« Върни се назад Публикувано на 15.05.2022 / 12:09

MI6 ПОДГОТВЯ ПРОВОКАЦИЯ С ХИМИЧЕСКО ОРЪЖЪЖИЕ В УКРАЙНА, ЗА ДА ОБВИНИ РУСИЯ ВЪВ ВОЕННО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. КИЕВ НЕ РЕШАВА НИЩО, ВОЕННИТЕ ДЕЙСТВИЯ СЕ УПРАВЛЯВАТ ОТ БРИТАНЦИТЕ И ИЗРАЕЛЦИТЕ!

Моите доверени източници предоставиха важен пакет от информация. Точките:

Киев не решава нищо от гледна точка на провеждането на военни действия. Всичко се управлява от британците и израелците. Това е една от причините „центровете за вземане на решения“ на Киев да не бъдат атакувани – не са. Но такива точки като Яворовския полигон, който днес беше атакуван от ракети, се признават за такива.

Британската тайна разузнавателна служба, известна още като MI6, подготвя провокация с химическо оръжие на територията на Украйна, за да обвини Русия във военно престъпление. Вече е внесен, но мястото на приложение не е известно.

На 20 май полската армия се готви да влезе в територията на 4-те западни области на Украйна, които във Варшава се наричат ​​Kresy Wschodnie (земи) и по едно време са били част от Полша. Киев е негативен, но няма да му обърнат внимание. Поляците казват, че това ще бъде мироопазваща операция и няма да искат да прилагат принципа на колективна отбрана (записан в член 5 от Вашингтонския договор), ако попаднат под руски ракетни атаки.

Марат Баширов

На снимката: Азовстал. Запалителни боеприпаси. Фосфор? Не е факт, но дори и да е  използването му е забранено само срещу цивилни, а както чуваме от Киев, тях вече ги няма там. Те пишат, че най-вероятно тези запалителни бомби са оборудвани с термит, изработен от алуминиев и железен оксид.

«