« Върни се назад Публикувано на 06.03.2022 / 19:25

EТО ГИ ДОКУМЕНТИТЕ ЗА ТАЙНИ БИОЛОГИЧНИ ЕКСПЕРИМЕНТИ В УКРАЙНА ЗА РАЗРАБОТКА НА БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ! ОТ РАЗКРИВАНЕТО НА КОИТО ПЕНТАГОНА СЕ СТРАХУВАШЕ!

Брифинг на представител на Минобороны России (06.03.2022 г. – 19:00)

Получихме от персонала на украинските биолаборатории документация за спешното унищожаване на 24 февруари на особено опасни патогени на патогени на чума, антракс, туларемия, холера и други смъртоносни заболявания.

Сега документите се анализират от руски специалисти от войските за радиационна, химическа и биологична защита.

Очевидно е, че с началото на специалната военна операция Пентагонът имаше сериозни опасения относно разкриването на провеждането на тайни биологични експерименти на територията на Украйна.

Получените документи потвърждават, че в украинските биолаборатории, в непосредствена близост до територията на Русия, се е извършвала разработка на компоненти за биологично оръжие.

За липсата на подправяне на факти, нарушения на САЩ и Украйна член 1 на Конвенцията на ООН за забрана на бактериологично (биологично) и токсично оръжие, украински Минздравом във всички биолаборатории е изпратено указание за спешна премахване на съхраняваните запаси опасни патогени.

В близко бъдеще ще представим резултатите от анализа на получените документи.

Някои от тях, по-специално указанието на Министерството на здравеопазването на Украйна за унищожаването на патогени и актове на унищожаване в биолабораториите в Полтава и Харков, публикуваме:

https://disk.yandex.ru/d/dyWUEF3tDZGauw

afera.bg

 

«