩОТО РАЗСЛЕДВАНЕ НА ГЕШЕВ НЯМА!, СТРАХЪТ Е, че един ИСТИНСКИ служебен кабинет може да ПРЕОБЪРНЕ ДЪРЖАВАТА – КОЧИНА и да извади на показ онова, което даже не подозираме за Хунтата, която ни управлява, и което Гешев по никакъв начин не иска да разследва.

АФЕРА от година насам следи изкъсо ЗАДКУЛИСНИТЕ ПРОЦЕСИ, които ръководят ВИДИМИТЕ ДЕЙСТВИЯ на владеещите както изпълнителната власт, така и т.нар. „независима власт“ – прокуратурата, като очевадно консилиери на изпълнителната власт в лицето на Бойко Методиев Борисов.

Описахме хронологично „Рестото“, което се вихри от година насам далеч от тв камерите, като изключим официално ощавените, за да има „червени точки“ в официалната статистика с „битката с олигарсите“. Наскоро /след гилотинирането на Васил Божков/, уведомихме, че до края на годината ще паднат главите на още „трима Големи“.

Предвидено е Борисов да стои на власт до края на годината, като дотогава ще бъде извършен последния опит за спасяването му – предсрочни президентски избори, спечелването им /знаете по каква Схема и с какъв механизъм!/ от Борисов. Защото – ако Борисов не бъде наместен на президентския стол, за него нататък – лошо се пише.

Сценарият е задействан С АМЕРИКАНСКИ СЪПОРТ и се цели „Модела Путин“ в „българо – американски вариант“: събуване гащи пред американците, за да не ИМ се бара КЕША НА НАШИТЕ КРАДЛЬОВЦИ. Борисов – президент, Горанов – премиер. Покрай това и Шиши – мениджър на държавата.

Борисов вече си „плати“ със сделката с F-16, като към „сделката“ е „платено“ и за онова дело „Магницки“, което някои тук чакат като „манна небесна“, наивници клети. АФЕРА от самото начало написа, че нищо няма да произлезе от това, защото който трябва – се откупи.

И не забравяйте най-важното! Именно президентът Румен Радев се възпротиви на сделката с F-16!

Преди да стигнем до задействаното „активно мероприятие“ срещу президента Румен Радев с едничката цел да бъде елиминиран, ето кратък синтез на развилите се дотук процеси.

Американска е пътеката към отговора на това – кой обра КТБ и каква бе ролята в това на родната „независима“ прокуратура. В този ред на мисли, надеющите се на делото „Магницки“, по полека с илюзиите.

Има неогласено споразумение между Путин и Тръмп, че ще има ново преразпределение на зоните на влияние в света – „Ялта 2“, може би. Разбира се, след като Тръмп спечели втория мандат.

ЗАТОВА АМЕРИКАНСКИТЕ СЛУЖБИ БЪРЗАТ! ЗА ДА РАЗКОСТЯТ НЕ САМО ДЪРЖАВИТЕ, ЕДЪР БИЗНЕС, НО И ЗА ДА ПРИБЕРАТ ПАРИТЕ. А ЦРУ ИМА, МЕКО КАЗАНО, ПОГЛЕД ВЪРХУ ВСИЧКИ БАНКОВИ СМЕТКИ!

БЪРЗАТ да „спасят“ и „нашето си куче“ Борисов, катапултирайки го в президентския стол, елиминирайки Румен Радев.

За целта е задействан главният прокурор Иван Гешев, който НЕСЛУЧАЙНО е сложен на този пост, натоварен със „задачки“. Не сте забравили инструктажа на Гешев в САЩ, откъдето се пусна със снимка пред американското знаме, бабаитската прихванал с ръце колана на панталона си.

Гешев вече се старае да изпълнява поръките.

С някои обаче ще сбърка, защото те са се застраховали и в Москва. А когато палачинката се обърне – към края на годината и през 2021 година – много от сегашните громители на Русия ще почнат да се представят като най-близки другари на Москва, друг е въпроса, че Москва на сълзи не вярва.

Къде отиват „прибраните“ пари от Арабаджиеви, Баневи, Миньовци, Цветан Василев и прочие, а сега и Васил Божков – питайте ЦРУ.

А Борисов го очаква онова, което АФЕРА отдавна прогнозира – ще го жертват, въпреки огромните пари, с които се откупва, дори и „официално“.

Но за това е още рано.

Сега е на ред последния ход за „спасяване на редник Борисов“ с елиминирането на президента Румен Радев!

