« Върни се назад Публикувано на 27.06.2024 / 8:43

bTV. ЛУДА РАБОТА. РАЗГОВОР, ВОДЕЩ КЪМ ПСИХИАТРИЯТА С ФИНАНСОВ ИЗМАМНИК, КОЙТО ИСКА ДА Е…Е ПО ЕДНА ЖЕНА НА ДЕН, 365 ЖЕНИ В ГОДИНА!

Ивелин Михайлов по bTV пред Цънцарова за „Величие“: „Помагах с посланията. Понеже имам умения да говоря публично, реших да помогна“.

И още:

„Ако човек има 365 жени това е добре, добре е по една жена да има за всеки ден от годината, защото в България има липса на мъже и трябва да помагаме по някакъв начин…“

Ако си причините това така наречено интервю на Цънцарова с финансовия пирамидаджия Ивелин Михайлов, ще видите епизод от … психиатрията.

Имащият умения „да говоря публично“, ако някой го слуша точно две минути, трябва да е по-луд от него, за да сметне, че в това лице няма нищо сбъркано. Точно както и с подполковника му лаладжия, който взе да показва истинското си лице и истинската си комплексираност и безпомощност в парламента.

Ако нормален човек слуша абсолютните глупости, които говори на тема данъци и финанси лицето от пирамидата, ще се обади на 112 и ще повика психиатър.

Същото важи и за bTV водещата, която така и не пожела да зададе точните и компетентни въпроси за да разкости този финансов измамник.

Луда работа. Но много доходна. С опънат чадър от прокуратурата на Сарафов, който ще лови финансовата пирамида на Ружа Игнатова, а не иска да въдвори където трябва селския фараон, дето иска да е…е по една жена всеки ден от годината.

Afera.bg

«