« Върни се назад Публикувано на 01.06.2023 / 8:50

BTV ОБСЛУЖВА ПЕПИ ЕВРОТО! А С КАКВО ЛИ ДЪРЖАТ АНТОН ХЕКИМЯН? ДОСЕЩАТЕ СЕ, НАЛИ?

bTV обслужва обвиняемия и издирван, укриващ се от правосъдието в Турция Петър Петров – „Пепи Еврото“. Осигурили са трибуна на слугинята му Кристиян Христов – наркоманче за всичко, за да лъже на воля под давлението на Еврото. За целта са го записали още вчера, защото са били наясно, че днес ще даде пресконференция в БТА и е възможно да бъде арестуван. И да – арестуваха го преди да се изяви в БТА и затова предвидливо вчера са го записали за по-сигурно.

Цялата поръчка на компрометирания и изгонен от Съдебната власт зъл гений на престъпността „Пепи Еврото“ ще бъде довършена от Светослав Иванов в „120 минути“, най-вероятно.

И така, нали разбрахте – bTV, които нямат от години едно сериозно разследване по високите етажи на властта (по никои етажи), обслужва Петър Петров – „Пепи Еврото“ и участва в схемите на Задкулисието.

Впрочем, извинявайте, bTV няма от години нито едно разследване. Без „сериозно“. И нали разбирате защо? Защото телевизията явно обслужва такива като „Пепи Еврото“. И него включително.

И изобщо няма да си направя труда да напиша нещо за журналистическите етики и морал. Първо липсват личностните.

А с какво ли държат Антон Хекимян? Досещате се, нали?

Стоян Тончев

«