За целта бе натиснато копчето на главния прокурор Иван Гешев.

Американският пръст, който натисна копчето „Иван Гешев“, го виждате оградено в червено на снимката.

От там потеглиха така наречените СРС срещу президента Румен Радев!

СРС, за които така и не научихме кой съдия и кой прокурор стои с името си за даденото им разрешение, СРС, което бе пуснато брутално извън закона, за да внуши абсурдна „държавна измяна“ на президента, за да го дискредитира, за да пласира негативизъм към него, ако задейства нов политически проект, който ще е огромна заплаха за Хунтата, която в момента управлява.

Въпросното лице, оградено на снимката в червено, е дясна ръка на американския посланик у нас Херо Мустафа, която позволява Бойко Борисов да я мачка като баница пред телевизионните камери.

Според посветени, именно това въпросно лице „Корейката“ е „шеф дьо зал“ по линия на ЦРУ у нас.

Въпросното лице наскоро бе във Варна.

Въпросното лице наскоро след това бе в Бургас и проведе среща с изключително влиятелен представител на френска медия.

Защо – сещайте се сами.

Целта на „сготвянето“ И на президента е „всичко „руско“ под ножа“.

Впрочем, в спец. средите се говори, че същото въпросно лице „корейката“ седи и зад спирането засега на концесията за летище София, тъй като фаворита „Мюнхенското летище“ е в комбина с Щтрабаг, а там собственик е Дерипаска.

На този фон само един пласт, свързан с удрянето на Васил Божков, касае уж войната му с Цеките и глупавото бляботене на Гешев по телевизиите как „удряли олигарсите“, „в името на обикновения човек“. В дъното е заровено И друго куче – Нова тв, най-близка до управляващата власт, се крепеше единствено с парите на Божков чрез „Националната лотария“. Вместо Божков, Домусчиев купува Нова тв, Божков е „по очи“ и няма да има възможността да работи „за опозицията“, а на Нова, свързана с управляващите, ще и налеят пак голямата пара, този път от ДЪРЖАВНАТА „Национална лотария“.

Божков е изваден от играта, включително и чрез „Левски“. И показателно за това бе, че изведнъж готвения протест на „Сектор Б“ /който се контролира от Таки/ се спихна.

Някъде отзад, много тихо, през това време през ДЪРЖАВНА БАНКА към К.Д. преминават 1 милиард 300 милиона… Затова обаче всички мълчат.

Пасиансът е – импийчмънт на президента. Предсрочни президентски избори. Парата от Националната лотария отива в Държавната „Национална лотария“ – оттам към Нова тв и телевизията служи на Управляващата Кохорта. Божков до стената – за да не финансира опозицията. И в суматохата – се вкарва еврото с гимнастика.

Дори и перфектен обаче, всеки сценарий си има „пробойна“.

Американците „свалят“ с „активно мероприятие“ президента Румен Радев, за да наместят там Борисов. Когато обаче изпълнителите на „активното мероприятие“ са от рода на бруталния дърварски профил на Гешев, ефектът може да е обратен.

Да видим как президентът Радев ще отиграе „висшия пилотаж“.

Веселина Томова

Коментари 53 за
“АМЕРИКАНЦИТЕ СВАЛЯТ ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ С „АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ“. ПОСЛЕДНИЯТ ШАНС ЗА „СПАСЯВАНЕТО“ НА БОРИСОВ”

 1. Терминът е въведен от писателя Джоузеф Хелър в романа му от 1961 г. Параграф 22 , в който се описват абсурдните бюрократични ограничения и шествието на един летец. В романа главният герой, летецът Йосарян, се опитва да извършва убийствените полети, като иска да бъде освидетелстван за умствена непригодност. Според армейския психиатър доктор Даника обаче, самото искане е проява на не здрав разум и затова може отправилият искането да бъде обявен за военен без мозък, безмозъчно същество, амеба, нисша порода мекотело .

 2. Хора, американците се разпореждат у нас като в африканска, колония нагло и безцеремонно, за което ние си постиламе МЕТОДИЧНО. Не им стигнаха ел. централите да продават скъп ток, не им стигнаха 4-те в.бази, не им стигна два милиардния подарък уж за самолети, взеха ни съвсем на ръчно управление. Обещаха да пипнат и конституцията да съсипят Козлодуй и със сигурност да спрат газта за Сърбия. Майната им на изхарчените пари. Ма те не са виновни, ние чупим всички рекорди в Европа по тъпота, по подлост и продажничество. Как да се отнасяш с такива, с уважение!!!!!!!…СОРИ. Война е и всичката ни русофилия вече не струва ПУКНАТА ПАРА. Майната и на България, оправиха престъпността, ред е на здравеопазването и каквото си помислите. Любовта им към нас прави чудеса, любов КРОКОДИЛСКА. Все не можем да виним крокодилите не пасат трева, хранят се със жива плът.

