« Върни се назад Публикувано на 01.12.2017 / 9:06

IQ МВР МИНИСТЪР, КАЗВА СЕ „ФЕВРУАРИ“, А НЕ „ФЕФРУАРИ“! И ЧЕТИ „АФЕРА“ ЗА ДА ВДЕНЕШ, ЧЕ ГАЙКОВ И ЛАЗАРОВ СА ЗА ЗАТВОРА И НЕ СЕ ЧУДИ ЩО ТЕ ПРОПУСНАЛИ БАРЕТИТЕ „ПО КАНАЛНИЯ РЕД“!

валентин радевТова са около 27 души, които са го подписали, може би хората справедливо се възмущават. Това което ме ядоса мен е, че не го направиха по каналния ред. Изпратили са писмо до Народното събрание, нямам представа защо решиха, че няма да им обърна внимание„, заяви МВР министърът Валентин Радев.

Много правилно коментира Иван Петров, адвокат, прокурор на столична апелативна прокуратура /1995 – 2008/:

„Казва се „феВруари“, не „феФруари“! За един IQ министър пояснявам!“.

Вчера единствена АФЕРА публикува ЗЛОВЕЩАТА ИСТИНА ЗА „ЛЯСКОВЕЦ“, КАКТО И ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА, ВЪРШЕНИ ОТ ШЕФА НА СОБТ ГЕОРГИ ГАЙКОВ И БИВШИЯ ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР „ГЕЛОСАНОТО“, СВЕТЛОЗАР ЛАЗАРОВ:

ЛЪЖАТА „ЛЯСКОВЕЦ“! ЗА ПЪРВИ ПЪТ ОТВРАТИТЕЛНАТА ИСТИНА НА БЯЛ СВЯТ! СЛУЖИТЕЛ НА СОБТ: ЕТО ГИ БЕЗОБРАЗИЯТА И ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ИЗВЪРШЕНИ ОТ КОМАНДИРА НА СОБТ ГЕОРГИ ГАЙКОВ! ПРИСТИСНАХА НИ ДА ЛЪЖЕМ! КОЛЕГАТА МИ СИ ОТИДЕ ОТ ТОЗИ СВЯТ, ЗАРАДИ НЕКАДЪРЕН НАЧАЛНИК. ЗА НАС ОСТАНА СРАМА!

Чети, Радев, чети IQ МВР министре, и не се чуди що те пропуснали „по каналния ред“ баретите. Ами ти държиш Гайков там, където е! Ами щото ВСИЧКИ, включително и прокуратурата „пропуснаха“ и „изпраха“ ВИНОВНИТЕ за смъртта на Емил Шарков, че ти ли ще излезеш сега големия смелчага! Аре бе, ако бе такъв, нямаше да си ратай на мафията, която управлява България! Не трябвало да излизат по медии нещата около СОБТ, бляботиш… Аре бе, и защо? За да не излезе истината за престъпленията, извършвани от некадърници, които доведоха до смъртта на една барета. Нещастници!

Afera.bg

«