Публикувано на 05.01.2022 / 17:20

EТО ТАКА ЗВУЧАТ НЕВЕЖИТЕ С ВЛАСТ! НИКАКНА ПОВИШЕНА СМЪРТНОСТ НЯМА, ОСВЕН НА МОЗЪЧНИ КЛЕТКИ В ЖАЛКИТЕ ВИ МОЗЪЦИ! ПИСНА МИ ДА МИ КАЗВАТЕ КАК ДА ЖИВЕЯ!

 

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/10577952?fbclid=IwAR2en2DY2cdroqGM2hI6hFrkdFb0S7BZ8jx1H_9uKrW8DmqVdnrqhV5ywao

Ето така изглеждат и звучат невежите с власт! Горката, а си мислех , че може да мисли!

Не сме заедно Асена, защото не искате да приемете, че сте зависими от Урсули, Рютета, Шолцови разни, Драгита и други СОРОСОИДИ и либертрианци за робски живот!

Никаква повишена смъртност няма, освен на мозъчни клетки в жалките ви мозъци на недоучили властимащи, съсипващи съдбите и на тези, които ви вярват, и тези, които ви проклинат! Анатема!

Вие сте тегоба, бреме и съсипващи живота на обиковените, консервативни и природоразбиращи хора! Писна ми да ми казвате как да живея! Ще си живея живота, както го разбирам, ще помагам на другите и ще ви разобличавам алчността и мизантропията, която прилагате по заповедите дадени до вас, отвъд границите на отечеството ни! Промяна… не! Робство по Бидонски!

Аз не съм антиваксър! Анти експериментатор съм! Генната терапия не е ваксина, както военната музика не е музика и военното право не е право! Дааа, забравих и …военната медицина не е медицина!

д-р Георги Тодоров

Коментари 61 за
“EТО ТАКА ЗВУЧАТ НЕВЕЖИТЕ С ВЛАСТ! НИКАКНА ПОВИШЕНА СМЪРТНОСТ НЯМА, ОСВЕН НА МОЗЪЧНИ КЛЕТКИ В ЖАЛКИТЕ ВИ МОЗЪЦИ! ПИСНА МИ ДА МИ КАЗВАТЕ КАК ДА ЖИВЕЯ!”

 1. Mдаа, 30 000 официално и 58 000 над обичайната смъртност за последните 5 години. Мдаа, няма повишена смъртност. Абсолютно съм съгласен. Ама , вместо да къртиш кинти в лаб-а , да беше отишъл на 1 линия. То не бяха Африки, чуми, еболи. Но сега нъц. Е, ясно че ще ме изтриете

 2. Това първа снимка от изобретяването на цветната фотография ли е??

 3. Назначаването на тази жена за министър на здравеопазването е пагубно за България ! Вече си имаме за министър пълноправен член на фармацевтичната мафия !

  1. Право в десятката!
   Обаче трябва да признаем, че беше направено майсторски. Първо беше „жертва“, тази никаква шутка, после стана „герой“ и закономерно зае поста. Така се прави по холивудски, записвайте.

 4. Д-р Маджаров: Трябва да се отнемат определени права, за да избегнем други вълни на Ковид???

  Когато ДОФТОРИ отнемат Политически права а Политици налагат Принудителна Медицина -Тогава Нещо в Обществената Система НЕ е НАРЕД и трябва Сериозно Одялкване за да НЕ се Повтаря НИКОГА!!!

 5. Никога няма да се ваксинирам. Ей така, напук на тези , които ме карат да се ваксинирам. Няма да им излезат схемите.

 6. Министър на семейните хотели в държавата на к.рвите каза:

  „Докато селската курва не е виновна, че преследвайки сляпо мечтата си, постепенно се превръща в трагичен образ от поетиката на Смирненски, то градската й версия е много по-сложна. Градската курва си е чиста проба шаврантия с претенции.
  Когато най-накрая мутрата разкара градската курва, тя изпада в тежка душевна драма, приема образа на невинна жертва на жестокия мъж и се впуска в постоянни секс-маратони с други елегантни бизнесмени, като този цикъл се повтаря през половин година.“

 7. Дебелогъзото Асенче с призив към Невапцаните, сакън да не вземат да променят мнението на Вапцаните със изказване на мнението си? Хептен се обърках, не е демократична таз молба май…

 8. Във Франция вси4ки скочиха срещу Макрон по повод неговото изказване че ще подразни докрай неваксинираните -била негова страгегия за да ги накара да се ваксинират,,
  Веднага скочиха срещу него опозицията,общественици,журналисти и много други.
  Тук всички наши мълчат все едно нищо не се случва.

 9. Фашизъм в действие:
  РИА новости
  Австралийские власти официально объявили, что аннулировали визу первой ракетки мира Новака Джоковича, он должен покинуть страну.
  Премьер Австралии прокомментировал отказ в визе Джоковичу: „Правила есть правила, особенно когда речь идет о наших границах. Никто не стоит выше правил“

 10. Забелязвате ли, че от две години вече няма ЛЕКАРСКИ ГРЕШКИ. Сега набързо стават болни от ковид и не им се прави аутопсия. Никой роднина не може да каже нищо.

 11. Еми когато всички починали ги пишат ковид..
  Преди дни бях свидетел как жена с много заболявания от години,трудно подвижна,без никакви ковид симптоми..в смъртният акт пише причина ковид…

  1. Ако им спрат парите (на тези „хуманни хуманисти“) няма да имат причина да пишат „ковид“ и „ковидът“ ще изчезне. Друг е въпросът, че и хората (роднини и болни) позволяват тая гавра вече две години, знаейки много добре реалните заболявания, от които страдат. Защото за едните манипулацията е добре заплатена, а за другите (пациенти и починали) гаврата е безплатна.

 12. Тази Тлъста Трътка е най-отвратителното същество от всички, които съм виждал. Вярвайте, виждал съм всичко гнусно по света. Покъртителна!!!

 13. Колко време трябва да мине, докато всички осъзнаят, че няма „ваксина“, а „клетъчна и генна терапия“, маскирана като „ваксина“, защото иначе 95% от хората няма да се набодат.

  Който не вярва, нека бъде така добър да потърси в „тубата“ ноемврийския Health Summit и да слуша внимателно изказването на Stefan Oelrich, шеф на фармацевтичния отдел на BAYER. (Между осмата и деветата минута от изказването).

  ===“We are really taking that leap [to drive innovation] – us as a company, Bayer – in cell and gene therapies … ultimately the mRNA vaccines are an example for that cell and gene therapy. I always like to say: if we had surveyed two years ago in the public – ‘would you be willing to take a gene or cell therapy and inject it into your body?’ – we probably would have had a 95% refusal rate“===.

  http://www.youtube.com/watch?v=IKBmVwuv0Qc

  На срещата бяха всички фармацевтични компании + СЗО + Бил Гейтс.

 14. Разбрахме се с бай Мъск .
  В последния момент ,на ракетата с киселото зеле, дето ше я изстрелваме за Космоса качаме и съфорумеца Бай Дън .
  Много бързо го кандърдисах бай ви Мъск ,като му казах ,че той /Бай Дън/ си е така и така е временен тука и е по-добре колегите от Небиру да му берат гайлето…

  Венсеремос.

   1. Има място ,ама ти не си от лошите.
    Какво ще правиш в такава компания ?!

  1. Ех.. Кольо, Кольо,
   Отдавна ли ти Говорят Звездите, или е от Хапчетата на 4-ти Километър?!
   И на Теб за Всичко ти е Виновна Червената Армия, а пък ПРОСТИТЕ КРАВАРИ са ти Големи ЛЮБИМЦИ!
   Аман от „ДЕМОКРАТИ“ като теб!

