Публикувано на 10.09.2020 / 15:19

EТО Я ЗАПОВЕДТА НА МВР ХУНТА, С КОЯТО БОКО НАКУПУВА ПОЛИЦАИТЕ ДА МАЧКАТ ПРОТЕСТИТЕ. УЖ ЗА БИТКАТА С … COVID-19. НА 2-РИ – ПО 600 КИНТА, СЕГА – ПО 300…

EТО Я ЗАПОВЕДТА НА МВР ХУНТА, С КОЯТО БОКО НАКУПУВА ПОЛИЦАИТЕ ДА МАЧКАТ ПРОТЕСТИТЕ. УЖ ЗА БИТКАТА С … COVID-19. НА 2-РИ – ПО 600 КИНТА, СЕГА – ПО 300…

Това, което виждате е заповед на министъра на МВР Хунта Христо Терзийски, подписана от него на 12 август т.г.

Тя е отправена до шефовете на местни дирекции на вътрешните работи, до шефа на ГДНП и шефа на СДВР.

Под уж благовидния повод как ченгетата са се „борили с Covid-19“ се изискват СПИСЪЦИ за НАГРАДИ на полицаи „за постигнати високи резултати“.

12 август е 34-тия ден от протестите против Хунтата, която управлява България, с искане на оставките на Бойко Борисов и правителството му, и на главния прокурор Иван Гешев.

Както и на кьоравите, глухите и слепите вече им е ясно, цялата полиция на държавата бе спешена да мачка протестиращите в името на опазването на властта на Хунтата, а сума ти протестиращи бяха брутално пребити от МВР на Боко Тиквата.

Десет дни по-късно, след подписването на заповедта, на 2 септември т.г. се разигра и бруталната постановка и „оперативна комбинация“, спретната И със съучастието на МВР Хунта, при която куп народ бе арестуват и пострада.

Точно тогава на полицейски калпак „по списък“ започват да се раздават „награди“, уж заради битката срещу Covid 19, от по 600 лева.

От днес върви същото накупуване на ченгетата от мафията на Хунтата на Боко Тиквата.

Сега пък пак по списък започват да прибират „награди“ от по 300 лева.

Куп началници в МВР Хунтата обаче се уредили първи по списък и налапали един път по 600 лева, сега по още 300 лева, без разбира се да си мръднат пръстта, за разлика от изтъпанените по всеки сантиметър на улиците униформени.

И сега почват вътре в МВР Хунтата броженията – едните взели кинти, пък другите не взели…

Така мафията на Боко купува съвестите на „преторианската си гвардия“.

По изборите, когато и да са те, със сигурност ще има и нова заповед за списъци, този път с награди за „високите резултати“ постигнати от брадатите татуирани биячи, пардон, полицаи, защото всички тотални фалшификации по изборите са възможни единствено със съпорта и чадъра на МВР Хунта.

От днес започва превеждането на парит, разкри АФЕРА – по 300 лева на ченге по списък, но само за служители, които „пазят“ протестите. На 2 септември т.г. същата процедура мина с по 600 лева.

Afera.bg

 

Коментари 27 за
“EТО Я ЗАПОВЕДТА НА МВР ХУНТА, С КОЯТО БОКО НАКУПУВА ПОЛИЦАИТЕ ДА МАЧКАТ ПРОТЕСТИТЕ. УЖ ЗА БИТКАТА С … COVID-19. НА 2-РИ – ПО 600 КИНТА, СЕГА – ПО 300…”

 1. Караколювите ловки диагностицирани калинки каза:

  Мутрите в бели престилки побесняха:
  https://19min.bg/news/8/138948.html#138948
  Вчера обаче, уволниха не просто Бойка, една от водещите на протестите на медицинските специалисти, а един професионалист, от който ще имат нужда най-вече оперираните деца в Пирогов! И дори това може да се преглътне по някакъв начин, ако намерят кой да я замести ( защото вчера на нейно място не е останал никой). Но…това, което са направили водещи “ специалисти“- доцентите Шивачев и Цоцомански е ГОЛЯМО падение! Начина, по който са се отнесли към нея, гаврата с личността й в коридорите на Пирогов пред погледа на нейни колеги, пациенти, придружители не мога да опиша с думи… БРУТАЛНО е, чуйте сами:

  https://vocaroo.com/1loaRnzwkmcC ( опровергайте записа, хайде дайте вашия от камерите в Пирогов или точно тогава е имало профилактика???)

