Публикувано на 01.12.2021 / 16:22

EТО ТАКА ИЗГЛЕЖДА НОВИЯТ ФАШИЗЪМ!

Ето така изглежда новият фашизъм:

тъжна, долна, жалка пропаганда, която не се спира пред нищо.

Превръщат ненормалното в нормално.

Ако и сега не разбирате за какво става дума, значи сте необратимо тъпи!

Стилиян Иванов

Коментари 38 за
“EТО ТАКА ИЗГЛЕЖДА НОВИЯТ ФАШИЗЪМ!”

 1. Светът е похитен от психопати, служещи на сатанизма. Бойкот, съпротива и духовно обединение на нормалните. Бог с нами. Ще победим и ще има народен съд по целия свят

 2. Новият Световен Ред тръпне в очакване да фане бачо ви Кольо в лапите си.
  Ама ше ме фане за грездея !

  Хуквам по тунела за Сомалия и почвам да си крада кораби…
  Нямам никакво намерение да се занимавам с техните глупости по тези шибани ширини.

  Венсеремос.

 3. Ето ги УБАВЦИТЕ, треперещи за „нашето здраве“…
  Забележете централното място на змията, която сякаш е втори изказващ се (или пък мълчалив контрольор, кой знае!): https://youtu.be/lP0Up-wSfrI
  Апропо, руснаците искат (и изискват) в коментарите си мораториум върху пандемическото съглашение. Българите какво искат? Да им пеят Преслава и Галена или нещо друго?

  1. Символиката е абсолютно ясна за всеки средно запознат. Увитата змия, или понякога змия с крилца, няма нищо общо нито с човешката медицина, нито с фармацията. Това е един от основните РЕПТИЛСКИ СИМВОЛИ. Другият е дракон със седем бели звезди… Трябва много ясно да се обяснява, да се пробуждат хората. Намираме се в голяма беда ! Т.н. политици, видимата част на управленията, наистина са само мъпети. Над тях има могъщи хора, чиито имена не знаем, и чиито лица не виждаме. Това са високите нива на масонската пирамида – масони над 33-то ниво (т.е. илюминати) , лидерите на Трилатерални комисии, Римски клубове, Билдерберги … и др. неизвестни на масовата публика тайни общества и организации. Всички те са сатанисти… Но страшната истина е самият връх на пирамидата, ОКОТО. Окото на пирамидата са НЕхората – рептили. Всички изброени по-горе са слуги, роби на НЕХОРАТА. Тези влечуги са стари като света, някога са владели земята. По-късно Могъщи Небесни Сили са ги натирили под земята , а на нея господар е станал човека – Божие създание. Тези гадини, обаче, никога не са се отказвали да властват отново, Това реализират в момента, Злото изпълзява изпод земята ! Чрез своите слуги-роби , напълно подконтролни хора, те преминаха към унищожаване на човешкия вид.

 4. В пърмия момент, ми се поиска да напиша: Да изсъхнат ръцете на тези родители, които купят това на децата си! После си казах: Кой си ти да кълнеш и да съдиш? Нека, всеки постъпва както намери за добре, но да не настъпва по мазола другия!

 5. Аз не вярвам печалбите от ваксините да са причината да ни правят нас, които отказваме тяхнота лудост, на такива без разум. Има нещо, което трябва да е много, много важно за тях. Човекът е духовно същество, има невидима връзка с духовния свят и той ни помага. Защо масоните се интересуват от духовност, като не вярват в Господ Исус Христос? Даже с много изтънчени, финни методи се опитват да умаловажат неговата роля? Ами ако тези ваксини вредят на епифизата и хипофизата, значи ще пречат да се вдигат вибрациите ни, а с това и вибрациите на Земята. Това са само мисли, които ми минават през главата. Едно е ясно: положението е много сериозно, защото те имат някаква причина много, ама много да бързат.

 6. Случайно попаднах на сайта на наша българска журналистка в Италия – гледах, слушах и о….. потрес. Защо тук се мълчи? Milva Tsv – youtube

 7. Арестуваха жена без маска в метрото!?!?!? Писал съм че всичко започва от ЧИРАЦИТЕ на КОРОНОМАФИЯТА!!! Чукай чирака да се СЕЩА МАГАРЕТО!!!

 8. https://www.youtube.com/watch?v=CueH8McGN0I
  АВСТРАЛИЯ ВИКА СВЕТА ЗА ПОМОЩ! Световен протест за свободата на Австралия. 04.12.2021 г.
  Опитайте се да гледате това видео в youtube.Започна се с цензурата.За да гледаш това видео, ти искат паспортни данни и ти обявяват, че проверката ще отнеме 3 дена.
  Информационното затъмнение е едно от основните оръжия на съвременните ни каниддат- господари.Така ще мачкат всеки в собствения му ъгъл без никаква подкрепа.
  Сайтът „Афера“ е действително светлина във все повече сгъстяващия се световен мрак.Веселина Томова е един от героите на нашето време,защото отстоява истината на хората и вероятно плаща висока цена. Пред очите ни някои „опозиционни“ сайтове елегантно започнаха да обръщат палачинката в очакване накъде ще задуха удобният вятър.

 9. Масова форма на мундщровка.
  Такова нещо нямаше даже и по време на Студената война.

  1. Кво повече от туй да се боря, душата ми излезе вече. Нищо не остана.

 10. Хората не умират в болниците от ковид, а от безхаберието в тях. Това каза медицинската сестра Веселина Ганчева в предаването „Въпросите“ по ТВ1. Наскоро тя бе уволнена от Столичната белодробна болница, като ръководството на лечебното заведение я информира за махането й с писмо чрез „Еконт“. Тя разказа за ужаса в здравеопазването:
  През 2019 година, още преди ковид пандемията, в нашата реанимация бяха останали трима колеги, едната от които на 74 години. Накрая от изтощение, лекарка, която работеше с нея каза, че я вижда да спи права. На мен ми пуснаха заповед, че трябва да работа и като старша сестра, и като главна, и да давам дежурства.

  Принципно влизам във всички отделения, където има нужда и работя като редовна сестра. В един момент разбрах, че това не решава проблема, като запълвам дупките. Това ме накара да се включа в борбата на медицинските специалисти.

  Убиваме Здравеопазването но КОРОНАТА -УБИВАЛА!!!
  СМЕШНИ и НАГЛИ САТАНИСТИ!!!

 11. Бахти цинизма, тоз дет иска всички държавни и общински болници да станат частни, тръгнал да ми дава съвети. Сопри се малко, бе!

 12. Весе да си жива и здрава, ако може обединете се всички като теб, турси повече съмишленици за да успеем всички заедно.

 13. Откъде тез прекрасни емоции бе, Орлине, аз не съм богопомазана кът теб.

 14. Така изглеждаме ние през призмата на мисирките, даже травестита фон-дер-гея ми янко е предложила целият гейропейски да се фъксинира преди малко, докато не пукне и последният пидал на шорошки кинти, дето минават като пасиви в нашата сметка,така щр р, дано им умрът гнусните деца до последното бяло,дръгите кафеви е са на субсидия, умрете бе говна към дс, пардон, фонда за демосрация,другите да ги изброявам ли – умрете майка ви де$ба до последният боклук!

 15. https://youtu.be/vIAFJ7QIU7k
  „Обикновен фашизъм“, 1965г. (Не знам дали филмът ще е интересен на някого, но както и да е.)
  P.S. Да не забравяме, че фашизмът няма националност и че освен подизпълнители- винаги има спонсори!

 16. А всичко започна навремето с предлагане на услуга – „Безплатен имеѝл“ от Гоогела.
  Хората лесно се подвеждат.

  Мисля, че през фазите на ковито, ваксите и криптото, краѝната цел е :
  Отнемане на наѝ-реалната стоѝност от хората – собствеността върху ЗЕМЯТА (която е по-краѝна величина и от биткоѝните)

 17. Всички измамници, ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ СЪС ЕДНОПОСОЧЕН БИЛЕТ. СЕГА И ВЕДНАГА! БИЛЕТ ДО НАЙ ДАЛЕЧНИЯ ОСТРОВ НА СВЕТА.

 18. Ай сиктир, менингит в детска градина. Нещо да не сте се объркали, аз казах че сега е ред на холерата, за менингит даже не бях и сънувала.

 19. Фашизма започна още преди да дойде коронавируса. Българските учители ходеха на обучение в Израел, да ги обучат как да си предават уроците за ХОЛОКОСТА. Защото нали се сещате, че холокост над българите никога е нямало, холокоста е бил единствено и само над евреите. Ха,ха, и над циганите. Без малко щях да пропусна. А отделно на това, за да бъде картинката още по изобразителна, наште така наречени български депутати ходиха в Израел да си провеждат съвместно с тях пленарните си заседания. ХА,ХА,ХА, ХОЛЕРАТА ТРЯБВАШЕ ДА ДОДИ, ЗА ДА ПРЕКЪСНЕ ТАЗИ ЦИНИЧНА ПОРНОГРАФИЯ, КОРОНАВИРУСЧЕТО НЕ ЗНАМ ДАЛИ ЩЕ МОЖЕ ДА ИЗПЪЛНИ ВЪЗЛОЖЕНАТА МУ МИСИЯ. АЛИЛУЯ.

 20. Кучето ми раса Пойнтер е много е с чуствително обоняние!!!Мои познати с които преди беше дружелюбно сега като ги срещне на улицата и са с МАСКА плюс ВАКСА държи ДИСТАНЦИЯ и е ОБЪРКАНО!!!

 21. Никакъв съд, ВСИЧКИ УБИЙЦИ, ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ С ЕДНОПОСОЧЕН БИЛЕТ. СЕГА И ВЕДНАГА! БИЛЕТ ДО НАЙ ДАЛЕЧНИЯ ОСТРОВ НА СВЕТА.

 22. “ Запали ли се гората покрай сухото гори и суравото. “

  Народна мъдрост

 23. Джендъризъм и ковидбустеризъм, това се съвременните тенденции за децата на България, АКО не се вземат НЕЗАБАВНИ МЕРКИ.

 24. много извън контекста, но какво става с ГДСИ до(1)цент ангел кунчев?На работа ли е?Някой знае ли?

  1. Случаѝно мярнах днес на екрана че ген. Годжи го покри, но беше без звук и не знам какво е говорил.
   Наѝ вероятно напомня че “ Яко ще се мре…“

 25. Сега ще е ОМИКРОН, после от януари ще е МАКРОН, после ще е ОЛАФ-изобщо дали вече някой вярва на смехории

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *