« Върни се назад Публикувано на 16.10.2014 / 23:17

E, НЕМА ТАКОВА ПЕРДЕ БАРЕКОВО: ДЖЕФРИ ВАН ОРДЕН ВПРЕГНАТ ДА „ПОМИРЯВА” БОРИСОВ И БАРЕКОВ

ДЖЕФРИ ВАН ОРДЕН„Джефри Ван Орден зове за примирие между Бареков и Борисов”, крещи заглавие в личния сайт на Бареков. Писмо бил написал, ах, ох, о, Джефри Ван Орден до Бойко Борисов да се помирял с Николай Бареков. Абе, тоя Джефри що тъй го лъготят от БОСТАН-а? „Помирявали се”? Айде, бе! Питайте Делян Пеевски за отношенията на Бареков и Борисов, колко и как въобще никога не са били развалени. Нищо, че Бареков, наречен Капут от Борисов, врещеше, че бил убиец и мутра. Сега същият Бареков го иска за министър председател.

Та, Джефри написал писмо до Борисов и Бареков го гарнирал в личния си сайт с колаж, който публикуваме.
Ето част от пропагандната дописка,  в личния сайт на Бареков:
Разбирам, че сте имали някои лични различия, но от разговорите си с Николай Бареков знам, че той ще предостави лоялна подкрепа за успеха на правителство, ръководено от теб. Това също ще бъде предпоставка за много положителен имидж за нашата група с нейните големи делегации от Англия, Германия, Белгия и Холандия, както и из делегациите от младите демокрации като Полша, Чехия, Балтийските страни и Хърватска“. Това пише една от емблемите на Консервативната партия Джефри ван Орден в писмо до лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, съобщава Пик на базата на свои източници в Брюксел. /б.р. източниците на жълатакавия сайт на Недялко Недялков, който се ползва като радио точка от Пеевски и Бареков, не е трудно да се досетим кои са, а именно Бареков/
В писмото Джефри ван Орден се обърнал към Борисов с думите „скъпи бъдещ Министър-председател на България, скъпи Бойко“.
Орден, който в момента е евродепутат, изказвал своите огромни поздравления за успешната предизборна кампания, както и подновената възможност за сформиране на нова коалиция за правителство.
„Имайки предвид ролята ми в групата на Европейските консерватори и реформисти (ЕКР), която в момента е третата най-голяма група в Европейския парламент, естествено ние се надяваме, че ти ще включиш нашата партия-членка от България, „България без цензура“, като част от коалицията“, посочва Орден, който е един от ключовите политици в Европа.
Аз вярвам, че ГЕРБ и ББЦ могат да изготвят силна програма заедно с други партии, така че най-накрая да изпълнят промените, нужни за спечелването на доверието на българите и да подсилят международната репутация на вашата красива страна. Много се надявам, че отново ще имаме възможността да изпием по чаша бира пред камината, както преди време„, написал Джефри Ван Орден до Бойко Борисов.
Сега вече спокойно можете да отидете до тоалетната. И да не страдате от булимия, е очевадно какво следва.
Afera.bg

 

«