« Върни се назад Публикувано на 31.03.2014 / 16:05

EКСЛУЗИВНО! СЕДМИЦА ПРЕДИ КАФЕТО С БОЙКО БОРИСОВ, ЛЮТВИ МЕСТАН ОБЯДВА В БИВШИЯ РЕСТОРАНТ „МОНТЕРЕЙ” С ЦЕЦКА ЦАЧЕВА

 

Легендите и масалите за „случайно” уреденото кафе между лидерите на ДПС Лютви Местан и на ГЕРБ Бойко Борисов в Кърджали се срутиха катастрофално, след като АФЕРА разкри, че предната събота ПРЕДИ „случайната” засечка между Борисов и Местан в Кърджали, председателят на ДПС задушевно и напоително е обядвал с Цецка Цачева от ГЕРБ в ресторант „Модера”, бившият  ресторант „Монтерей”. Днес пък Лютви Местан почти интимно обядва в същия ресторант с министърката на спорта Мариана Георгиева, засече АФЕРА.

Както шекерено лъгаха ехалето, на 22 март в Кърджали Бойко Борисов и Лютви Местан „случайно” заседнаха на кафе в името на „толерантността”. Борисов обясни по-късно, че просто ей тъй на, понеже се били засекли в Кърджали при политическите си обиколки, много „случайно” рекъл – що да не изпием едно кафе с Местан. Местан пък литературно разясни „кафето” като нещо, от което никой нищо не разбра.

АФЕРА обаче разкри, че „случайността” е напълно умишлена и подготвяна от страна и на ГЕРБ, и на ДПС.

Предната събота, ПРЕДИ кафето между Местан и Борисов в Кърджали, председателят на ДПС Лютви Местан обядва задушевно и напоително с Цецка Цачева от ГЕРБ в ресторант „Модера”, бившият ресторант „Монтерей” в столицата. На масата са двамата, а на изумено подхвърляне към тях от страна на посетители – техни познати в ресторанта – какво правят Местан и Цачева на една маса, на съботен обяд, обяснението е: „ами така, по комшийски, нали и двамата живеем в съседство”.

Местан и Цачева живеят в жилищен блок в близост до бившия ресторант „Монтерей”.

„Комшийският” съботен обяд очевидно трасира обаче „случайната” драматургия на „кафето” между Лютви Местан и Бойко Борисов и открехва топлите връзки между ДПС и ГЕРБ, които никога не са стихвали.

Днес агенти под прикритие на АФЕРА засякоха пак председателя на ДПС Лютви Местан, пак на обяд, и пак в бившия ресторант „Монтерей” /сега „Модера”/. Този път Местан топло споделяше компанията на министърката на спорта от правителството на Орешарски – Мариана Георгиева. Гледката бе почти сюрреалистична – финният Местан до мощния гръб на Георгиева.

Afera.bg

«