 3. Кагато правителството на Бойко Борисов падне, аз ще искам да се върне
  смъртното наказание в България.

 4. Тази същата корейка искам за час да си я поръчам – подозирам, че владее наистина доста!

 5. Ялта,дръжки…Сащ изгубиха за сега Турция и са длъжни да усилят тежеста си в Гърция,Бг и Румъния,това и правят….и това биха правили и
  при демократ-президент……Въобще статута който донякъде доброволно сме си избрали,предполага поведение на големите началници към нас ,което е стандартно–без тяхна санкция,удобрение не могат да се избират мин председател,мин на външните работи,военен мин и т.н…..Президента в Бг има тежест горе-долу колкото арменския поп…т.е.дори сегашния да дразни някой навън,едва ли е издавана заповед за чак подобен род атаки….по вероятно е че волуякският новобрснец Гешев се е поизхвърлил най банално.

 6. „Среща с вещици“ или „Ръкуване с вещица в присъствието на Пришалеца“

 7. ХЕРО МУСТАФА бяга от гр.ЕРБИЛ Ирак и мигрира с родителите си в САЩ /през Йордания и ИЗРАЕЛ/по време на войната с ИРАН /1980 год/
  .По това военно временно положение т е абсолютно НЕвъзможно да напуснеш страната Ирак всички ГКППта са затворени а мъжете извикани да се бият на фронта .Тайната на бягството кна с-во Мустафа се крие в ЕТНИЧЕСКИЯ им произход а именно вавилонски ЕВРЕИ МИЗРАХИ /МИЗРАХИ-на иврит ИЗТОЧНИ/ с това определение се наричат всички евреи от Близкия изток,ИРАК ,Персия,ИНДИЯ
  Местните мизрахи в Израел се наричат “мустаф’арабим“-арабизирани /разводнени евреи във ИРАК техния брой не уточнен но се знае че в столицата БАГДАД има над 750 ФАМИЛИИ и родове с мизрхи произхоод
  МИЗРАХТЕ сьставляват най- голям % от евреите населяващи Израел близо 47% от 9 милионото население или 4,2 милиона души
  ХЕРРО на вавилонски иракски иврит ХЕРРО-значи Говоря ЛИГАВО по детски,ЛИГАВЕНЕ ,ЛИГЛА
  МУСТАФА-на вавилонски /мизрахи иврит значи РАЗВОДНЯВАНЕ,наводняване,разреждане,заливане оливане
  Това обеснява така лесната миграция В САЩ от диктаторския режим на САДАМ ХЮСЕЙН
  Когато пристигат в САЩ с-во Мустафа е прихванато от ЦРУ и започва вербовка-школовка в мормонския цру щат Колорадо ,бащата започва ОТГОВОРНА работа в пустия щат С.Дакота в ВВСбазата АФБ Майот където са дислоцирани стратегически нападателни бомбардировачи Б-52 ,Стратофортесс,Глоубмастер 3 ,и изтребители Ф на ВВС на САЩ използвани във Виетнам,ИРАК,Сърбияо
  Малката ХЕРРО е взета под крилото на ЦИОНска евангелска църква Майот тоес мормоните от ЦРУ които я подготвят за бъдещ дипломат но от най-нисък 4 ранг каквато е и сега по направление Близък Изток
  “Let’s America GREAT again“ казва ТРЪМП или “Да направим Америка отново ВЕЛИКА“ ТОЕС да направи така че АМЕРИКА да ОГРАБИ къде що има сателити,колонии и протекторати чрез дипломатически заплахи,шантажи,вербални конфликти,всяване на психози тип китайски коровируси,Търговски войни с КИТАЙ,ембарго с-у Россия,стопиране на ГАЗови и енергийни проекти с няколко думи БОЙ и НЕЧИСТИ УДАРИ по КОНКУРЕНЦИЯТА със всички разрешени и НЕразрешени методи и средства с ЦЕЛ ОГРАБВАНЕ на РЕСУРСИ И БЛАГАТА и СРЕДСВАТА на всички спо слаби държави използваики и спазвайки методите на ЦИОНски Израел девиза на хМосад
  “Веетшоах барув йоваац бейон тахбулатф йофол еем“ в превод от иврит
  ЛЪЖИ и ИЗМАМИ/граби изобилно тези силните с предимство и знай че няма по ЩАСТЛИВ народ/нация от твоята

  1. В досегашната история на човечеството обитаващо планетата

   няма открити данни ЕДИН народ, нация, раса или етнос да е ЗАВЛАДЯЛО цялата Земя.

