« Върни се назад Публикувано на 10.11.2016 / 20:22

EЙ, КРИБОВЦИ ДОМУСЧИЕВИ, КОГА ЗАЩИТИХТЕ ЩАВЕНИЯ БИЗНЕС ОТ ГЕРБ И ПОДКРЕПЯТЕ БОКО, ЗАРАДИ „ОБЩИЯ ВИ ТАНЦ“ ЛИ? ДЕКА Е ТРАКТОРА И МИРО, С КАКВО ИМ СА ЗАПУШЕНИ УСТИТЕ ПОД ШЛИФЕРА НА БАЙ ..УЙ?

КРИББизнесът подкрепи Цецка Цачева и заяви „Не е време за оставки

Най- големият работодател в България са малкият и среден бизнес, осигуряващи 63% от заетоста. Не знам защо едни хора са се самонарекли „работодателите“ и ходят, да се договарят с политическата класа!

Не е ли правилно, да се каже : „олигарсите, подкрепиха борисов, за да продължи общият им танц, необезпокоявано.“

Георги Дренчев

Бележка на АФЕРА: Ей, домусчиевите крибовци, кой „бизнесЪТ“ сте, бре? Кога защитихте БИЗНЕСА НА БЪЛГАРИЯ, който години е ЩАВЕН, РЕКЕТИРАН, ИЗНУДВАН И ПОДЛОЖЕН НА МАЧКАНЕ ОТ СТРАНА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ? Къде живеете, бре, баровци, че сте се набутали под шлифера на Бай Хуй и се посирате от шубе, че „не било време за оставка на правителството“, а „за стабилност“? Каква „стабилност“ ви е налазила? ВАШАТА ЛИ? ТЯ СИ Е СТАБИЛНОСТ НОН-СТОП. Знаем срещу какво.

Апропо, дека е Трактора и подопечния му Мирослав Найденов, известен като Миро М…..а, нали се пъчат пък те, че защитавали средния и дребен бизнес?! Що мълчите, бре! Или „огледалния образ“ на Бойко Методиев Борисов – Трактора, не смее да шукне, щото сега е и „огледален“ и на авера на Боко – Шиши? Къде сте, бре, борци за средния и дребен бизнес, дето умря, и бе стъпкан от управлението на ГЕРБ, с какво са ви запушени устите?

Afera.bg

«