« Върни се назад Публикувано на 27.05.2022 / 10:17

EВА ЛИ СИ, МАЙДЕЛ ЛИ СИ, ВСЕ ТАЯ, ЛЪЖЕШ БЕЗОБРАЗНО И НАГЛО!

Ева Майдел – евродепутат от ГЕРБ:

Като политик, който работи за отговорносто развитие и внедряване на технологиите за подобряване на живота ни, намирам невъзможността на Фейсбук да модерира обективно и в интерес на истината съдържанието си на български за голям проблем. По въпроса с предоставянето на военна помощ на Украйна, България станаха пленник на шумно малцинство, което с фалшиви новини и манипулации в социалните медии успя да забави и неутрализира голямото мнозинство в парламента за истинска помощ към защитаващата се от агресия Украйна. Така системата за модериране на съдържание на Фейсбук на практика обслужи интереса на агресора от Кремъл. Същевременно много уважавани и авторитетни гласове биват блокирани, защото са организирано масово докладвани от профили с различен интерес, отново съвпадащ с този на руското правителство.

….

Ево, Ева ли си, Адам си ли, Майдел ли си, не знаем и изобщо не искаме да знаем!

Лъжеш безобразно и нагло!

„Уважаваните и авторитетни гласове“ бивали блокирани, защото били срещу руското правителство.

Ти да видиш, Ева ли си, Майдел ли си, все тая!

Поголовно се блокират и цензурират медии, лица и гласове във Фейсбук точно от ВАШИТЕ платени яростни русофоби, които докладват всички, които не са зомбита и мислят с главите си, а не с глобалистките си задници!

Фейсбук е на ваша страна, на вашата ястребско русофобска страна, мари, Ева ли си, Майдел ли си, все тая, що пищиш?

Не съм видяла нито един блокиран русофоб във Фейсбук, но стотици сме блокирани и заличавани, и непрекъснато ограничавани да пишем във Фейсбук и да коментираме, точно докладвани от вас, русофобските зомбита!

Ако остане на вас и малоумните ви тикви, и Фейсбук в България ще забраните, щото в усърдното лизане на задниците на американците все Путин ви е виновен за всичко.

Истината е съвсем различна от това, което плещи Ева ли е, Майдел ли е, все тая!

СВИРЕПА ЦЕНЗУРА И ИСТИНСКИ ФАШИЗЪМ ВИЛНЕЕ ВЪВ ФЕЙСБУК! И той е насочен срещу всеки, който си позволи да не е русофоб и всеки, който не слугува на евро-атлантическите глобалистки зомбита!

Afera.bg

 

«