   или

   Ако трябваше индианците да владеят света – на Земята щеше да има само индианци
   Ако трябваше китайците да владеят света – на Земята щеше да има само китайци.
   Ако трябваше негрите да владеят света – на Земята щеше да има само негри.
   Ако трябваше евреите да владеят света – на Земята щеше да има само евреи.
   Ако трябваше славяните да владеят света – на света щеше да има само славяни.
   и прочие ….

   Ноооо, Твореца е създал ПЕТ раси и стотици народи, етноси и ги е пратил ВСИЧКИ на Земята.

   ВСИЧКИ човеци да живеят ЗАЕДНО щастливи на планетата Земя!
   Има място и блага за всички.

   Не ни се вярва – разумните хора в Израел да продължават да искат живеят Живота си в Стария завет
   под повелята на Мойсей: ОКО за ОКО, ЗЪБ за ЗЪБ!

   Разумните хора, които стават все повече и в Израел, разбират и искат да живеят Живота си в Новия завет
   под повелята на Христос: ОБИЧАЙ БЛИЖНИЯ и му ПОМАГАЙ!

   И искат-неискат „войнолюбците“ и „лакомниците“ – на ход е Новия завет!

   🙂

  2. ВИЕ явно НЕ сте чели псалмите от Стария Завет там в някои от тях ясно е написано
   псалм 149;
   2ред -Да се весели Израел за своя създател,синовете на ЦИОНа да се радват за своя цар
   6 ред-Славни слова към БОГА да бъдат в устата им , и двуостър меч в ръката им
   7ред-за да извършат отмъщение над НАРОДИТЕ/От Източна Европа/ наказание над ПЛЕМЕНАТА/СЛАВЯНСКИ/
   Чети ВНИМАТЕЛНО какво пише
   8 ред-ДА ВРЪЗВАТ ТЕХНИТЕ ЦАРЕ/президенти,премиери,министри/ и техните ВЕЛМОЖИ /богаташи олигарси като Божков,Миньо Стайков,Баневи/в ОКОВИ ЖЕЛЕЗНИ/арест/
   9 ред-да извършат НАД ТЯХ/премиер,президент,богаташи,олигарси/писания съд.Тая чест е за всички Негови светии.Алилуия
   Или прочети
   псалм2 псалм Давидов
   8ред-искай от Мене/има се предвид Господ БОГ/,и ЩЕ ти ДАМ НАРОДИТЕ по света за ТВОЕ НАСЛЕДИЕ, и всичко до край земя/природни блага ,подземни ресурси/-за твое /тяхно Владение
   и много други но може да ги намериш в Псалтира в нета и да размишляваш над написаните древни възхвали и тяхната огромна скрита сила

  3. Бе и та кат на Шломо Дянков жена му семейството дето цялото ей тъй заминало за Виена от Румъния)))))

 8. Единственият шанс на боко е да стане президент на САЩ. Все пак е пряк потомък на Винету.

 9. ГДБОП харесва Вашата публикация.

  Президентът Радев: „Авторитетът на бившия президент Плевнелиев трябва да го пазим, дори в случаите когато той самият не може да го опази“.

 10. Не забравяйте,че Ирак ни „върна“ дължимите милиарди долари,както обещаха американците ,за давкараме бълг.войници там/прясна кръв за американски петролни интереси/,обаче те потънаха в банките на америка.

 11. Описаната алтернатива в статията съвпада принципно с три антични военни похвата. Първият е двайсет и петата стратегема от китайската военна наука, която гласи:

  “Открадни гредата и подмени колоните, без да преместваш къщата.
  Принуждавай съюзника постоянно да мени разположението си.
  Използвай безредието в редиците му, за да изтощаваш неговите сили.
  Изчакай, докато той претърпи поражение и ти самия станеш победител.”

  А вторият е четвъртата стратегема, която казва:

  “Спокойно да чакаш, докато врагът се умори.
  Силите, притискащи врага, не произтичат от открито противоборство.”

