Публикувано на 27.05.2022 / 10:17

EВА ЛИ СИ, МАЙДЕЛ ЛИ СИ, ВСЕ ТАЯ, ЛЪЖЕШ БЕЗОБРАЗНО И НАГЛО!

Ева Майдел – евродепутат от ГЕРБ:

Като политик, който работи за отговорносто развитие и внедряване на технологиите за подобряване на живота ни, намирам невъзможността на Фейсбук да модерира обективно и в интерес на истината съдържанието си на български за голям проблем. По въпроса с предоставянето на военна помощ на Украйна, България станаха пленник на шумно малцинство, което с фалшиви новини и манипулации в социалните медии успя да забави и неутрализира голямото мнозинство в парламента за истинска помощ към защитаващата се от агресия Украйна. Така системата за модериране на съдържание на Фейсбук на практика обслужи интереса на агресора от Кремъл. Същевременно много уважавани и авторитетни гласове биват блокирани, защото са организирано масово докладвани от профили с различен интерес, отново съвпадащ с този на руското правителство.

….

Ево, Ева ли си, Адам си ли, Майдел ли си, не знаем и изобщо не искаме да знаем!

Лъжеш безобразно и нагло!

„Уважаваните и авторитетни гласове“ бивали блокирани, защото били срещу руското правителство.

Ти да видиш, Ева ли си, Майдел ли си, все тая!

Поголовно се блокират и цензурират медии, лица и гласове във Фейсбук точно от ВАШИТЕ платени яростни русофоби, които докладват всички, които не са зомбита и мислят с главите си, а не с глобалистките си задници!

Фейсбук е на ваша страна, на вашата ястребско русофобска страна, мари, Ева ли си, Майдел ли си, все тая, що пищиш?

Не съм видяла нито един блокиран русофоб във Фейсбук, но стотици сме блокирани и заличавани, и непрекъснато ограничавани да пишем във Фейсбук и да коментираме, точно докладвани от вас, русофобските зомбита!

Ако остане на вас и малоумните ви тикви, и Фейсбук в България ще забраните, щото в усърдното лизане на задниците на американците все Путин ви е виновен за всичко.

Истината е съвсем различна от това, което плещи Ева ли е, Майдел ли е, все тая!

СВИРЕПА ЦЕНЗУРА И ИСТИНСКИ ФАШИЗЪМ ВИЛНЕЕ ВЪВ ФЕЙСБУК! И той е насочен срещу всеки, който си позволи да не е русофоб и всеки, който не слугува на евро-атлантическите глобалистки зомбита!

Afera.bg

 

Коментари 36 за
“EВА ЛИ СИ, МАЙДЕЛ ЛИ СИ, ВСЕ ТАЯ, ЛЪЖЕШ БЕЗОБРАЗНО И НАГЛО!”

 1. Ааа…тъдява се коментирало и тениса на Григор. Не се сети за план Б и ей, на изгуби мача. Някой наблюдаващ „Ролан Гарос“ турнира, да е забелязал, че някои са се накиприли с жълто-сини лентички на шапки, козирки и квото там сеи надянат на главите.

  1. Сега Гришо да посвети загубата си на Украйна и по-точно на оня Вселенски(Зеленски) и така ще се отсрами.В другата среща екипът да е жълти гащи и небесно синя(не турско синьо) тениска, шапка в цветовете на американското знаме и да обяви предварително, че ще мисли само за Зеленски и украинците.

 2. България и Румъния, две съседни европейски държави, които освен река Дунав, ги разделят и някои факти:
  – Румъния е на 24 място по стандарт на живот в ЕС.
  -За да догони високата инфлация, румънското правителство рязко увеличи от март пенсиите и социалните помощи.
  – За да се овладее икономическата криза в страната, Румъния замрази цените на тока и газа за срок от 1 година.
  – За да избегне нова криза, Румъния отложи приемането на еврото за 2029 година с надеждата, че дотогава ще доближи стандартът на живот до този на средния европеец.

 3. Брюксел. Тази сутрин герберастката евродепутатка Ева Константинова Паунова – Майдел се събуди весела и доволна. С искрящи очи наблюдаваше спящия си съпруг Никлас и дори лекичко го помилва. Беше доволна от това, че Бойко Борисов се беше разпоредил България да купува ваксината „Астра Зенека”, на която майка й Зоя Паунова е официален представител. „Мама ще бъде доволна” – прошепна тя и нежно погали сина си. След това се загледа замечтано през прозореца на луксозната си брюкселска квартира и изсъска: „Майната й на България! И без това вече няма да се връщам там. С тлъстата евродепутатска заплата и ваксините на мама осигурих бъдещето и на внуците си. А съм само на 35 години. Благодаря ти чичо Бойко” и с умиление погали портрета му на стената. След това с досада впери очи в поредния европейски доклад, чието съдържание се опитваше да разбере от три месеца и пренебрежително го хвърли под масата.

  1. Доколкото ми е известно точни във ваксината „Астра Зенека“ е открит щама на маймунския грип.

   1. Аденовирус от Маймуна??? 70 деца с Хепатит от аденовирус във Великобритания??? Маймунска Вариола!!!Скачайте за БАНАНИ…!!!

  2. Добро, собро написано. Ама тя толкоз ли е руса, че 3 месеца не разбира ко чете? Хахаха…

 4. ПРОстият само ЧРЕЗ Цензурата ВЛАСТВА !!!Нали говорехте за ТОЛЕРАНТНОСТ…да Уважаваш Мнението на ДРУГИТЕ !?!?!? ЕХ ЖИДОБАНДЕРОВСКИ ЦИОНИСТИ !!!В Древността под СЕКИРАТА е отивал НЕ само ПРЕДАТЕЛЯ но и Родата му!!!Нещо са знаели тези които са го ПРАВИЛИ за в БЪДЕЩЕ ВРЕМЕ!!!

 5. Премиерчето бил пълен отлечник, само по руски имал двойка. Аз не си давах много зор, ама съм имал и добри оценки по руски.
  Вятъра взе да духа от изток- североизток. Много ще станат партизани в девет и петнайсе на девети септемри…. А и след това….

  1. Сегодня голяма горещиня. А аз по руски бях отличник. След това го практикува на плажа. Тази на снимката става за разтриване.

   1. Немаше нужда да си отличник. Требваше да знаеш два лафа: „Водку хочеш“ и „Пайдыом домой“

 6. Мога да я коментирам, но днеска нямам желание да си замърсявам биополето.
  Знаем ги „юнаци Герб“ и „моми ГЕРБ“ за какво се пънеха…За високи постове и за вносни съпрузи. И лайно да е, ама вносно, та да не се срамуват от „непрестижните си“, български фамилии!

  1. А,да- забравих, че „любовта не пита“ и че „на сърцето не може да се заповядва“!…Може, може- и още как! Нали знаете, че ако любовта на мъжа минава през корема, то тази на жената минава през портфейла му.
   (Каза бруталната циничка, вземайки портфейла на мъжа си и отпрашвайки към близкия мол.)

 7. Тази сутрин руснаците публикуваха информация, че български Су-25 са предоставени на Украйна.

 8. „Системата ви за модериране в България не работи.“ „Ви, вашата система“, моля ви се. Вече не се касае за каква да е родофобия на политици като тази, касае се цинична родофобия. Съонасянето е към нас, българите, чиято система не работи, като Ева Мендел си признава с наставническия тон, че не принадлежи към нашата българскя система – в каквото и да е отношение. Права е, Ева Мендел не е български евро-депутат, за да каже поне “ системата ни не работи“, не, към едно – ‘вашата система не работи.’ Работи или не, Ева не е част от нашите работи. И тя го признава, освен, че е ясно като бял ден.

  До сега само Джамбазки като Евродепутат работи за България, напр. искането СМакедония да спази договорената рамка за еврочленство. Аналогично сдаване на мнозинството депутати в Европа и тук беше и е гласуването за военна помощ за Украйна – погром над националния интерес и реалните нагласи, маскирани в сугестивни манипулации. За какво гласуваме, като получаваме ментета и циници, които се гаврят с България? Тази не само не ни представлява, тя „модерира“ перманентния позор на уж представителтвото на България. Колко са като нея.Аман.

 9. Пази боже ,сляпо да прогледа!Та така и надупените от Дупница.Как една издънка на недоубит SS-овец направи целия ЕС фашистки съюз и каква работа има България в него!

 10. Отвориш сутрин сайтовете и цял ден ходиш като ударен с мокър парцал по главата. И без извинение- ролята на мокър и много мръсен парцал успешно изпълнява Простото.
  – След поредните му героични стъпки България благодарение на него е станала ЛИДЕР в Европа.
  – Ръснал е страховити закани Путин да внимава, , защото….

  Очаква се увеличение на парното до 300 %- това дали е свързано с евтинията, наречена американски втечнен газ ?
  Ще има увеличение и на ел.енергията, но ще разберем по късно стотиците проценти скъпотия. Явно такава информация се дава на час по лъжичка макар да е излишно-търпеливото ни племе ще понесе всичко и негодните управляващи добре знаят това.
  Самозабравилите се негодяи сега започнаха унищожаването ни с изпълнение указанията на господарите си. Всички страни вземат мерки за изхранване на населението си и облекчаване тежестта на инфлацията само нашите некадърни отказват да вземат мерки, защото не им дреме и защото се държат като космополити, а са само безродни лумпени с големи, лъжливи усти и крадливи ръце.
  Господи, ние ли ти се грешно молихме или ти ни грешно разбра, че стигнахме дъното, копахме под него и сме в положение Простото, Асанчо, Ленчето и други странни същества да ни управляват.

  Вече неуважаеми г-н президент, защо мълчиш ? Ти ни ги натресе на главите и гарантира за тях, а излезе, че само сме сменили едни продажни боклуци с други . А може ли някой от вас да си отвори устенцата и да информира откакто тези уроди са на власт , колко милиарда заеми взеха и къде отидоха парите ?

 11. Ева Майдан да каже какво е цифрова идентичност, ID 2020
  и защо сега СЗО имат договор с Дойче Телеком за цифрови ваксинационни сертификати
  ЗАЩО, ма Ево?

 12. На Цукърбърг жена му китайка. Китайски и руски стратегически бомбардировачи патрулират съвместно над китайско море. 10% от фейсбук държи Усманов със завзета яхта в Хамбург като човек на Путин. Фейсбук не е съвсем „техен“ ама ДАНС не е част от Фейсбук…а вътре джебелът е толкова прост, че не може да му се търси отговорност. Не беше ли даден интерфейс на ДАНС да чистят на своя глава фейса? Тези чупят тъпомера, показанията са извън скалата дебил, олигофрен, идиот…

 13. Ева Паунова (Майдел) е дъщеря на Зоя Паунова. Майката е от стар, заклет комунистически род от Дупница. В момента Зоя Паунова е изпълнителен директор на „Астра Зенека България“.
  Преди това е била във „Фармахим“ и „Фармация“ – Дупница (днес част от „Актавис“). Именно въпросната фирма „Актавис“ бе забъркана в скандал с производството на амфетамини, които били предназначени за пазара на братя Галеви. Тя е магистър по фармация от Медицинската академия в София със специализация „Организация и оптимизация на фармацевтичното дело“.
  Зоя Паунова бе част от делегацията на делегацията, придружавала президента Георги Първанов при официалното му посещение в кралство Швеция през октомври 2007 година. Според местни хора от Дупницаq бащата на Ева Паунова е бил портиер на сградата на БКП-то в града. Сега майка и дъщеря плюят по комунизма, но години наред са се хранили от него и благодарение на него.

  1. Ако, беше обратното или нещо различно, щях да се изненадам!
   Номенклатурата, за това е номенклатура. Тя, трябва да е в списъка, който има право на „порция“ – частна, държавна няма никакво значение. Както няма никакво значение кой ти подава „порцията“. Фашист, Комунист, Демократ, Канибал, Мюсюлманин, Негър, Ескимост, Цар или Пъдар, важно е да си в списъка който има право на „порция“. А, дъщерите им тръгнаха и по креватите на чужденците, но не само за голо ебане, а преди всичко за да запазят мястото в списъка с „порциите“!

  2. Доколкото ми е известно точни във ваксината „Астра Зенека“ е открит щама на маймунския грип.

 14. https://youtu.be/zXczCtiE_kw

  „На руския канал PОLITICS TV в Ютуб днес се появи видео с удивителното заглавие „Стана известен най-проруският народ в Евросъюза“. Досещате ли се кой е той? Ние, българите, разбира се!
  „Ето какво гласи видеото:

  „Допитването до общественото мнение, проведено по поръчка
  на Брюксел, показа народа, в най-голяма степен недоволен от политиката по отношение на Русия, режимът на санкциите и помощите за Украйна. Освен това този народ смята, че в текущия конфликт е виновно на първо място НАТО.

  Този народ са БЪЛГАРИТЕ, сред които, както се смяташе, неотдавна е победила русофобията. Какво се е изменило? „Българите не се движат в крак с Евросъюза“. Този извод се налага от социологическите изследвания, включително от фундаменталния труд, проведен по поръчка на Еврокомисията“.

  „Във видеозаписа подробно и обективно е разгледано неодобрението на мнозинството българи към санкциите срещу Русия, негативното отношение към военните доставки за Киев и забраната на руските държавни медии.

  Единствената корекция, която бих могла да внеса, е че придържайки се към процентите, огласени от официалната статистика, авторите на видеото са представили антинатовските настроения в България над действителните, а проруските са снижени. И въпреки всичко българите се открояват със своята категорична проруска ориентация, която е неделима част от техния манталитет.

  Авторите на видеото се стремят да анализират причините за непобедимата привързаност на българския народ към руския. Горива, енергия, материална заинтересованост, исторически връзки, признателност за Освобождението от турско робство. Сравняват ни с другите народи, които демонстрират проруски настроения. Но не е същото, само у българите живее тази истинска обич към Русия. Прави се кратък преглед на дългото управление на „русофоба Борисов“.

  И накрая спикерът стига до тазгодишното празнуване на Трети март, което убедително е показало как българите възприемат Русия. Разказва се станалият вече легендарен епизод със снежните топки на Шипка, когато непредпазливо появилият се там Кирил Петков е посрещнат с викове: “ Предател!“ и е трябвало да се крие от народната любов зад гърбовете на бодигардовете си.

  Послушайте само! Колко е приятно да чуеш истината!“

  Превод и коментар:
  Милена Върбанова

  1. … защото българският народ притежава здрав скептицизъм, затуй!
   Нито джендъризми вървят тука, нито евангелисти, нито ковидиоти, нито маймункси хемороиди!
   Българинът е бил лъган толкова дълго време, вече му е ясно кога идва кондукторът и кой иска да му открадне колелото
   Никаква долна пропаганда не фаща декиш тука!
   Евалла!

  2. Работата е много тъжна. И двата народа са християнски, славянски, пишат на кирилица. Руснаците крали жилището на украинка. Взели злато и тн. Оставили само кръстовете, които били с диаманти… И двата народа са дали жертви за свободата ни. Най-голямото нещастие е, че се избиват, независимо кой бил виновен. Тъпаците в ЕС никога няма да се сетят, че и Украйна и Русия са исторически част от европейското пространство, култура, ценности. Западняците обаче предпочитат мюсюлмани пред православни. Безумие. Мюсюлманите отричат половината човечество. Жените не са равноправни. Но мюсюлманите са по-хубави от православните. Дори ги лансират.

   1. Западните го харесват във задния двор. На мюсюлманите това е специалитет. Европедитата трябва някой да ги обслужва.

  3. Това е вярно но ако изборите са сега,отново ще влязат същите русофобски партии,освен възраждане,която на моменти се държи много странно.Но те на козяк много добре знаят слабите места на всеки занимаващ се с политика.Например ако обичаш хубави къщи,защо те да не бъдат заменени със по-големи и луксозни,примерно казвам,не е лошо като идея

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *