Публикувано на 09.11.2021 / 21:07

EКСЛУЗИВНО! РУМЕН РАДЕВ ВСЯКА ГОДИНА С ВИНА ЗА ЛЕТАТЕЛНО ПРОИЗШЕСТВИЕ. /ДОКУМЕНТИ!/ КАК СЕ ИЗДИГА В КАРИЕРАТА – ЗАРАДИ „СИНЕРГИЯ СЪС САЩ“ ИЛИ С „КАЧЕСТВА“: „НАТИСКА КНОПКА „ПУСК ПАРАШУТА“ ВМЕСТО „СБРОС ПРАШУТА“

Из официалната биография на президента Румен Радев, публикувана на страницата на Президента на Република България:

„…Завършва със златен медал Математическата гимназия в Хасково. Дипломира се като първенец на випуска във военновъздушното училище в Долна Митрополия.

През 1992 г. завършва ескадрилен офицерски курс „Максуел“, САЩ, а от 1994 до 1996 г. е слушател в командно-щабния профил на Военната академия „Г. С. Раковски“. Дипломира се като първенец на випуска.

През 2000 г. става доктор на военните науки в областта на усъвършенстването на тактическата подготовка на летателния състав и симулиране на въздушния бой.  

През 2003 г. завършва с отличен успех Военновъздушния колеж „Максуел“ в САЩ със степен магистър по „Стратегически проучвания“. Името му е изписано в Алеята на славата на Военновъздушния колеж.

Има над 1400 летателни часа в кариерата си като пилот-изтребител. Демо-пилот на МиГ-29. Достига до чин генерал-майор, а в периода 2014 – 2016 г. е командир на Военновъздушните сили на Република България.“

Разследване на АФЕРА обаче показва КАКВО Е ПРОПУСНАТО В ТАЗИ НАПУДРЕНА БИОГРАФИЯ НА ПРЕХВАЛЕН ЛЕТЕЦ.

На 22.10.1988 г. Румен Радев, понастоящем президент на България, презентиран още в първата му предизборна кампания като прехвален пилот, допуска предпоставка за летателно произшествие в поделение 32530 – Равнец.

На 28.11.1989 г. Румен Радев лети на Миг 21 и допуска предпоставка за летателно произшествие.

В Донесението е описано с какво точно е оплел конците Румен Радев:

На 10.10. 1990 г. Румен Радев, зам.командир на Първо звено, лети на Миг29 пак допуска предпоставка за летателно произшествие. Радев натиска кнопка „Пуск парашута“ вместо „Сброс парашута“.

Той прави грешка в експлоатацията на авиационната техника и е посочен като виновен.

На 1.08.1991 г. Румен Радев отново допуска предпоставка за летателно произшествие:

На 20.12.1991 г. Румен Радев отново допуска предпоставка за летателно произшествие:

На 12 март 1993 г. със заповед на командира на под. 32530 ст.л. Румен Радев е наказан със МЪМРЕНЕ за слаба заинтересованост на подготовката на подчинените му летци и несвоевременна проверка на леталните книжки.

Специалистите могат да анализират колко добър пилот е Румен Радев и дали пилотските му качества или вричането му в „синергията с дневния ред на САЩ“ са му осигурили възходящата военна кариера, а и политическа, предвид видното от документите, които сочат, че почти всяка година е допускал предпоставка за летателно произшествие.

Изводите оставяме на вас.

Afera.bg

Факсимилетата на документите са от сайта www.zonanews.bg

Коментари 36 за
“EКСЛУЗИВНО! РУМЕН РАДЕВ ВСЯКА ГОДИНА С ВИНА ЗА ЛЕТАТЕЛНО ПРОИЗШЕСТВИЕ. /ДОКУМЕНТИ!/ КАК СЕ ИЗДИГА В КАРИЕРАТА – ЗАРАДИ „СИНЕРГИЯ СЪС САЩ“ ИЛИ С „КАЧЕСТВА“: „НАТИСКА КНОПКА „ПУСК ПАРАШУТА“ ВМЕСТО „СБРОС ПРАШУТА“”

 1. И още нещо.
  По онова време,пилот след 10 god,служба се пенсионира.
  p.s

  Т,е.от 25 до 35 год.винаги е в издънка.
  Мaйната му на самолета или техниката.
  Повредена или унищожена,хората щом са живи…значи е перфектна

 2. „Изводите оставяме на вас.„

  Какво да ги гледам.

