« Върни се назад Публикувано на 04.03.2022 / 9:32

BTV ЦЪНЦАРОВА ПОЕМА ПРОПАГАНДАТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО. НОВА – ЯСТРЕБНАТА ИСТЕРИЧНА РУСОФОБИЯ. ТАФРОВ ВИКА: „ПУТИН ИДВА ЗА ВАРНА!“ ВЪХ, УПЛАШИХМЕ СЕ!

Другарката Цънцърова официално поема пропагандата на правителството по официоза БТВ. Само министри ще гостуват в клуба и за избрани „Защо, господин Министър?“. А, сега де! Защо? Защо? Защо?

Нищо не се споменава за госпожи, госпожици министърки, министри с небинарен пол, каквито имаме, зам.министри или бивши такива, както и обикновени граждани. За опозиция да не говорим – за нея няма място в козметичния салон за масажи и коламаска на видните баджаци от БТВ.

Сашо Дикофф и Кулезич гледат острани завистливо с техните магистрални френски ласки по кабеларката. Друго си е в лъскавия бардак на баджак журналистиката.

Отчаянието е видимо. Краят е близо.

Дивизът на БТВ Новините вече е: “Всички министерски гледни точки!”

Николай Бареков

Бележка на АФЕРА: И Нова тв е в тотална ястребна русофобска истерия. Виктор Николаев подскачка на стола като назобен. Ако гледаш И само тая телевизия, в нея други гледни точки освен тези на ястребните русофоби – няма. Тази сутрин пък в Нова Стефан Тафров, възпален, изрече:

„Ако Одеса попадне в руски ръце може да затрудни търговското корабоплаване в Черно море. След Одеса на прицела ще са черноморските страни като България. Ако това стане, Варна може да е следващата“.

Въх, уплашихме се! Идиоти, сър, идиоти!

 

«