Вашата лепта за истината

Вече 10 години сайта АФЕРА Ви информира за всички неудобни за властта истини и вади на бял свят схемите на престъпни групировки, престъпления във властта и далавери на политици от най-високо ниво.

Медийната среда у нас е не само зависима, но и подложена на жесток натиск. Когато иде реч за медия като АФЕРА, която е безкомпромисна и води сама битките си в тази свирепа територия откъм „свобода на словото“, наречена България, е въпрос на елементарна солидарност да бъде подкрепен журналист като Веселина Томова, която години наред има смелост да се изправя срещу корупцията и мафиотските финансови далавери, свързани с управляващите по високите етажи на властта.

Ако ние, журналистите и собственици на медии, не се противопоставим на поръчкови атаки и заплахи, сме изправени пред липса на елементарна имунна система, която да излекува и без това тежко болната медийна среда.

Противопоставящата се на всяко статукво журналистика на Веселина Томова е безспирно атакувана от платени хакерски атаки, непрекъснати неслучайни съдебни дела, непосилни финансови искове от „случайни“ ищци и безпрецедентен натиск от страна на властовата Симбиоза.

Всичко това ме принуждава да потърся финансова подкрепа от Вас – читателите на сайта Афера.

Начините, чрез които можете да внесете вашата лепта в подкрепа на истината, са:

Вашата лепта за истината
PayPal: [email protected] IBAN: BG93RZBB91551007338645

С уважение,
Веселина Томова
/собственик на afera.bg/