« Върни се назад Публикувано на 13.05.2011 / 18:12

USA-дървеният философ Уорлик: Are you talking to me?

 

 

Скандалът с Волен Сидеров може и да е пресилено подгрят – все пак сме вече в предизборна ситуация. Дори и да е така обаче, справедливо е да се отчетат точки за лидера на „Атака”. Останалите могат само да злорадстват, че фундаменталната им пиарна мисъл не успя да сътвори такъв атрактивен сюжет.

Посолството на САЩ у нас твърди, че всичко било политически трик и клейми „Атака” като партия с недопустими ценности. Уорлик обаче и дума не обелва, защо като Сидеров и компания са такива сатани, така благосклонно биваха приемани като подръжници на любимците на янките – ГЕРБ.

Американският посланик у нас Джеймс Уорлик не спря да си пъха носа където трябва и не трябва. Той е компетентен по всеки въпрос, знае всичко, размахва пръст, дефилира по телевизии, в които водещите му се лигавят, участва във филми и вече никой няма да се учуди дори ако извади някой патлак и започне да раздава американско правосъдие, защото българското не му понася.

Румен Петков продължава да твърди, че Уорлик е „горе на черешата”.

Свитата около Трактора пък витиевато свърза янките с големите мангизи от бизнеса с амфетамини.

Волен Сидеров поиска сметката и истината за американските бази и работата стана: Are you talking to me?

Уорлик наистина, както е тръгнал, ще съюзи врагове и приятели по темата „американския посланик на България и безумията, свършени от него в страната”.

Засега безспорният любимец на Уорлик е един – вътрешният министър Цветан Цветанов. Да прощава Борисов, ама Уорлик толкова пъти се изпразни любовно по темата Цветанов, че няма как да му се мери.

Цветанов и някои други спецособи имат особена мисия пред американците, но нищо чудно следващият, който ще изпищи от Уорлик да е точно Цецко Вътрешния. Защото исторически е известно – след като те ползват като парцал, американците после те подлагат и буквално те сриват. Без милост.

Ходът на Волен Сидеров със сигурност не е случаен.

И тук дълбоките води са – защо Сидеров поема с голи гърди удара и войната, и кого устройва тя. Анализът предстои, но едно е категорично ясно – Уорлик е абсолютна карикатура и е крайно време да напусне държавата ни.

Ами, ако врътката е точно, заради това?

Ами, ако американците не са толкова монолитни и някои „вътрешни” подливат оправдано вода на „колегата” си Уорлик?

Знайно е и, че по накои въпроси американци и руснаци са на едно мнение.

Поживьом, увидим.

Afera.bg

«