« Върни се назад Публикувано на 19.09.2017 / 13:58

GAME OVER! РУСКИ ГАМБИТ, ПРИ КОЙТО ЖЕРТВАТ ПЕШКИТЕ. А ПЕШКИ У НАС – ВСИЧКИ ДО ЕДНА ГОТОВИ НА ЛИЧНА САМОЖЕРТВА В ИМЕТО НА ЕДИН ПРОБИТ ДОЛАР…

СВЕТЛОЗАР ЛАЗАРОВGame over!

Волен Сидеров реши да се изкаже по въпроса за износа на магданоза на баба Роза /изхвърляния борисови/, чрез гласа на националния координатор на „Атака“ и бивш главен милиционер на републиката Лазаров с участие по БТВ. Това нещо Лазаров, пък разбира от политика и национална сигурност колкото баба ми от военна музика, въпреки усилията на тъста му да го превръща чрез финансова магия в каквото си пожелае и както намери за добре.

Отиваме към твърда ситуация на руски гамбит, при който много наши родени олигофрени не знаят, че най-често се жертват пешките в името на друга цел. А пешки у нас колкото искате и всички до една готови на лична саможертва в името на един пробит долар…

Да си припомним, че неотдавна другарят Борисов се закани на товарищ Путин, че ако руски самолети се приближат към американската крепост „България“, ще събира трупове на руски пилоти в Черно море. Междувременно благодари на същия този Путин, че бил спасил туристическия сезон и веднага отново му размаха пръст, че ако стане военен конфликт българският народ ще се бие срещу руснаците, защото сме имали договорен ангажимент към НАТО. Кой точно е поел ангажимент за подобен апокалипсис, не става толкова ясно! Не стана ясно и дали това изказване е политическа теза или предменструационни Радини вълнения на един почти мъж!?

Дотук добре! Бойко е вече пръв вербален натовски герой от френската антифашистка съпротива тип „Ало, ало“. Маде ин ЮСА!

Нашият политически пират освен, че направи заявката да командва цели шест месеца ЕС, но и настоява да бъде острие на копието срещу лошия Путин. Тук е времето да припомня и поведението на един друг другар, Плевнелиев, който пет години воюва с Путин без той да разбере, но това е твърде сложен психиатричен разговор.

Винаги в България има по един политически биткаджия-шмекер, готов да размени на мига по една ядрена ракета с Русия! И всичко това, докато му е позволено да краде безнаказано.

Сега проблемът ни от политически се превърна в медицински. На ход са психиатрите-профилактици, депресираните аналитици и добре платените политически експерти, до един на хранилка към политически централи и забити в лицето ви по всички телевизии.

Обективност!? Точно колкото имаше и по времето на разюзданите комунисти, чиито полуграмотни партийни секретари обсебваха видимата и невидима страна на живота ни. Днес сме сапунисани с ароматизиран турски сапун, а преди ни търкаха с калъп от разтопена свинска лой.

Днес и преди, все едни и същи лицемерни копелета…

НИКОЛАЙ МАРКОВНиколай Марков

«