  На 25 god,на 26 god,на 27 god . и така според званията.
  p.s
  Как се допуска полет на такъв самолет.???
  Задавам и въпроса,колко инструктори са били на обучения в СССР и кой го е научил или допуснал,толкова млад да лети на такъв самолет…

  p.a.1
  Някъде е написано,,„член на бкп„

 3. да повторя   

  като зелен лейтенант 94 г без да знае командването се оказва в сащ  завръща се през турция с тогавашният американски военен аташе  уж завършил академия  а то школа на цру

  От тогава е над 8 пъти в сащ и нито веднъж в русия.

  с дейното му  участие са затрити военна техника оборудване. Служебното Му правителство и без  мандат  на не регламентирани срещи  обещава И парите напред.за таралясниците

  Никога нее бил „Доктор на Воените науки“  но незаконно се титулува такъв

  на тиквата след като му наредиха  кой да е той извади „мамата“ на която не само не прави кампания и тя стигна балотаж  ами Фалшифицира в полза  на фигуранта изборите

  Митът че е руски кандидат се разбива от действията му както и включване на  „Майстора“/доказана мутра и други в обкръжението си

  Дреболии са ,че при жена и деца  има  любовница  особа  изкарвала си прехраната на коленца зад бюрата но назначена на 2 заплати и даден апартамент

 4. Баща му на тоя капут е агент Гоце
  Той го спасяваше и буташе нагоре, бършеше лайната му по полетите, той го прати на курс по английски за ръководни кадри в Америка, да се запише като западняк и после да показва, че уж бил завършил американска академия.

  И неговия телефон Радев изтри първо, когато се разбра с Нинова.. по деполитизиран пагон.

 5. Ами да ви кажа честно на мен колегата Радев когото подкрепях, ми падна доста повече в очите със задължителните сертификати и ваксиниране и непризнаването на имунитета на вече разболелите се от грипа, отколкото с тези мижави компромати с изключително дребни грешки докато е бил млад пилот лейтенант.
  Това ми напомня повече на Бойковите глупости, че Радев бил назначил жена си на работа, а собствените му грандиозни-милиардни мафиотски прояви се омаловажават.

 6. Ако погледнем историята на американската авиобаза „Граф Игнатиево“, ще се убедим как Радев е станал генерал при 4 (четири) летящи машини в поделението.
  Как чичо Сам произведе Триморския масон във висш офицер, без да е виждал жив български войник:
  3-та авиационна база (в Граф Игнатиево), единственото изтребително „съединение“ в състава на Българските ВВС, е наследник на Деветнадесети изтребителен авиополк – 19-и ИАП (в Граф Игнатиево). 19-и ИАП е създаден през март 1951 г. като част от Десета изтребителна авиодивизия (10-а ИАД) и е базиран на летище Граф Игнатиево.
  Когато Триморският масон става бригаден генерал, под негово комадване има 7 летящи машини в една изстребителна ескадрила.
  В 19-и ИАП от 1951г. до 1994 г. при до 54 летящи машинии и три изстребителни ескадрили (Як-11, Як-17 и Як-23, МиГ-15 и УТИМиГ-15, МиГ-17ПФ, МиГ-19П, МиГ-19П/ПМ, МиГ-19С, МиГ-21Ф-13, МиГ-21бис), командирите са с войнско звание от капитан до подполковник.
  Званията на командирите са: кап. Симеон Симеонов (11 май 1951 – 29 септември 1951) кап. Драган Драганов (29 септември 1951 – 19 ноември 1953) майор Таньо Калудов (19 ноември 1953 – 13 март 1956) майор Сава Нецов (12 февруари 1956 – 20 ноември 1957) майор Димо Димов (20 ноември 1957 – 22 август 1960) подп. Милан Василев (1960 – 1964) подп. Тодор Трифонов (2 октомври 1964 – 5 октомври 1966) подп. Георги Разсолков (5 октомври 1966 – 1 октомври 1969) подп. Вълко Вълков (1 октомври 1969 – 10 септември 1972) подп. Любен Леонидов (30 септември 1972 – 28 септември 1976) подп. Евгени Стаменков (1 октомври 1976 – 2 октомври 1978) майор Илия Синапов (2 октомври 1978 – 15 септември 1980) майор Стефан Попов (15 септември 1980 – 1 октомври 1983) подп. Христо Йовчев (10 октомври 1983 – 30 септември 1986) подп. Георги Виденов (30 септември 1986 – 4 март 1988) подп. Димитър Цветков (4 март 1988 – 16 септември 1990) подп. Любен Лозанов (16 септември 1990 – 30 август 1992) подп. Симеон Симеонов (1 септември 1992 – 1994)
  Коментарите са излишни, а Решетников мълчи …

 7. Мижитурка с пагони и с огромни амбиции! Носи се лепкава, тенекиена воня от този безличник.

 8. Педито от сектата Слънце на скопците е долен ляв педерунгел Радев и ходете да си пиете кръвта от козите масончета сектанти, Луцифер ви очаква. Атеисти ,комунисти на тресавището на боклука, защото са токсични за човешкото здраве.

 9. Ами преди дни човек на Мъск каза, че „всеки полет в космоса е тестов“. Явно бяха объркали нещо та капсулата седяла 90 минути покрай станцията и после смъкнала космонавтите с памперси, като ги цопнала в океана. Това е сега със свръх компютри, нови материали. Истината е, че особено военната техника не е много тествана щото е в малък тираж, също като ракетите и се чупи, нищо че военните части са със специални качества.

 10. Човекът е решавал задачи с настоящата си жена в апартамента в Бургас, преди това е чукал приятелката си от село Равнеца и вие искате този уморен човек да не прави грешки. Аз ще гласувам за зеления чорап, щото може да решава задачи с бъдещата си втора жена, да чука в село Равнец, обещавайки брак и рози за селяните, да кара самолет, да бъде мръсник, когато се налага, да бъде заклет комунист, който прави кариера с враговете на комунизма от САЩ, да прави измами с трудови възнаграждения в негова и не само негова полза, а и на тези, които чука. Това е истински мъж с коремно на лоста, с здрав пенис и според някой кадри и език за да доставя нежни удоволствия по клиторите на проституиращи ромки, какво му е лошото на това момче, я вижте на тиквата използвания презерватив – все едно, че в него е нямало нищо, вижте му запълнената с чаршаф задна черта – типичен федераст с епилирани крачета. Изберете Радев, той е най-доброто, което заслужавате.

 11. Върховенството на закона важи за други, но не и за Радев смотаняка, през цялата му професионални кариера, блести с умения, знания и компетенции. Легендарен моралист – проповедник, само да си запази кариерата е способен на подли манипулации, представете си че тези самолети бяха в населено място паднали какви човешки жертви щеше да има, но за този човек само хубави неща да се пишат, лакеите му да му ближат подметките и да го защитават. Всичко което върши е правилно дори и когато нарушава закона, пак да му се прощава и цял живот държавата да му плаща сметките.

 12. Жалък подъл, с егоистични прояви, демоничен образ на злото е РАДЕВ. Драматична концепция на един непреклонен фанатик. Нихилист, тарикат, технократ, нарцис отвъд принципите на морала. Постигнал висок професионализъм по време на военната си кариера при спазване на принципите на законност, целесъобразност, независимост, безпристрастност, свързани с изпълнението на целите при спазване изискванията на политиките на дейността. Военен съд защо не е имало по време на неговата професионална дейност и колко струва на данъкоплатците 3 паднали самолети по вина на Радев , един по негова лична вина за високия си професионализъм и два като ръководител?
  Прикриват се проявяви с висока обществена опасност и се помага на един непреклонен тиранин да направи кариера без проблеми.

 13. Нещо още тогава му е пречело, при положение че 90г. никой вече не държеше да си член на БКП!
  А това да не си знаеш бордното табло е като да не знаеш защо си станал пилот !
  Още в тоя период и малко по късно нашите другари от САЩ са започнали да си търсят хора и ето ти намират такива които са с произшествия!

  Така прави чичко Сорос търси си хора които нещо не им е наред, я с пола, я с мисленето, я нещо друго и ги взимат под тяхно крило!

  За да им са вечно признателни!

 14. Некадърници те ги издигат, защото се предполага че няма да пречат на другите да работят.

 15. За съжаление ще си го гледаме още пет години. Колкото и да не ви се иска това нищожество ще получи втори мандат от т.н. протестъри.

 16. Власта определено е наркотик за Радев. А държавата е собствеността, която той присвои по целеселбразност. Обикновени фашистки дела.Лайнян управителят не е управителят на смел и достоен народ. Всички хора заслужават своето правителство.. .Така че… не се надявайте,а мислите, кого ще избирате.
  Този човек-Радев ще се вкопчи във властта с всички средства. Не щадящи никого и нищо. За нея той е готов да се жертва:
  семейство-
  нравственост-
  закони-
  самоуважение- (спомнете си „позата на куртизанка“ на приема на Мустафа)
  живот- (особено на някой друг)

  Освен това, за Радев с годините властта се превърна от основен приоритет в зависимост Той няма да позволи никакъв транзит.

 17. ДОЛУ ДЕМОКРАЦИЯТА! Тя е най измамното и смъртоносно нещо на света. Тя донесе и коронавируса. За да си отиде смъртоносния вирус, трябва първо да си отиде демокрацията, иначе няма как.

 18. За да избегнем бъдещи (и фатални) „Донесения за Допуснати Предпоставки за Избирателни Произшествия“ – снимаѝте инвентарния номер на „машината“, показанията на екрана, и разписката.

  Еѝ така – за собствено удовлетворение. Един ден може и да бъде полезно.

  А и на BigData може да им светнат лампичките …

 19. „Висш пилотаж“ – при толкова грешки, Военна академия, курсове в „Максуел“, командир на Военновъздушните сили, Президент.

  Кому е изгодно, кой печели?

 20. Някой си мисли,че може да стигне до Слънцето ! Накрая да не завърши като „ИКАР“? „Слънцето не изгрява за едного“. Друг като Коцето „Копейкин“/и той бил завършил „Баварски университет“/днес по една телевизия отсече ,че забранява на децата си да плюят за да ги тестват.Ами утре /ако не дай Боже дойде на власт/ ще забрани на уролозите да бъркат в г-зовете на мъжете за проверка на простатата. Трети -Краси Янков ,пак по една телевизия,ни обяснява, че не може да си „пуполист“,ако нямаш „опит“/дай Боже да не съм го разбрал,че то тогава,какво ще си помислят хората за Партията която го е създала/. Изобщо…….“Майка плаче,грамофон свири“.

 21. Още нещо в подкрепа на СИНЕГРИЯТА с дневния ред на щатите и проекта за две военно морски бази у нас . Още един Колос Пол Грек Робертс, който нарича Щатите престъпници, а всички народи, които навеждат глави за тях- съучастници.
  Where Is The Shame? Къде е срамът? в Строго секретно
  By Paul Craig Roberts http://www.informationclearinghouse.info/49293.htm

 22. имаше еди хамерикански джендерал, другаря маккейн, некои руски разведки го предлагаха за височайши ордени, все пак унищожи поне един самолетоносач+поне о
  е четири хамерикански самолелети, даже твърдеше, че е пазил краварската чест ПЕТ години с ръчният часовник подарък от тейко му хадмирала в задника си под виетнамски гнет… лоши, лоши виетнамци.. Най ме кефи обаче Вездесъщото име на Другаря Максуел, сигурно ония продажник луканов се върти от кеф в ада…

 23. Хайде да видим с кого ще продължим синергията и докога ще се намира все някой , който да я осъществява. “ US ‘world’s leading terrorist state “ има я приведена и в Строго секретно-Водещата терористична държава в света са САЩ. НАОМ ЧОМСКИ не е кой да е и всеки може да го види в уикито кой е. Ние всички българчета по умни ли сме от този доказан политически миротворец та плюем срещу Русия и бием чела в краката на Радев.

 24. За негов късмет е в САЩ при Елциновата Русия, при всяка друга нямаше и да го знаем. Летателната му ‘самодисциплина’ е известна в средите, но те пък са пословично лоялни. Там също така знаят и чие протеже е.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *