« Върни се назад Публикувано на 14.12.2014 / 12:52

EВТИНО! АЙДЕЕЕ, НА НЕДЯЛКОВЦИ ИМ СЕ ПРИВИДЯ, ЧЕ „АФЕРА” ГИ ХАКА! ГОЛЕМ СМЕХ!

лАЙНО„Новинарска агенция №1 ПИК стана жертва на злонамерена хакерска атака в събота. Анонимен зложелател, подписал се като „читател на БЛИЦ и Афера“, задръства със стотици нецензурни коментари форума на медията ни в рамките на минути. Атаката се прави с тъй нареченото „прокси“, което се адаптира към многобройни и различни айпи-адреси. Докато проблемът се реши, сме принудени временно да замразим коментарите, за което се извиняваме.
Агенция ПИК е доказала, че не спестява неудобната истина на влиятелните фактори в държавата, с което предизвика омразата не само на тях, но и на медийните им клакьори.
За престъплението са уведомени компетентните органи, които вече работят по случая. Очаква се злосторниците да бъдат разкрити, а след като бъдат разобличени, медията ни ще ги посочи публично. Съмненията ни вече са в определена посока. Ръководството на ПИК заявява, че този път ще доведе разследването докрай.
Доказали сме, че за нас недосегаеми няма!
Ще продължим да разкриваме нелицеприятните факти за ситуацията в страната, каквото и да ни струва това!”, пищят от жълт сайт, собственост на Недялко Недялков.

Тоя пиниз е толкова евтин, че няма какво да го коментираме.
На АФЕРА много и се иска „компетентните органи” наистина да разкрият КОЙ си играе на „Бият Паниковски”, защо и поради каква причина се легендира „Ще продължим да разкриваме нелицеприятните факти за ситуацията в страната, каквото и да ни струва това”, както и защо „разкриването на нелицеприятните факти” е свързано с безумен пласмент на откровени истерии, които трябва да омъглят истината. За Петко Сертов, например.
За сведение на Недялковците – АФЕРА искрено се забавлява на михневските им „публикации” и поради тази причина няма никакъв интерес да „хака” жълтия им сайт. Нещо повече – страдаме, когато няма публикация за Сертов от Михнева, защото така губим посоката на онези, които дирижират пласмента на „контролирана” информация.

Afera.bg

«