« Върни се назад Публикувано на 09.01.2011 / 10:46

Tити Папазов: Бойко и управляващите са гьонсурат!

 

 

Тити изрази мнение, че в момента големият проблем на България е в психозата, която се създава и в заблудата, че живеем в демокрация. „Преди 20 години ние знаехме, че е така. Бяхме приели всичко това като даденост, а сега се заблуждаваме – мислим си, че живеем в демокрация, а де факто е тоталитаризъм." Папазов обяви управляващите за „гьонсурат“. "Ти ги плюеш, а те викат – дъжд вали. Не им пука.", уточни колоритният баскетболен спец.
"Създава се психоза. Хората се страхуват да казват истината, защото евентуално "всевишния", който управлява ще им се разсърди." Според него това, че не се вслушва в градивна критика е основният минус на премиера Бойко Борисов.
Тити сподели, че е отвратен и от журналистите. „Тези, които трябва да бъдат коректива в държавата, се страхуват да казват истината. Човек може да се притеснява само когато не е принципен, когато лъже, а не когато казва истината за някой и тя може да бъде градивна критика, която да го мотивира да направи нещо по-добро. Само в градивната критика има израстване и развитие.", завърши Папазов.

afera.bg

«