« Върни се назад Публикувано на 22.01.2014 / 9:58

EХ, ПРОКУРОР КОСТОВ, КАТО СИ НАРОЧИ ВЕСЕЛИНА ТОМОВА ЗА „МАТА ХАРИ”, ПОНЕ ДА ИМАШЕ АКЪЛ ДА РАЗЧИТАШ ЗНАЦИТЕ!

 

Преди дни прокурор Светлозар Костов не къде да е, а пред съда по делото „октопод”, направи печален опит да ме уязви, квалифицира и неглижира като една ли не някаква „шматка”, която е „Мата Хари на организираната престъпност”. Прокурор Костов дори стигна в уникалността на интелекта си да попита Томова като как аджеба се явявала по делото да свидетелства, след като предния път дошла „просто така”. Нищо, че бях надлежно призована като свидетел по делото. Още на предното заседание спестих пред съда факта, че не друг, а прокурор Костов ПРЕДИ съдебното заседание оповести в интервю пред сайта на Огнян Стефанов, че ще бъде разпитван защитения свидетел Светлин Иванов – Близнака.

Прокурор Костов обаче очевидно все още размахва кънките.

Днес прокурорът лъсна в нов скандал покрай тиражирани есемеси между Любица Кулезич, Бойко Борисов и Цветан Цветанов.

В. Галерия оповестява, че  „освен това Кулезич общувала постоянно с шефа на Спецпрокуратурата Светлозар Костов, с когото са обсъждали различни политически интриги, както и париране на проверката срещу него от Етичната комисия на ВСС. Двамата обсъждали не само гостите на предаването, но дори любимата на Кулезич тема за екстрасенсите, както и евентуалните връзки на висши прокурори с фолк певици.”

Прокурор Костов, свивайки устнички, на съдебното заседание по делото „октопод” настоя да бъде записано точно изречението на Веселина Томова, че „никога не е била Мата Хари на организираната престъпност, но че е Мата Хари много скоро той ще се убеди лично”.

Ако прокурор Костов не знае коя е Мата Хари, поне да бе прочел в Гугъл, защото знаците в”шпионажа” са изключително важни. Стига да имаш акъл да ги разчетеш.

В съдебното заседание Томова уточни пред прокурор Костов, че няма нищо общо с журналисти, на които прокурорите пишат есемеси, за да им диктуват как да представят пиарно „знакови дела” в полза на „шефа” им. Само че не действителния им шеф – Сотир Цацаров.

Той и Кокинов имаше „друг” шеф – Борисов.

Та и с прокурор Костов – така.

Мил пардон, прокурор Светлозар Костов!

„Мата Хари” Ви поздравява. Без да „ви мисли и да ви обича”, както се изразява Бойко Борисов към Кулезич.

 Веселина Томова

 

«