« Върни се назад Публикувано на 24.12.2014 / 8:58

GPS –А В МОЗЪКА НА ЛАЗАРОВ И КАК ГРЪЦКИТЕ ПОЛИЦАИ ХУКНАЛИ „СЛЕД КАТО ПОЛУЧИЛИ ИНФОРМАЦИЯ, ЧЕ СЕРТОВ Е „ЛОКАЛИЗИРАН”, АХ!

Петко СертовМайтапа на МВР – пропагандата за Сертов продължава. Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров се хили като пача: „Ама, моля ви се, господин Сертов няма GPS…”. Нова телевизия включва кореспондентка от Гърция, която, слушайте внимателно, говорила с гръцката полиция, която и казала, че: „СЛЕД КАТО ПОЛУЧИХМЕ ИНФОРМАЦИЯ, ЧЕ Е ЛОКАРИЗИРАН ОТИДОХМЕ, АМА ВЕЧЕ ГО НЯМАШЕ…”.

Кой тогава ЛОКАЛИЗИРА СЕРТОВ? Камериерката ли? Айде бе!
Камериерката на хотела пък рекла на кореспондентката, че разбрала, че бил Сертов по „личната карта”, предоставена и. Дали в цяла Гърция е разпространена информация и са разлепени плакати с „Уонтид Сертов”, а? Ами ако някой ЛЕГЕНДИРА УМИШЛЕНО ЛИЦЕ С ЛИЧНАТА КАРТА НА СЕРТОВ?
И гърците ТОГАВА ОТИШЛИ към хотела – след „байряма”. На всичкото отгоре, според камериерката, онзи, който представя лична карта на Сертов се регистрирал за 2 дни – на 20 декември и още на 21 декември, а НЕ НА 22 РИ ДЕКЕМВРИ, КАКТО СЕ ПЕРЧИ ЛАЗАРОВ, напуска хотела.
Всъщност, както АФЕРА писа, гръцките служби не само са ПЕСТЕЛИВИ, А НАПРАВО БЕЗМЪЛВНИ. Речено за умните, не за „простите“.
В „Часът на Милен Цветков“ пък главната редакторка на „Български новини“ Бойка Атанасова каза, че пред нея представител на гръцката полиция коментирал, че те нямат задължение да го издирват, тъй като не се търси за извършено престъпление. Казал също така, че всички били учудени, че полицейски шеф от такъв калибър е бил отседнал в такава долнопробна дупка.
Впрочем, още вчера „БГСнайпер” предупреди, че Лазаров бе на косъм да се изгаври със съпругата на Сертов, че едва ли не са го „локализирали” с някоя к…ва.
Иначе Сертова обяви, че никой от родните власти не е заявил пред нея, че Сертов бил „локализиран”, а го научила от медиите.
Е, откъде да го научи? МВР е „пикчърс – т…к”. Защото УМИШЛЕНО внушават, че аферата „Сертов” е „приключена”.
Шубето е голям страх.

Afera.bg

«