« Върни се назад Публикувано на 05.05.2023 / 10:38

E-E?! К’ВО СТАНА?! ЩО Е РЕКЛА „АФЕРА“, ВСЕ Е ВЯРНО! МВР  ПОТВЪРДИ ВСИЧКО, КОЕТО РАЗКРИ „АФЕРА“ ОТ ПЪРВИЯ МИГ НА ТАКА НАРЕЧЕНИЯ „АТЕНТАТ“!

МВР Демерджиев в парламента

„…В автомобила, който е бил обект на взривяване не е имало членове на семейството на Гешев, той е пътувал сам, с охраната си.

….По повод на спекулациите на маршрута, това е бил обичаен маршрут. Той е минавал по него многократно. Лично видях автомобила. Има незначителни щети, които се изразяват като дупка в един фар.

видът на взривното устройство не позволява ударната вълна или отломки да проникнат в купето на този брониран автомобил.

Не знам, дали този човек /б.р. „израелския експерт“/ е експерт. Знам, че е имало такъв човек. Изяснявам как е заведен на мястото на инцидента. Този човек е пристигнал в България на същия ден, в който е избухнал взрива. Какво е правил там, трябва да ви отговори наблюдаващия прокурор. Аз не мога да ви дам повече данни“

Е-Е?! КВО СТАНА?! ЩО Е РЕКЛА „АФЕРА“, ВСЕ Е ВЯРНО!

Веднага след така наречения „атентат“ срещу главния прокурор, АФЕРА разгромяваше час след час всяка изречена лъжа от Борислав Сарафов, Ясен Тодоров и компанията им от слугински медии.

Първи изрекохме онова, което сега МВР потвърждава.

Написахме и единствени, че Гешев живее в района и ежедневно пътува по този маршрут.

Накарахме и слугинскипе медии /пик-овци и Мадам В./да се извинят „за децата и жената в колата“, което охотно раздухаха, след като преиначиха смисъла на изреченото от Гешев пред тях /най вече пред Мадам В.!/ и на практика го направиха за посмешище. Защото Гешев не чухме официално да каже нещо, а прочетохме интерпретациите на слугинските медии, префасонирали думите му, подети и от Сарафов.

Първи разкрихме и кой е така наречения „израелски експерт“ и разбихме на пух и прах глупотевините, тиражирани за „огромния взрив“ и щетите по него.

Вчера единствена АФЕРА публикува и кой и как „сготви“ Гешев:

И тук ще излезем пак прави.

Хайде, бакалъм.

Веселина Томова

«