  Вие сте СРАМ за бялата престилка, вие сте СРАМ за цялата лекарска гилдия! Това поведение НЕ се оправдава с нищо, защото преди да си, какъвто и да е специалист, началник, директор…трябва да си ЧОВЕК!

  1. Обикновен фашизъм т.е. тежка форма на ГЕРБЕРАСТИЯ у шивачев и цоцомански…

  2. Герберските феотдали уволняват хората напук на законите , конституцията и европейските директиви!

  3. онзи от 6:17 ми идва да му разбия тиквата с водопроводна тръба

 2. …а защо в Ексел,
  към някакъв монопол подтиква министъра ли?
  Официален формат е пдф.

 3. Заради премиите по 600 лв на ченгетата, Тиквата ще получи 600 грездея в задния си двор.
  Във връзка с очакваните 600-те грездея, ПКП Цвета му казала, че няма страшно.

 4. Борисов,
  Бойко,
  Немъ съ пуашиш!
  Пожарникарският шланг отдавна е разпънат, и е насочен към газовия ти хъб!
  Като се набута и ще се върти, върти!

 5. Националното богатство на една страна са хората и по-точно Човеците- като баба Стойна, която уважавам много повече от високопоставените и титуловани представители на управляващия ни елит. (Мнението е искрено и лично мое.)
  https://youtu.be/4aWt9LS11cY

 6. Без да се налага да обобщавам, ще поздравя всички пещерни антикомунисти:
  https://m.youtube.com/watch?v=rjLqwmRjlIc
  Минаха 30 години и още не ни стигат, да си дадем сметка, какво спечелихме и какво загубихме.
  Пък то в нашата история лайната стават герои, а героите утайка още от любимото царско време. Пример са Иванчо Хаджипенчович и Капитан Петко войвода.
  Толкоз!

  1. Караколювите ловки диагностицирани калинки каза:

   Поздравления за написаното!

 7. ДНЕС ПОКАЗАХА ПО ЕДНА ТЕЛЕВИЗИЯ СНИМКАТА НА ЕДНА 80 ГОДИШНА БАБА, СЛАБА С БАСТУНЧЕ, КОЯТО ВСЕКИ ДЕН БИЛА НА ПРОТЕСТИТЕ. ПОПИТА ЛИ Я КАК СЕ ЧУСТВА С ОТПУСНАТИТЕ 50 ЛЕВА КЪМ ПЕНСИЯТА. А ТЯ ОТГОВОРИЛА: КАТО ЦИГАНКА НА ИЗБОРИ…

 8. Да се чуди човек как с мутромилиционерските андрешковци все още не е изчезнала България. Явно Бог ни обича, щом все още ни има, въпреки масата от киряк стефчовци.

 9. Обитателите на Бойколенд отказват да проумеят, че има друга България, в която живеят друг тип хора – обикновени, нормални, за които морал, чест и обществен интерес не са празни приказки. Тези хора са и омерзени, и гневни – затова всяка вечер са на площадите и викат „Мутри вън“. Просто не желаят да живеят в държавата на ГЕРБ. Защото тя не е нормална държава, а някаква мафиотска структура.

 10. Излизането на БСП от залата на НС скуизира ДПС и де факто ги разобличава като опора на властта. Балансирането на Доган се изпари. За това призовавах – който се смята за опозиция излиза. Остава властта. Там няма средно положение. Ама имали несъгласия с властта, били против Борисов – пунтамаренето приключва. Или си с протеста или си с Борисов и Пеевски, иного не дано. Който разбрал, разбрал – влакът напусна гарата.
  Затова идеите, че Доган ще свали Борисов от власт са наивни. През 2013 година Доган не беше мултимилионер, нямаше огромни интереси в които държавата налива стотици милиони лева. Днес новото му богаство „виси“ от развоя на събитията – защото вече се говори за смяна на модела – тоест за изваждането на ДПС и Доган от уравнението.
  Това е едно от големите достойнства на този протест – прави скритото явно.
  Гледайте и подкрепяйте работата на независимите журналисти и анализатори.
  Само те ще ви дадат картината на случващото, осветят невидимото и покажат предстоящото.
  Ил. Василев, Фейсбук

 11. И уя да им лакират все същата работа.

  Да ,,обобщя“,както казва колегата Veritas…- Завря от Шмекери/ не от вчера/,те това имах предвид като следствие от една-две Псевдореволюции !!!
  Много ви се гепих май с борците за Свобода…
  Вълни,талази,пяна …истината е една – Героите стават утайка,а лайната си плуват отгоре в тази територия,където царува безпаметноста от време оно…
  Врещите като вързани кози на слънце и чакате да ви напоят чобани ,които въобще не им пука за вас…
  Ми чакайте ,бе !

  Е,затуй няма да я припозная тая държава за Родина и ще си копая тунела за Сомалия.
  Като го изкопая ще лоча вода наволя.

  Венсеремос.

 12. НА БОЦКО ОТ 4-ТИ КМ.МУ КАЗВАМ:
  ОСТАВЧИЦА,СЪДЧЕ,ЗАТВОРЧЕ И КОНФИСКАЦИЙКА НА ИМУЩЕСТВОТ,А ТО И БЕЗ ТОВА В ЗАТВОРА ИЛИ В КУРИЛО НЯМА ДА МУ ТРЯБВА НИЩО,ТАМ ВСИЧКО Е БЕЗПЛАТНО!

 13. ЕМИ ДОБРЕ Е, ЗА НЕМА И ДЕСЕТ ДЕНА (ОТ 01-10 СЕПТЕМВРИ) ПО ПРИБЛИЗИТЕЛНО ХИЛЯДУНКА НА КАЛПАК!!!
  ЕХ БОЦКО-О-О И ТОВА ЩЕ МИНЕ И ЩЕ ТРЯБВА ДА ГО ПЛАЩАШ.А ГЛЕДАМ ЧЕ И НОВ ЗАЕМ НИ Е ПОДГОТВИЛ ОТ НОВО МИЛЯРДЧЕ,МАЙ ПАК ЩЕ ИМА И 500 ЧЕКМЕДЖЕТА ЗА ЕВРО-СЪЩЗА?!

  1. ЗНАЕЩИЯТ, този път сгреши!
   Той/КОЙТО И ДА Е/ няма да плаща нищо. Нашите/твоите/ деца и внуци ще трябва да избират да платят и да са свободни от задълженията на Отците си или да не плащат.
   Практиката на ЕС и историята на САЩ ни подсказват друг въпрос: „Кой каза, че трябва да си платиш, че да се чувстваш свободен?“
   Отците/БАЩИТЕ могат да избират ОТГОВОРНО… и да ПЛАЩАТ!

 14. Не коментирате „Визията-правило на оформена/богата/ брада и гола/плешива/ глава“, която е специфична за източното Средиземноморие и Западна Месопотамия… и за кадрите с „охранители в някакви си униформи“ на Протеста в София.
  Срещата на Изтока и Запада в Светите земи от преди 20 века да не се окаже еманирало в СОФИЯ /МЪДРОСТ Божия – 17.септември/?

 15. Спрете да плащате данъци спрете да декларирате каквито и да е приходи и без това всичко отива по шкафчето на това дебело банкянско Лайно – борисов и неговите слуги, МВР башибозука и еничари, както и останалите клакьори в тази вакханалия наречена кабинетът борисов 3.

  (И моля призовавам Ви, не му пишете името с главна буква по статии, заглавия или коментари! Това нещо дори е по зле от улична мастия и заслужава само ритник в дебелата оядена тиква )

 16. МИ ХРАНЕТЕ ГИ ДОБРЕ ЕНИЧАРИТЕ НА МУТРАТА ПРОСТИ ОфЦЕ ДА ВИ БИЯТ И УБИВАТ В ИМЕТО НА МУТРОКОМУНИСТИЧЕСКАТА ШАЙКА …И ПАЗЕНЕ НА ПАЧКИТЕ НА МУТРОКОМУНИСТА

 17. ИМАМ ЕДНА МЕЧТА – ДА ПОПИТАМ ТЕЗИ ЕВРОПЕЙСКИ ЛИДЕРИ ДАЛИ СИ МИЯТ РЪЦЕТЕ СЛЕД КАТО СА СЕ ЗДРАВИСАЛИ С БМБ

  1. Не само ръцете а и задниците – там отношенията са дълбоко интимно извратени и порочни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *