« Върни се назад Публикувано на 01.08.2023 / 13:37

MEDIA MALL СТАРТИРА НАЦИОНАЛНА КАМПАНИЯ: „ОГРАНИЧЕТЕ ХАЗАРТА! СЕГА!“ КУП ПАЛЯЧОВЦИ, БЛИЗКИ ДО ПОЛИТИЧЕСКИЯ „ЕЛИТ“, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ДО ПРЕЗИДЕНТА, СТАНАХА ТЕЖКИ МИЛИОНЕРИ НА ГЪРБА НА БЪЛГАРИТЕ!

MediaMall, платформа, която обединява над 50 независими онлайн медии в България и чужбина, и която предстои да стартира само след броени дни, ще бъде основен организатор на мощна национална кампания по ограничаването на хазарта в България.

Според официална позиция, която се подготвя и предстои да бъде представена публично, разпространението на хазартни игри в България минава всякакви смислени граници и няма аналог в Европа. За пример: във Франция, Италия и Гърция казината и игралните зали се броят на пръстите на двете ръце, докато в България на всеки ъгъл има отворена “комарджийница”, а размерът на явлението се е превърнал в епидемия у нас.

Освен огромните обороти, които правят основно 5 от най-големите хазартни оператори в България (само като пример ще ви дадем, че миналият месец от онлайн и игрални зали един от главните оператори е прибрал печалба от над 20 млн. лева), проблемът има и изключително негативно и социално отражение – освен зависимост хазартът увеличава престъпността, като често дори води и до самоубийство. Това е един крайно антисоциален бизнес, който в някаква степен води до обезлюдяване на държавата. От него просперират компании за бързи кредити и няколко милиардера в страната, докато реално народът е докаран до просешка тояга.

Крайно време е министър-председателят Николай Денков и четворната коалиция от Продължаваме Промяната, Демократична България, ГЕРБ и ДПС да обединят усилията си и да внесат, използвайки парламентарното си мнозинство за спешни законодателни промени, за да бъде ограничено това явление, което ежедневно унищожава купища българи. Дълг на президента Румен Радев е също да заеме спешна позиция по темата вместо да се занимава с дребнотемие и защита на личните си политически интереси. Ако това не се случи, тъй като хазарта има огромни лобита край политическия “елит”, много скоро предстои десетки хиляди хора да излязат по улиците на България, за да събудят заспалите си политици от обира, който им се налага.

Публична тайна е фактът, че близките до президента Радев Весела и Дидо Лечеви са отдавна тежки милионери, държейки огромни проценти от хазартния пазар у нас. Същите реализират печалби за десетки милиони левове месечно, докато Весела Лечева се прави на социалистка и дърдори празни думи по измислени политически събития.

Същевременно хазартното лоби у нас храни купища палячовци, давайки им милиони да рекламират хазарт в България, такъв е случаят с Иван и Андрей, Геро и Азис, които прибраха милиони, за да рекламират новата дъщерна компания на голям хазартен оператор “InBet”. Милиони от хазарта прибраха още Криско, Рачков и един куп известни и неизвестни герои, които нямат проблем утре да прибират и пари от проституция, стига някое лоби да я легализира под натиска на тежките си пачки с банкноти.

Крайно време е българските политици да се събудят и да прекратят този пладнешки обир, който се е превърнал в рак за гражданите на нашата страна.

Ограничете хазарта!

Сега!

MediaMall.info

«