« Върни се назад Публикувано на 07.03.2022 / 9:39

EДНА ГЛЕДНА ТОЧКА В ДЕМОКРАЦИЯТА С КЛЕПТОКРАЦИЯТА

Надежда Нейнски /вечната Амбър/: „Има само една гледна точка.“

Да, така е. Българската демокрация винаги е имала само една гледна точка, очевидно, че и европейската преминава в същия режим. Една гледна точка, една нация, един евроатлантически съюз! Откъде ли ми са познати до болка тия работи? Да оставим Надежда и другите говорящи глави, набедени за обществени трибуни. Тяхното поведение е разбираемо, защото освен безнаказаните кражби на милиони през целия преход, гушите им са натъпкани с долари като гушени патици. А за българско дете са определени едни 40 лева на месец, срещу 40 лева на ДЕН за украинец. Така стоят нещата в демокрацията с клептокрацията! Ще дойдат и други времена, ще се разберем. Светът е малък и спасение дебне отвсякъде. Няма бягане.

Само не разбрах още, с коя Русия воюва ЕС и НАТО в Украйна!?

Ако това не беше истина, нямаше да има и един убит украински гражданин, но е истина. НАТО и ЕС воюват, но ползват хибридна система за водене на война срещу Русия, която се ползва и в други точки на света. След хибридизацията и идването на демокрацията, от държавите остават токсични пустини и милиарди човешки същества в тях. Справка – Близкия Изток! Иначе сме отбранителен съюз, но и много други неща.

Надявам се да разбирате защо гледната точка трябва да бъде само една, тази на нашите политически мекерета и техните подгласници и помагачи. На тях им трябва оскотял и тъп народ, който се бори за оцеляване, не мислещи граждани. Те се радват когато ние умираме по болниците-гробища и мизеруваме, защото те обират каймака от всичкия този грабеж подкрепян от европейските им корумпета. В какво превърнаха България?

С коя Русия ще воювате господа?

С тази, която се нарича така и е на географската карта – пред нея сте нищожни? Или с тази, която е в САЩ и е готова да унищожи до основи американските градове за броени часове? Или с тази в Европа, която може да бъде запалена и заличена за два часа? С коя Русия ще воюва ЕС и НАТО? И коя е „Украйна“ в цялата тази поредна световна политико-олигархична лудост?

И аз казвам не на войната, но кой примъкваше цели 10 години супер оръжия към Украйна, на дувара под Кремъл? Ами те повечето минаха през България и изградиха огромна военна инфраструктура, която никак не отговаря за защита на една държава. Това не са ли предпоставки за голяма война и няма ли виновни за допуснатите грешки, които днес се плащат с кръв. Невежеството е смъртен грях, приятели!

А едната гледна точка, сигурна смърт.

Николай Марков

«