« Върни се назад Публикувано на 23.08.2023 / 15:16

EЙ, ПАЛЯЧО, ВСИЧКИТЕ ТИ СХЕМИ ЩЕ ИЗКАРАМЕ НА ПЛОЩАДА ВЪВ ВАРНА, ПЪК ТОГАВА ЩЕ ТЕ ГЛЕДАМЕ КАКЪВ МЪЖКАР СИ! ПРЕДЛАГАМ НА ТОЗИ РЪБ, ВМЕСТО ДА ОБИЖДА ВАРНА И ЖИТЕЛИТЕ И, НАЙ-НАКРАЯ ДА СИ ЗАВРЕ МИШАТА ФИЗИОНОМИЯ В ДУПКА, КЪДЕТО И Е МЯСТОТО

„Троловете може да са откъде ли не, но 3 от 4 „полезни“ руски идиота са от Варна. Отваряйте профилите, и ще ме разберете. Както неведнъж съм казвал – ГКПП при Шумен, и входни визи за влизане в БГ“ – това написа в профила си във Фейсбук журналистът Асен Григоров.

–-

Асен Григоров предложил Варна да бъде отцепена от България, дори да има ГКПП на Шумен и движението да става с визи за проруски тролове, които обитавали града.

Причината била, че Варна била сборище на проруски тролове, които изкривявали обществено мнение в някогашната морска столица, която отдавна се била превърнала в подобие на руски град от дълбоката провинция, заключил Григоров.

Аз пък предлагам да вземем дъщерята на бившия шеф на БНБ Тодор Вълчев, Елена, и да я питаме с какви пари плащаше заплата на лицето “демократ” Асен Григоров, докато същата беше продуцент на предаването “Плюс-минус” по БНТ.

Предлагам още да извадим всичките далавери на Григоров с Краси Гергов в БНТ през 90-те.

Предлагам още да проследим в детайли топлата връзка на тези лица и техните пари с бивши агенти и структури на Държавна сигурност.

Предлагам да проверим също така, оказвал ли е Асен Григоров „me too“ тормоз върху свои подчинени девойки в БНТ, в частност щерката на една бивша министърка.

И накрая предлагам на този ръб, вместо да обижда Варна и жителите и, най-накрая да си завре мишата физиономия в дупка, където и е мястото.

Ей, палячо, не се пъни, щото архивите са живи. Всичките схеми ще изкараме на площада пред общината във Варна, пък тогава ще те гледаме какъв мъжкар си!

Андрей Червенков

«