« Върни се назад Публикувано на 29.05.2023 / 19:34

EТО КАК КИЛЪРИТЕ ВЛЯЗОХА В КЪЩАТА НА КЪРО! ГАРДЪТ МУ ПОХИТЕН СЛЕД КАТО ОСТАВЯ ДЕЦАТА В УЧИЛИЩЕТО. ИМА ЗАПИСИ ОТ КАМЕРИТЕ КАК ДВАМА БЕЛИ ГО ОТВЛИЧАТ. ЕКЗЕКУЦИЯТА СЪЩО Е ЗАПИСАНА НА КАМЕРИТЕ

На 25.05.2023 единствена АФЕРА освети зловещите подробности от убийството на Красимир Каменов – Къро, съпругата му Гери, бодигарда му и икономката на къщата:

АФЕРА чрез свои брилянтни източници в американските спец. служби, които провеждат разследване, тъй като съпругата на Красимир Каменов – Къро е американска гражданка, разкри как точно килърите са успели да влязат в къщата на Красимир Каменов – Къро, която е имала изключително високо ниво на сигурност.

Самата къща, която е обитавал Къро и семейството му, е част от жилищен комплекс, в който се влиза през пропусквателна бариера единствено чрез специални карти с код, които притежават живущите там.

След като бодигардът на Къро е взел трите деца с микробус и ги е завел на училище, и след като е оставил децата в училището, е бил нападнат и похитен от двама мъже.

Двамата мъже го принуждават да влезе в микробуса и заедно с него потеглят обратно към комплекса, където се намира къщата на Къро.

Много важна подробност е, че мястото на което е бил похитен гарда на Къро е било опасано с камери и престъплението с похищението на гарда е заснето, а със записите разполага тамошното разследване.

От записите се вижда, че двамата мъже са били бели, а не с тъмен цвят на кожата.

След като стигат до външната бариера на комплекса, похитителите използват картата с код, взета от гарда на Къро, и така преминават външната бариера на комплеска.

След като се отваря външната бариера моментално изскачат другите два микробуса, пълни с деветимата килъри и влизат в комплекса заедно с буса на Къро с похитения гард.

В къщата на Къро влизат необезпокоявано, тъй като отново ползват картата с код за достъп за да се отвори вратата на къщата.

Деветимата килъри, маскирани като ченгета от DEA и някои от тях с надписи POLICE, обхождат района на къщата, след което застрелват с два изстрела – в главата и гърдите – Къро, жена му, гарда му и икономката.

Камерите, с които е опасана къщата на Къро обаче са записали всичко, твърдят източниците ни от американските спец. служби. Килърите са били с маски.

След като килърите влизат в къщата обаче, след тях вратата на къщата автоматично се затваря и след като извършват зверската екзекуция, те не могат да излязат, тъй като не са знаели кода за излизане – отваряне на портата отвътре, и с микробусите са разбили портата. Затова и на снимките от местопрестъплението се вижда как вратата на къщата е разбита – и то отвътре навън.

Американските ни спец. източници мълчат и не желаят да коментират какво е намерено в къщата на Къро и по специално намерена ли е ценна информация, видео и аудио записи, с които Къро е разполагал.

Afera.bg

«