   1. Да,отдавна ми говорят звездите !

    Ама поне са ЗВЕЗДИ,а не червеи.
    Един съвет -не контактувай с червеи,ще те изядат отвътре !!!

    Венсеремос.

 15. Защо Асана Сърбегъзова с 4-те брака, която е на хранилка при фармамафията, ще ми налага да си правят експерименти с мен? Една алчна твар, без морал, ще налага правила на българите!

   1. Четири сватби има в сметката досега, готви се за петата която ще е с голо хоро на гол задник.

 16. И пак до Мария-
  Самодостатъчност,Самонадеяност и и и … Самодейност …
  Въпрос.
  На кой политик са тея думи в последните 24 часа ?
  И в какъв контекст ?

  Венсеремос.

 17. Сербезова…по Целия свят хората дори и политиците са против ПЛАНдемията…така че НЕ се УВЛИЧАЙТЕ да не ви ЗАВЛЕЧЕ ВОДАТА!!!

 18. Въпрос???
  Ако боледуването от Корона понижава паметта с 10% то след Бустерната с колко ПАДА???

 19. Уважаеми, бихте ли ми обяснили, каква е причината едно такова нежно личице, с името Гюлчен (ако е вярно, писаното в този форум) може да се превърне в такъв нагъл и мазен задник? И в буквален смисъл и в преносен!

   1. Свалям шапка на г-н Сербезов! И в наше село имаме качества, ама за това си трябва много големо Качество!

 20. „Актрисата Александра Сърчаджиева си е поставила бустерна доза.“
  Явно следва примера на Тео Ушев, не на Джокович.
  „Ум царува, ум робува, ум патки пасе!“- както гласи поговорката…

  1. Дано оживее жената след бустера! Здравето е най-голямото богатство! За нейно здраве ще ударя една бустерна доза ракия довечера!…

   1. Старата Българска ваксина „ГРОЗДАН-21“ . Родно-собствено производство-43 гр.. Съхранява се в обикновен хладилник на около 4 градуса. Не повече от 2 /дози/ вечер преди храна. Наздраве.

  2. Във тези среди това е модно като Коката и Хероина…!!!

   -Муци още на 2-та ли си ???Пък аз си Чукнах Бустеръ…Кууул…!!!

  3. Ами така е „Уважаема“ 😉 след като нямаме овчари а други и „овцете“ са объркани кой е истинския Овчар. Пък и в „откровението“ си го пише :

   „10:1 Истина, истина ви казвам, който не влиза през вратата на кошарата на овцете, но прескача от другаде, той е крадец и разбойник.
   10:2 А който влиза през вратата, овчар е на овцете.
   10:3 Нему вратарят отваря; и овцете слушат гласа му; и вика своите овце по име и ги извежда.
   10:4 Когато е изкарал всичките свои, върви пред тях; и овцете го следват, защото познават гласа му.
   10:5 А подир чужд човек няма да следват, но ще побягнат от него; защото не познават гласа на чуждите.
   10:6 Тази притча им каза Исус; но те не разбраха какво им говореше.
   10:7 Тогава Исус пак рече: Истина, истина ви казвам, Аз съм вратата на овцете.
   10:8 Всички, които са дошли преди Мене са крадци и разбойници; но овцете не ги послушаха.
   10:9 Аз съм вратата; през Мене ако влезе някой, ще бъде спасен, и ще влиза, и ще излиза, и паша ще намира.
   10:10 Крадецът влиза само да открадне, да заколи и да погуби: Аз дойдох за да имат живот, и да го имат изобилно.
   10:11 Аз съм добрият пастир; добрият пастир живота си дава за овцете.
   10:12 Който е наемник, а не овчар, и не е стопанин на овцете, вижда вълка, че иде, и, като оставя овцете, бяга; и вълкът ги разграбва и разпръсва.
   10:13 Той бяга защото е наемник, и не го е грижа за овцете.
   10:14 Аз съм добрият пастир, и познавам Моите, и Моите Мене познават,
   10:15 също както Отец познава Мене, и Аз познавам Отца; и Аз давам живота Си за овцете.
   10:16 И други овце имам, които не са от тая кошара, и тях трябва да доведа; и ще чуят гласа Ми; и ще станат едно стадо с един пастир.“

    1. Добре Евангелието не е „откровение“ а нещо друго. Хайде тогава ще цитирам и коректния текст наречен, „Откровение на Йоана“.

     „19:10 Тогава аз паднах пред нозете му да му се поклоня; но той ми рече: Недей; аз съм съслужител на тебе и на братята ти, които държат свидетелството за Исуса; поклони се Богу; защото духът на пророчеството е да свидетелствуваме за Исуса.
     19:11 След това видях небето отворено, и ето бял кон, и Оня, Който яздеше на него, се наричаше Верен и Истинен, и съди и воюва праведно.
     19:12 Очите Му бяха огнен пламък, на главата Му бяха много корони и носеше написано име, което никой не знаеше, а само Той;
     19:13 и беше облечен в дреха, попръскана с кръв; и името Му беше Божието слово.
     19:14 И небесните войски, облечени в бял и чист висон, следваха подир Него на бели коне.
     19:15 Из устата Му излизаше остър меч, за да порази с него народите; и Той ще ги управлява с желязна тояга и ще стъпче лина на лютия гняв на Бога Всемогъщий.
     19:16 И на дрехата и на бедрото Му имаше написано име: Цар на царете, и Господ на господарите.
     19:17 После видях един ангел, стоящ в слънцето; и, извиквайки със силен глас, каза на всичките птици, които летят посред небето: Дойдете, събирайте се за великата Божия вечеря,
     19:18 за да ядете месата на царе и месата на хилядници, месата на юнаци и месата на коне и на ония, които яздят на тях, дори месата на всичките човеци, свободни и роби, малки и големи.
     19:19 И видях звяра и земните царе и войските им събрани да воюват против яздещия на коня и против Неговото войнство.
     19:20 И звярът биде уловен, и с него лъжепророка, който бе извършил пред него знаменията, с които измами ония, които бяха приели белега на звяра, и които се покланяха на неговия образ; те двамата бяха хвърлени живи в огненото езеро, което гори с жупел.
     19:21 А останалите бидоха избити с меча на яздещия на коня, с меча, който излизаше от устата Му. И всичките птици се наситиха от месата им.“

     1. Побиха ме тръпки!… Повече приляга на Стария завет, отколкото на Новия.

     2. Бенегесеритките са майсторки в тая игра 🙂 . Могат да си постигнат целите дори, когато го правят през човек. Пак се хванах на куката 😉 . Сам си пиша двойката и посипвам главата с пепел, няма да се повтори повече.

      https://www.youtube.com/watch?v=lNDoddUHsLc

   1. И който много се вглъбява в тия приказки без да вдиква в тях че се иска мълчание, подчинение и смирено чакане да влезеш в рая, на края на живота си разбира че са го излъгали в полза на богатите!

 21. Кой слага снимка на тая от преди 100 години-преди плюеше мерките ама сега пачките определят играта-ами журналя питайте годпожата тя ваксинирана ли е не само да се мазните-тя респектира с мощна фигура и занова мълчите

 22. Имахме хубав повод да отпразнуваме кръщене на внучка ни и една наша приятелка си е направила тест за ковид,но докато чакала се притеснила да не излезе положителен теста на което лаборанката е отговорила да не се притеснява ще го направи отрицателен ако потрябва

  1. Ако ти трябва тест за хубав повод /кръщене,сватба или пътуване/ ще бъде отрицателен. Ако ти трябва да се „скатаеш“ от работа за 14 дни ще бъде положителен. Евреите /Израелците/са богове в тази посока още от началото на пандемията……..

 23. Вижте активните случай. Близо 110 000 . Противоречи на техните нормативи. За излекуван се смята всеки 14 дена след положителния тест. А върнете 14 дни назад и вижте общата бройка на положителните през този период. Няма да надхвърли 30 000 човека. Да ама по този начин си седим непрекъснато в червената зона и ни мачкат яко.

 24. Просълзен съм от това, колко загрижени за моят живот имало! Всеки божи ден тонове загриженост се изсипват върху мен, медийно, държавно, съсловно. Скочила заболеваемостта?! Скочиха лъжите в България, щото са на дистанционно външно управление, натиснаха ги и нашите продажници се подчиниха. Нали трябва да сме в синхрон с ЕС и да се продължи с плана…

  1. Гледала съм го и съм го качвала тука още в началото, само че с руски превод. ДеБилчо Гейтс на секретна среща. Точно това ги интересува извратеняците-сатанюги. Частта от мозъка, която отговаря за вярата. Искат да променят човешкото днк.
   Давала ли съм ти филма за Ирак- защо всъщност отиват там? Петролът е второстепенен. Интересуват ги земите на Вавилон, защото те и до ден днешен изповядват тамошните сатанински култове. Особено сем.Буш.
   Твърди се, че ги е интересува гробницата на Нимрод (мъжът на Семирамида), за когото има версия, че е и легендарният Гилгамеш. Та май намират тялото и главата на Нимрод. Целта е неговото днк. Айде, да не продължавам! 🙂
   Сега някой ще каже, че пиша ненормални неща…АМИ, ДА- СТАВА ВЪПРОС ЗА НЕНОРМАЛНИЦИ. Колкото по-бързо се осъзнае, толкова по-добре!

    1. Да,да и други го показаха във времето.
     Нямах предвид да съм отривател.

     Но,едно нещо става все по-актуално и все по-актуално…
     И то е НЕПРЕДИЗВИКАНАТА АГРЕСИЯ!!!

     Като заканите на Макрон да ВГОРЧАВА ЖИВОТА,например … !!!

     Венсеремос.

 25. Не сме заедно, Сербезова! Не сме!
  Аз не съм ваксиниран и няма да се ваксинирам, а освен това на никой не налагам какво да прави.
  А вие(ти) ми налагате сертификати разни и ограничения за това къде мога да ходя и къде не.
  Вие ми проглушавате ушите и замрежвате погледа с информация катадневно за това колко са се разболели от Уханската болест и колко са умрели от нея, и колко са излекувани.
  А как ги излекувахте?
  А как установихте, че са умрели от Уханската болест?
  Имам вече трима познати с по две ваксини, които се разболяха от Уханската болест, и се оплакват, че имат температура 34.8, че ги болят мускулите и, че кашлят.
  Ще има и още да се разболяват и да пренасят заразата от Ухан, въпреки, че са ваксинирани.
  Кого опазвате, Сербезова?
  Децата, които не си дояждат или другите деца, които не се хранят правилно и страдат от затлъстяване, хипертония и диабет?
  Сербезова, напомням Ви, че така или иначе, че тези сешашни деца все някога си ще пораснат и ще ви потърсят сметка за това, че са търпели лишения заради такива като Вас и Вашите приятели.
  И на дърти години ще отидете на почивка при наследника на бай Ставри, а там прошка няма…
  Вървете на м@йната си, Сербезова с Вашето нахалство и МНОГО МОЛЯ, не ми пречете да живея като свободен човек, защото ще ме ядосате, а ако се ядосам.., тогава ВЕРОЯТНО и две бустерни ваксини няма да Ви помогнат да не боледувате.

 26. На времето чалгаря пееше нещо като „..накажи ме със любов…“ а сега маѝ всяка нова кака е обект на „… накажи ме с ВЛАСТ…“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *