« Върни се назад Публикувано на 27.06.2023 / 12:09

MEDIA MALL ЗАКОВА КИРО ПЕТКОВ С „МЕРЦЕДЕС ВИТО“ С ПОЛИЦЕЙСКИ ЛАМПИ/?!?!/, ВРЪЩАЙКИ СЕ ОТ ЛЕФКАДА /СНИМКИ/

Задаващият се медиен конгломерат Media mall, днес с топ преследвачи big5 и afera.bg закова Кирил Петков да се завръща от Лефкада, Гърция.

Киро се прибра след кайт в Лефкада. „Национално отговорният“ лидер се завърна.

Лидерът на ПП Кирил Петков преди минути пресече българската граница, прибирайки се от Гърция. Както BIG5 съобщи, вчера Петков провали лидерската среща, тъй като още в петък замина да кара кайт-сърф на остров Лефкада.

Както неофициално казал пред свои близки, бил излязъл хубав вятър и не трябвало да се изпуска. Друг е въпросът, че според купища коментатори в социалните мрежи в главата на Киро отдавна духа „хубав вятър“, като вместо да решава реалните проблеми в държавата, той се грижи единствено за собствения си кеф.

Нека само припомним, че докато беше министър-председател същият този Киро използва държавния Еърбъс, за да заведе гаджето си Лена на бързо любовно рандеву в хотел „Хаят“ в Солун.

Днес все пак очевидно Кирил Петков е решил да отдели малка част от напрегнатата си кайт-програма за държавата. Тъй като обаче зареди с бензин микробуса, с който пътува едва в 11.10 ч. на първата бензиностанция „Лукойл“ след границата, едва ли може да очакваме, че преди 15.00 ч. той би могъл да каже нещо смислено относно абсурдната политическа ситуация у нас.

Като добавим и факта, че Киро беше по-подпухнал и от мечето Ръкспин, спокойно можем да предположим, че Петков е купонясвал на пици до сутринта, като най-вероятно е потеглил наобратно към България не по-рано от 6.00 ч. тази сутрин.

Друг любопитен детайл е, че Петков пътува сам с черен микробус „Мерцедес Вито“, управляван от шофьор. Странно е защо въпросният Мерцедес е със спуснати полицейски сигнални лампи на предното стъкло, при положение, че към настоящия момент Петков не е нищо повече от най-обикновен депутат.

www.big5.bg

«