« Върни се назад Публикувано на 30.05.2023 / 15:14

EТО КОИ СА ЛИЦАТА, КОИТО СА ИЗВАДИЛИ СЕКРЕТЕН ДОКУМЕНТ НА ДАНС ОТ 2020 Г. ЗА „ТУРСКИ ПОТОК“! ЛЕНА БОРИСЛАВОВА И КИРИЛ ПЕТКОВ! ТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ АРЕСТУВАНИ НЕЗАБАВНО ПО НЕОТЛОЖНОСТ!

Пламен Тончев, шеф на ДАНС:

Съветник на премиера в едно от предходните правителства е съгласувал официалната позиция на българското външно министерство по преговорния процес с представител на Северна Македония – държавен служител.

…В рамките на работата на ДАНС по линия на контраразузнаването е установен случай в който съветник на тогавашния министър-председател е съгласувал позиии на Министерство на външните работи с гражданин на Република Северна Македония.

В периода, в който аз съм председател на агенцията, имаме установени два случая, в които документи на ДАНС са ставали достояние на външни източници. Единият случай – наш бивш колега срещу когото има образувано досъдебно производство за шпионаж.

Вторият  се разследва от СГП – извадка от наш секретен документ беше публикувана в интернет сайт. Достъп до него са имали двама човека извън състава на агенцията“, информира шефът на ДАНС.

СЕГА „АФЕРА“ ДА ВИ ГО КАЖЕ БРУТАЛНО ЯСНО!:

В СГП ИМА ОБРАЗУВАНО ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО СРЕЩУ „НЕИЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛ“ ЗА ИЗТИЧАНЕ НА КЛАСИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ НА ДОКУУМЕНТ ОТ ДАНС!

НЕИЗВЕСТНИЯТ ИЗВЪРШИТЕЛ“ Е ЛЕНА БОРИСЛАВОВА!

СЕКРЕТНИЯТ ДОКУМЕНТ Е НА ДАНС ОТ 2020 ГОДИНА, СВЪРЗАН С „ТУРСКИ ПОТОК“!

„НЕИЗВЕСТНИЯТ ИЗВЪРШИТЕЛ“ ЛЕНА БОРИСЛАВОВА Е ПУБЛИКУВАЛА ТОЗИ СЕКРЕТЕН ДОКУМЕНТ, ДО КОЙТО Е ИМАЛА ДОСТЪП ОЧЕВИДНО ЧРЕЗ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ КИРИЛ ПЕТКОВ, В ИНТЕРНЕТ САЙТ!

ДРУГИЯТ „НЕИЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛ“ Е КИРИЛ ПЕТКОВ!

ДВАМАТА – КИРИЛ ПЕТКОВ И ЛЕНА БОРИСЛАВОВА ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА БЪДАТ АРЕСТУВАНИ ОТ ПРОКУРАТУРАТА, ЗАЩОТО СА ПРЕДАТЕЛИ!

НЕЗАБАВНО!!! И ПО НЕОТЛОЖНОСТ!!!

Afera.bg

«