  И третията е първата стратегема, която посочва:
  “Измами владетеля, за да отидеш оттатък морето.
  Който се стреми всичко да предвиди, губи бдителността си.
  Когото всеки ден виждаш, той не поражда подозрение.
  Ясният ден скрива по-добре от тъмната нощ.
  Всичко да разкриеш-значи да не издадеш нищо.”

 12. Американците действат на принципа – кучи син, но наш кучи син. Като стане ненужен го ритват-пример е Пиночет, а и други (кюрдите). Англо саксите се интересуват само от собственото си благополучие и собствения си интерес. Народа на васалната страна ги интересува колкото ланския сняг.
  Президентът им пречи, в смисъл, че не е изуй гащи, но по-добре за тях е бойко, те се убедиха колко е послушен и как поставя интереса на янките над всичко. Гешев няма да нарушава закона без позволението на американците и без позволението, бих казал без указанието на борисов
  За съжаление Господ е наказал България-пратил и е за „приятели“ американци
  Да видим как ще действа Президентът – той е много по-умен и от борисов и от гешев-дано се оправи. А по указание на гореспоменатите очаквам всички ТВ да започнат да плюят по Президента. А ще се обади и онова нещо, което беше президент преди Радев и ще философства напоително по няколко ТВ-сигурен съм 99%.

 13. САЩ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ САМО ОТ ПАРИ ……..НИТО ОТ БОЙКО НИТО ОТ БОЙКОВЦИ……..САЩ ИЗПРАТИХА СВОИ ЕКСПЕРТИ ЗА БОРБА С КОРУПЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ……….И ЕТО,, БОРБАТА ЗАПОЧНА“………ЩЕ СЪБЕРАТ МИЛИАРДИТЕ И МИЛИОНИТЕ НА ОЛИГАРСИТЕ-СУХА ПАРИЧКА НАГОТОВО,И ЩЕ СИ ЗАМИНАТ ПО ЖИВО ПО ЗДРАВО……….А СЛЕД ТОВА БОЙКО И БОЙКОВЦИ ДА СЕ ОПРАВЯТ………..ТАКА БЕШЕ И КЮРДИТЕ В СИРИЯ––-НАКРАЯ ГИ ОСТАВИХА НА ПРОИЗВОЛА.

 14. СТРАХОТНА СТАСТАТИЯ.ДАНО МНОГО ХОТА. Я ПРЧЕТЪТ И НАЙ НАКРАЯ ПРОУМЕЯТ И ИЗЛЕЗЕМ ДА ПОМЕТЕМ ТАЗИ МРЪСНА ЗГАН.

 15. Има логика във всичко казано, и във статията и коментарите. Само не разбрах ние НАРОДА какво правиме тогава, само ще гледаме безучастно и ще се молим Президента сам да се справи със всичката тази тиня? За мен единственото вярно решение е протести незабавни до падането на мафиотското управление, и шанса за служебен кабинет които да промени плановете на дяволите. Време е хората да осъзнаят единствената възможност в момента и да се случи.
  Вече не ме интересува дали разни Костадиновци и кой ли не ще го направят важното е да свалиме шайката.

 16. Народ коѝто търпи ,да е гладен, жаден,болнав и без лекарства,краден и ограбван,лъган и манипулиран,унижаван до безкраѝност,без каквото и бъдеще да е,не е народ.СГАН И ПАСМИНА е.Отишъл на протест,с викове,,ОСТАВКА“, къде са ви камъни и дърве,къде е личното оръжие,къде са ловните пушки, нима не сте наясно,че с викове ,,оставка“ и избори/манимулирани, разбира се/шаѝката ГРОБ, не може да се свали,БЕЗУМЦИ.Баба Стоѝна, ви го каза мухльовци ,и страхливци,в името и на децата и дома си , сте предатели към самите себе си. Що за паплач и мърша сте,не ви ли е мило, за децата ви,за маѝки и бащи,за род,и родина.Презирам ви,нямате никакви чувста,РАЯ ПОКОРНА сте .

 17. Некадърността и алчността на Бойко не е от полза за американските интереси,може да завърти вектора към Русия и такъв сценарий да пропадне.Както и да го санират,този човек няма политическо бъдеще.

 18. Г-жо Томова, много пъти си ме изхвърляла от коментарите. Криво ми е било, защото знам, че съм бил прав в мнението си. Лошото е, че с този блестящ анализ, който правиш, ти ме подкрепяш във всичко, което сама зачертаваше и ако това се случи, жалко, много жалко за България.

 19. 🙂 Добро Утро, Пенке ! Още преди 2 седмици написах…..

  Има и една друга версия, която не се споменава из общественото пространство, а и беше цензурината във Фейсбук профила ми. Тази версия е свързана с икономически и военни договори, за много пари, ама мнооого пари – милиарди. Тази версия е дирижирана от американското посолство, в частност – кюрдската пачавра Херо Мустафа, по заръка от зад океана. Предстои, да се обслужат договорите на МО и плащането по тях, които са за около 3-3.5% от БВП (няколко милиарда лева), а относно икономическата връзка – това е енергетиката ни. Всеизвестно е, че президента Румен Радев е против многократно завишените цени на американците, когато става въпрос за плащане и договори. Ако човек проследи „пътя“ от миналото на кюрдската пачавра Херо Мустафа (която работи за ЦРУ), ще установи, че мастията добре се е справила, откъдето и да е минала, след нея трева НЕ никне. По „пътя“ й са редица обвързващи договори за милиарди долари, и основно при военните и енергетиката в страните в които е била. Като специален помощник на държавния секретар Кондолиза Райс, като координатор в Мосул за иракската провинция Ниневия в екипа на Пол Бремър (временния администратор на Ирак след нахлуването на САЩ от 2003 год.), като съветничка на вицепрезидента Джо Байдън и Обама за Близкия Изток и т.н. все добре се е справила – закопала е и заробила страните в които е била. Ей таз’ версия НЕ се споменава (умишлено), а всичко започна да се случва, след като кюрдскта пачавра Херо Мустафа беше назначена за посланик у нас. След като цървула Бойко се прибра от САЩ, който след като се снима на американското корито, случайно се изпусна „колко би било хубаво България да закупи някой-друг кораб от САЩ, и друга военна техника“, а след неговото прибиране на родна земя – една седмица по-късно пристигнаха и американските „специалисти“ по енергетиката, които бяха разхождани из страната от пачаврата Херо Мустафа. Не някой, а американските говеда НЕ искат руска газ да преминава през България, това е против интересите им. България не е интересна на САЩ и ЕС като население. Ние българите не интересуваме САЩ и ЕС. България е центърът на Балканите, заради стратегическото си местоположение, и само и единствено като такъв, привлича вниманието. САЩ и ЕС не ги интересува ще има ли хора тук, ще има ли култура, ще има ли българи. САЩ и ЕС биха били съгласни територията ни да е дори безлюдна, но да е под техен контрол. Това е типично примитивно стратегическо мислене. Говедата от САЩ, се чудят на кого и къде да си продадат скъпата и гадна газ, на америнците не им трябват партньори и приятели, на тях им трябват васали за управници, които да сключват икономически и военни договори, чрез които да пият кръвчицата на населението на страната и да го държат в бедност и мизерия. Ще дам пример: Преди 1 седмица, Полша купи 32 изтребителя F-35 за 4.6 милиарда долара. А сега да припомним – какво купихме ние, колко бройки и за колко пари !?

  Американците, такива държавници като г-н Радев които защитават националните интереси – не търпят, такива държавници са против интересите им. Неведнъж, навсякъде по света в много държави, американците са сваляли такива държавници, чрез дестабилизация, компромати, цветна революция и т.н. други мероприятия.

  САЩ са паразит №1 в света, това представляват гнусните американци…..

  1. Коле, не преди седмица, а на 11 септемви 2019 полша си поръча тия 32 броя F35 за $6.5 billion (милиарда долара)

 20. То бива, бива тъпота, но чак толкова! Гледат като натровени. И този същият биологичен материал се разпорежда с живота ни?! Цяла сутрин се чудя защо е тази помиярска атака от телевизора. Но не са познали! Президентът знае как да се справи! Не е възможно, Господ няма да позволил простотията и алчността да властват над интелекта и достойнството! Народът също повече не може да понесе…А тези двете да си хващат чукалата и да си отглеждат послушниците там, у тях, при кравите!

 21. Мустафата как се е барнала само – по домашно пеньоарче.В интерес на истината корейката е далеч по-стилна и в крак с протокола – с черно дамско делово костюмче.

 22. Това корейското хоманоидче гледа като че ли е глътнала“ мухоморки по български „, та чак да я съжали човек. Много работи не са й съвсем ясни, горката!

 23. Целта на новата американска администрация в София е да отслаби руското влияние чрез операции срещу лица като Радев, Божков и т.н., които е ясно откъде произлизат. За целта се слагат хора като Гешев, които са добри оперативни работници, но за сметка на това са много слабо професионално подготвени. Борисов и Пеевски са минали на другия бряг, като целта е да запазят властта и влиянието си. Пеевски дирижира отстрани, докато Борисов е турен на пангара да обира „всенародната любов“. Ако се справи с Радев, на практика Борисов няма да има естествени политически опоненти и ще прави каквото си иска. Вашингтон определено залага на лица като Борисов, а не на градската десница, които се оказаха доста хилави.

 24. Всичко изглежда вярно и достоверно – това е просто ИСТИНА в няколко реда.
  !!! Две корекции към статията:
  1. Написаното „Дерибаска“ да се чете Дерипаска ( https://en.wikipedia.org/wiki/Oleg_Deripaska )
  2. Написаното „Щтранак“ да се чете ЩTРАБАГ ( STRABAG ) – това е австрийската строителна фирма, в която голям акционер е именно Дерипаска.

 25. Има и още нещо, Коломойски постави Зеленски начело на Украйна и разкара дебелото им крадливо протеже порошенко, явно Божков наистина е бил зад Манолова и е играл за свалянето на престъпника БОКО!

  Краварите не могат да си позволят да загубят и България, затова станаха толкова нервозно агресивни… 😉

  Вътрешното ми чувство подсказва, че няма да успеят!

  1. KOЛОМОЙСКИ- на иврит Гръмогласен,гръмовержец,говорещ страховито
   ПОРОШенко-на иврит ПООРОШ-Разпръсквам,разбутвам Означава още и лешояд разхвърлящ кости ,и кавалерист/жандрмерист разбутващ тълпа
   Все “добри “ и “убави“ хора ЦРУ пионки с правилен класов произход както би казал бившия комсомолски секретар Росен Плевналиев

 26. Малко елементарна математика по отношение на така наречения валутен резерв, като гаранция за валутният борд. 20 млрд. евро в копюри само по 200 евро, нали 500 евро са извадени от обръщение, затова и не ги слагам в математиката, са 1 000 000 пачки. Като обем това са 800 кубични метра. И така пита се в задачата в кой сейф или има ли такъв сейф, или толкова много помещения в Българска Народна Банка, че да се съхраняват такова количество пари? Прави ли се одит всякка година на тези пари? Броят ли се? Някой изобщо виждал ли ги е? Възможно ли е просто през всички тези години този резерв да е само счетоводна операция, а парите да са в ЦРУ, както пише афера или Федералният резерв на САЩ, както е най-вероятно! Идва накрая и неистовият напън да се влезе в еврозоната, да се въведе еврото и да се освободи този резерв, за да може пак със счетоводна операция да се отпише резерва от активите на БНБ и битият бит и т.н., един народ да плати сметката на Запада за спечелената от него студена война и да си платим нашият дял за направените разходи от тях през време на тази война! 800 куб.м. са помещение 15м. широко, 15 м. дълго и 3,5м. високо! Ами ако има копюри по 20 евро и 50 евро? Тогава всички бънки не биха побрали толкова пари в сейфовете си и то така че да са натъпкани без празно място в тях! А в БНБ трябва да се съхранява и злато и съкровищни бонове, акции, облигации, български левове, полици и т.н.!

  1. Най вероятно парите са виртуални…само в компютрите…реалните пари са изнесени,както и ония 33 милиарда заеми които пък изобщо не са влизали в България

  2. А как виждаш тези 20 милиарда да са изплатени в златото което изнесоха ,а парите да са си в България и да ги разиграят като уж приемаме еврото а парите вече са дадени под друг вариант и нашите си гушнат тези 20 милиарда

 27. Браво, Приятелко!
  Блестящ анализ!
  Нямам фейсбук, но този текст трябва да се разпространи максимално в мрежата, защото това е, което се случва, и което предстои!
  След очаквания провал на импийчмънта срещу Тръмп и евентуалното му преизбиране, „дълбоката държава“ губи окончателно вътре в САЩ! Затова е и тази агресия по света – да се приберат парите и на държави, и на бизнесмени там, където може!
  После обаче, ще дойде преразпределението на света на нови зони на влияние, а нашите „демократи“ първи ще застанат на Орлов мост с цветя да посрещат братушките!…
  Това е положението!

  1. Понеже нямам фейсбук, само една забележка към някои от коментаторите:
   в анализа на Веселина Томова става дума сценарий, а дали той ще се случи, както и самата тя подчертава, е съвсем, съвсем отделен въпрос!
   Какво да се прави – ние, българите, първо реагираме емоционално, а едва след това, ако можем, се опитваме да разберем за какво става дума!
   Или както казват турците за нас: „Да ви имаме акъла на вас, българите, който винаги ви идва после!“…

   1. ? а кои са турците се пита в задачта имаш превид като Сулейман ( Соломон) или местните траки които са мразели да им викат турци

 28. И не е за подценяване фактът, че вече има органична непоносимост към БОКО и ГРОБ!

  Аз на тяхно място не бих пробутвал тая изтръпнала манджа повече, ма толкова си можат 😀

 29. Всичко е точно така, даже вече гарелоф излезе с някви простотии за вътрешни битки в гроб, започва подготовката. Изглежда са избрали гораноф да наследи боко, защото напоследък стана прекалено нагъл.

  Президента Радев има огромно влияние върху народа, изглежда не са очаквали подобно развитие, затова се прибягва до очерняне, а предполагам и импийчмънт ще пробват – имат обаче големи пропуски в плановете:

  1. Радев вече има власт, само леко им показа как с една реч изкарва народа…
  2. Освен редовния електорат, никой друг няма да гласува за боко, виж заради Радев ще излезнат да гласуват, а те не могоат да манипулират масово гласуване.
  3. гораноф е антипатичен просто!

  Последната дума има народа, но ако допуснем, че успеят – тук ще стане АД! /не, че сега не е/

 30. Прави впечатление, че Брюксел засега мълчи, т.е. нито официално подкрепя Тиквоча и шайката МУ, нито открито го заклеймява въпреки това че Тиквун играе негови си игрички с янките зад гърба на Брюксел.С други думи казано: Брюксел е заел изчаквателна позиция…
  Извода тогава е, че единствената сила, която крепи Тиквата-българоубиец и фашистката МУ банда са КРАВАРИТЕ!
  Така че българи и българки за мизерията, бедността и безправието в които живеете, благодарете само и единствено на чифуто-краварите!

 31. Гешев, ДАНС и КПКОНПИ нямат никаква компетентност да преценяват Решения и Заповеди на Военни Началници!!!! За това си ИМА Военна Прокуратура и Висшестоящи Началници!!…. „Ирландската Пастирка“ не е чела дори Военния Устав, но се навира между Шамарите!?

 32. Ами явно трябва да излезем на улицата и да защитим президента.

 33. Като им гледам фейсовете и на Мустафата и на онова корейско нещо там, ми се струва, че и двечките са възпитанички на някакво USA-помощно училище!
  Интересно: колко ли трябва да е кадрово закъсало ЦРУ-то за да стигне до „услугите“ на тия двете малоумки?!?!

  1. Подиграват се на нас ,че тези двете са достатъчни за кукловоди

 34. Засега успяват да реализират успешно… оси*ане.
  Десните все пак съдържат в редиците си доста юристи и Данита и Дизели няма как да подкрепят.
  Ще трябва корейката да се напъне малко повече.

 35. „Чудех се,какво толкова се заяждат с Радев. И да има грехове, най-вече че е оставил жена си и е уредил любовницата…нещо не ми се връзва.Престъпления не е направил. Тази сутрин ме светна Ники Ненчев,бившия на отбраната.Понеже управлението се тресе и се страхува да не падне,нали се сещате какво следва, ако служебно правителство, назначено от Радев, за 6 м.Не ми се мисли…Затова бързат да го шитнат с цената на всичко.

  Така, обобщавам, целта на атаката срещу Президента е Г Е Р Б да си вдигнат рейтинга(страшно нисък след водната криза в Перник и куп други издънки) и да принизят рейтинга на Радев, или направо да го откажат от политиката. Понеже Радев може да се превърне в добра алтернатива за гласуване на следващите избори, ако създаде собствена партия. Какъв страх тресе Бойко о Герб, за да извадят Плевнелиев за тежка артилерия!Плевнелиев си го казва направо – добре ще е Радев да се кандидатира за 2ри мандат за президент, но не е добре да прави партия?? Сложили са му думите в устата.“

 36. Зловещ сценарий, дано не се стига дотам. Боко президент?! Смешно и жалко. Все си мисля, че американците са абсолютно наясно за капацитета и морала му. Радев пък не е съвсем безпомощен и беззащитен, а народът все още има здрав разум колкото да прецени качествата на двамата. Гешев щял да си повиши рейтинга – това твърдят разни кокошчици от социологическия спектър, а всичко живо му се смее и го подиграва… Два свята, единият е излишен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *